reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mam pytanie do mam cwiczacych. Jakie programy/trenerki polecacie? Jest jakis fajny trening przy ktorym lekko mecza sie miesnie?Okolo 45 min? Dzis zrobilam 2 rozne no nawet mi miesien nie zadrazal, a bym wolala jednak cos poczuc
Ja ćwiczę sama ze sobą filmów nie używam ale kojarzę właśnie że polecają te pióro, Natalia gacka ma na insta sporo krótkich filmików z tym jak ćwiczy to można małpować i robić tyle powtórzeń ile się ma ochotę, kojarzę też że kiedyś Lewandowska też miała taki zestaw. Ja generalnie wolę pokazane ćwiczenia jak już i dostosować tempo i ilość do siebie bo filmiki rzadko mi odpowiadają.

reklama
Kasiulka! tym przepisem inspirowałam się w zeszłym roku na urodziny syna :) tylko zrobiłam czekoladowy z wiśniami i masą czekolado - kajmakową :) był pyszny, wszyscy byli zachwyceni. Później robiłam go na chrzest mojej bratanicy :) tak to wyszło, ozdoby kupione ale wykonanie moje :)

Załączniki

• IMG_3498 - Kopia.JPG
    IMG_3498 - Kopia.JPG
    765 KB · Wyświetleń: 72
hej :)
abed wow piękny torcik ci wyszedł
Lilith ja tez bardzo lubię piec chociaż ostatnio jakoś mniej piekę
Karo no no ale impreza była :) fajnie ze wszystko się udało no i dałaś radę! odpocznij teraz
Ewcia smacznie wyglądaj twoje pączusie a kształtem nie ma co się przejmować ważne ze dobre
Monit widzę ze razem z Ewcią zaszalałaś pączkowo wczoraj :)

Dzwoniłam wczoraj do mojego gina powiedzieć mu o tej sytuacji z połówkowego usg i on mowi ze jeśli dr nie badał mnie dopochwowo to nie jest w stanie stwierdzić jaka jest szyjka no ale żeby się uspokoić ugadałam się z nim na czwartek ze jednak będę bo faktycznie wizytę miałam mieć 2 marca. Młody wczoraj cały dzień taki spokojny był ze tak jak pisałam wam miałam stresa ze hej ale wieczorem nadrobił dzikusek mój kochany :*

miłego dnia dziewczyny!

Witam się,

Kurde.. Jeden dzien w pracy, i już z wieczora odplynelam. Córa u Teściów nocowala, więc..korzystałam z wolnego czasu na maxa [emoji6]

Wendy - ja mam tylko grilla elektrycznego z Lidla, ale brat męża ma troszkę sprzętu Lidlowego i nie narzeka. Do tego sprawnie można reklamować zakupiony u nich towar - także i ja się chyba skuszę na ten szybkowar [emoji3]

Misia - czyli wizyta u kardiologa uznana zostaje za udaną [emoji3].
Kształt brzuszka bywa zwodniczy, więc no nie wiem..
Co do przepuszczania kobiet w ciąży w kolejkach - to..tylko korzystać, bo niestety nie wszędzie takie ulgi możemy zaliczyć [emoji6].
Przez ciebie zaraz znowu będę buszowala w C&a online (Inka też mnie zakupami podpuscila, tyle, że wczoraj nie miałam za bardzo jak wejść na ich stronkę) [emoji6]

Karo - Kochana - wiedziałam, że impreza będzie udana! [emoji3] ale... Ze ogarneliscie 65 osób - szacun!!! [emoji3] [emoji3] [emoji3].

Ewcia - piękne Ci te paczusie wyszły [emoji3]

Dzień dobry, proszę o kciuki bo mam o 10:30 usg i strasznie się boję :( Nie wiem co przez tydzień się zmieniło u dzieci, mam nadzieję że się nie pogorszyło...
Trzymam kciuki! [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Dzień dobry laseczki, moje dziecię też wczoraj kopało cały wieczór, byliśmy u znajomych, trochę się posmialismy i od razu się odezwało [emoji173] [emoji7] [emoji6]

O 15 połówkowe a Ty Tymuniek o której? [emoji2]

Torciki robicie śliczne, ja jestem beztalencie, umiem jedne muffinki z kawałkami czekolady i je często robię [emoji12]

Ale wierzę że cała ta ciąża i urlop da mi czas na naukę gotowania bo to jest moje główne zajęcie [emoji2]

Miłego dnia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Podziwiam was z tymi cwiczeniami, ja po południu dosłownie padam i nie mam juz kompletnie na nic siły, w dodatku na wieczór bardzo mi twardnieje brzuch, praktycznie juz po kazdym dłuzszym chodzeniu :/
Abed ale piekny torcik :D

Lilith ja tez lubie piec, ale najbardziej na wiosne i w lecie jak sa owocki sezonowe, uwielbiam ciasta z truskawkami, rabarbarem, malinkami, jagodami mniam :) a na jesien ze sliwkami :) jak masz jakies fajne przepisy na ciasta wielkanocne to podrzuc na wątek z przepisami, sama cos bede szukac niedługo, bo tez lubie miec wczesniej zaplanowane

Karo ja bym teraz juz chyba nie ogarneła takiej duzej imprezy, tym bardziej szacun dla Ciebie ;)

Kika33 niepotrzebnie Cie tak ten lekarz nastraszył, ale moze Cie pomylił z jakas inna pacjentka, ktora ma problemy z szyjka, czasami lekarze sa strasznie nieogarnieci, ja zawsze mojego pilnuje co mi wpisuje na recepte, ostatnio o mało bym nie wyszła bez waznego leku :/

Bulkaasia trzymam mocno kciuki!! Oby sie wody wyrównały u obu dzieciaczków!!

Pióro ma jak dotąd chyba 44 programy na yt więc trzeba szukać, ja przeleciałam wszystkie i sobie łączę w miarę potrzeb 2 lub 3 , powyżej 30ego programu chyba są takie bardziej profesjonalne , one dają nieźle na ręce i tyłek :blink:

reklama
Do góry