Ja ćwiczę sama ze sobą filmów nie używam ale kojarzę właśnie że polecają te pióro, Natalia gacka ma na insta sporo krótkich filmików z tym jak ćwiczy to można małpować i robić tyle powtórzeń ile się ma ochotę, kojarzę też że kiedyś Lewandowska też miała taki zestaw. Ja generalnie wolę pokazane ćwiczenia jak już i dostosować tempo i ilość do siebie bo filmiki rzadko mi odpowiadają.Mam pytanie do mam cwiczacych. Jakie programy/trenerki polecacie? Jest jakis fajny trening przy ktorym lekko mecza sie miesnie?Okolo 45 min? Dzis zrobilam 2 rozne no nawet mi miesien nie zadrazal, a bym wolala jednak cos poczuc
reklama
Kasiulka! tym przepisem inspirowałam się w zeszłym roku na urodziny syna tylko zrobiłam czekoladowy z wiśniami i masą czekolado - kajmakową był pyszny, wszyscy byli zachwyceni. Później robiłam go na chrzest mojej bratanicy tak to wyszło, ozdoby kupione ale wykonanie moje
Załączniki
kika333
Aktywna w BB
hej
abed wow piękny torcik ci wyszedł
Lilith ja tez bardzo lubię piec chociaż ostatnio jakoś mniej piekę
Karo no no ale impreza była fajnie ze wszystko się udało no i dałaś radę! odpocznij teraz
Ewcia smacznie wyglądaj twoje pączusie a kształtem nie ma co się przejmować ważne ze dobre
Monit widzę ze razem z Ewcią zaszalałaś pączkowo wczoraj
Dzwoniłam wczoraj do mojego gina powiedzieć mu o tej sytuacji z połówkowego usg i on mowi ze jeśli dr nie badał mnie dopochwowo to nie jest w stanie stwierdzić jaka jest szyjka no ale żeby się uspokoić ugadałam się z nim na czwartek ze jednak będę bo faktycznie wizytę miałam mieć 2 marca. Młody wczoraj cały dzień taki spokojny był ze tak jak pisałam wam miałam stresa ze hej ale wieczorem nadrobił dzikusek mój kochany :*
miłego dnia dziewczyny!
abed wow piękny torcik ci wyszedł
Lilith ja tez bardzo lubię piec chociaż ostatnio jakoś mniej piekę
Karo no no ale impreza była fajnie ze wszystko się udało no i dałaś radę! odpocznij teraz
Ewcia smacznie wyglądaj twoje pączusie a kształtem nie ma co się przejmować ważne ze dobre
Monit widzę ze razem z Ewcią zaszalałaś pączkowo wczoraj
Dzwoniłam wczoraj do mojego gina powiedzieć mu o tej sytuacji z połówkowego usg i on mowi ze jeśli dr nie badał mnie dopochwowo to nie jest w stanie stwierdzić jaka jest szyjka no ale żeby się uspokoić ugadałam się z nim na czwartek ze jednak będę bo faktycznie wizytę miałam mieć 2 marca. Młody wczoraj cały dzień taki spokojny był ze tak jak pisałam wam miałam stresa ze hej ale wieczorem nadrobił dzikusek mój kochany :*
miłego dnia dziewczyny!
Witam się,
Kurde.. Jeden dzien w pracy, i już z wieczora odplynelam. Córa u Teściów nocowala, więc..korzystałam z wolnego czasu na maxa [emoji6]
Wendy - ja mam tylko grilla elektrycznego z Lidla, ale brat męża ma troszkę sprzętu Lidlowego i nie narzeka. Do tego sprawnie można reklamować zakupiony u nich towar - także i ja się chyba skuszę na ten szybkowar [emoji3]
Misia - czyli wizyta u kardiologa uznana zostaje za udaną [emoji3].
Kształt brzuszka bywa zwodniczy, więc no nie wiem..
Co do przepuszczania kobiet w ciąży w kolejkach - to..tylko korzystać, bo niestety nie wszędzie takie ulgi możemy zaliczyć [emoji6].
Przez ciebie zaraz znowu będę buszowala w C&a online (Inka też mnie zakupami podpuscila, tyle, że wczoraj nie miałam za bardzo jak wejść na ich stronkę) [emoji6]
Karo - Kochana - wiedziałam, że impreza będzie udana! [emoji3] ale... Ze ogarneliscie 65 osób - szacun!!! [emoji3] [emoji3] [emoji3].
Ewcia - piękne Ci te paczusie wyszły [emoji3]
Kurde.. Jeden dzien w pracy, i już z wieczora odplynelam. Córa u Teściów nocowala, więc..korzystałam z wolnego czasu na maxa [emoji6]
Wendy - ja mam tylko grilla elektrycznego z Lidla, ale brat męża ma troszkę sprzętu Lidlowego i nie narzeka. Do tego sprawnie można reklamować zakupiony u nich towar - także i ja się chyba skuszę na ten szybkowar [emoji3]
Misia - czyli wizyta u kardiologa uznana zostaje za udaną [emoji3].
Kształt brzuszka bywa zwodniczy, więc no nie wiem..
Co do przepuszczania kobiet w ciąży w kolejkach - to..tylko korzystać, bo niestety nie wszędzie takie ulgi możemy zaliczyć [emoji6].
Przez ciebie zaraz znowu będę buszowala w C&a online (Inka też mnie zakupami podpuscila, tyle, że wczoraj nie miałam za bardzo jak wejść na ich stronkę) [emoji6]
Karo - Kochana - wiedziałam, że impreza będzie udana! [emoji3] ale... Ze ogarneliscie 65 osób - szacun!!! [emoji3] [emoji3] [emoji3].
Ewcia - piękne Ci te paczusie wyszły [emoji3]
pumelova
Fanka BB :)
Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Dzień dobry, proszę o kciuki bo mam o 10:30 usg i strasznie się boję Nie wiem co przez tydzień się zmieniło u dzieci, mam nadzieję że się nie pogorszyło...
Dzień dobry laseczki, moje dziecię też wczoraj kopało cały wieczór, byliśmy u znajomych, trochę się posmialismy i od razu się odezwało [emoji173] [emoji7] [emoji6]
O 15 połówkowe a Ty Tymuniek o której? [emoji2]
Torciki robicie śliczne, ja jestem beztalencie, umiem jedne muffinki z kawałkami czekolady i je często robię [emoji12]
Ale wierzę że cała ta ciąża i urlop da mi czas na naukę gotowania bo to jest moje główne zajęcie [emoji2]
Miłego dnia!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Podziwiam was z tymi cwiczeniami, ja po południu dosłownie padam i nie mam juz kompletnie na nic siły, w dodatku na wieczór bardzo mi twardnieje brzuch, praktycznie juz po kazdym dłuzszym chodzeniu :/
Abed ale piekny torcik
Lilith ja tez lubie piec, ale najbardziej na wiosne i w lecie jak sa owocki sezonowe, uwielbiam ciasta z truskawkami, rabarbarem, malinkami, jagodami mniam a na jesien ze sliwkami jak masz jakies fajne przepisy na ciasta wielkanocne to podrzuc na wątek z przepisami, sama cos bede szukac niedługo, bo tez lubie miec wczesniej zaplanowane
Karo ja bym teraz juz chyba nie ogarneła takiej duzej imprezy, tym bardziej szacun dla Ciebie
Kika33 niepotrzebnie Cie tak ten lekarz nastraszył, ale moze Cie pomylił z jakas inna pacjentka, ktora ma problemy z szyjka, czasami lekarze sa strasznie nieogarnieci, ja zawsze mojego pilnuje co mi wpisuje na recepte, ostatnio o mało bym nie wyszła bez waznego leku :/
Bulkaasia trzymam mocno kciuki!! Oby sie wody wyrównały u obu dzieciaczków!!
Podziwiam was z tymi cwiczeniami, ja po południu dosłownie padam i nie mam juz kompletnie na nic siły, w dodatku na wieczór bardzo mi twardnieje brzuch, praktycznie juz po kazdym dłuzszym chodzeniu :/
Abed ale piekny torcik
Lilith ja tez lubie piec, ale najbardziej na wiosne i w lecie jak sa owocki sezonowe, uwielbiam ciasta z truskawkami, rabarbarem, malinkami, jagodami mniam a na jesien ze sliwkami jak masz jakies fajne przepisy na ciasta wielkanocne to podrzuc na wątek z przepisami, sama cos bede szukac niedługo, bo tez lubie miec wczesniej zaplanowane
Karo ja bym teraz juz chyba nie ogarneła takiej duzej imprezy, tym bardziej szacun dla Ciebie
Kika33 niepotrzebnie Cie tak ten lekarz nastraszył, ale moze Cie pomylił z jakas inna pacjentka, ktora ma problemy z szyjka, czasami lekarze sa strasznie nieogarnieci, ja zawsze mojego pilnuje co mi wpisuje na recepte, ostatnio o mało bym nie wyszła bez waznego leku :/
Bulkaasia trzymam mocno kciuki!! Oby sie wody wyrównały u obu dzieciaczków!!
reklama
kika333
Aktywna w BB
kochana kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&& będzie dobrze nic się nie martwDzień dobry, proszę o kciuki bo mam o 10:30 usg i strasznie się boję Nie wiem co przez tydzień się zmieniło u dzieci, mam nadzieję że się nie pogorszyło...
Tymuniek, pumelova za wasze wizyty tez trzymam &&&&&&&&&&&&&