reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam wtorkowo,

Maziajka, mi dr zalecił lacto ze względu na odejście wód w pierwszej ciąży. Mimo, że biorę, to i tak jakieś cholerstwo się przyplątało... Wczoraj wybrałam ostatni antybiotyk i mam nadzieję, że teraz kontrolny wymaz będzie ok. Dziwne trochę, bo używam tylko i wyłącznie ręczników papierowych, wycieram się w jednym kierunku, a tu taka niespodzianka... Dobrze, że często robimy też wymazy i można było to wychwycić.
Oby w Twoim przypadku obyło się bez nieproszonych gości ;)

Karo, super, że imprezka udana! I szacunek za ogarnięcie taką ilość osób :)

Lilith, u nas właśnie na serkach mało.
Mikołaj uwielbia je, a tym bardziej, bo są bez nadzienia.
Na czwartek myślałam o faworkach, ale czy będzie mi się chciało...
Zobaczymy.
Zwykłe pączki odpadają, u nas nie ma komu jeść i też z tego względu ostatnio mało robię słodkości. Jak pracowałam, to większość do pracy zabierałąm :)
Zgaga przeszła?

Abed, piękny torcik!

Kika, to nie wczorajsze pączki. Zdjęcie chyba ze stycznia
Dobrze, że sprawdzisz czy wszystko jest ok, zawsze będziesz spokojniejsza :)

Bulkaasia, ogrom kciuków!!! :*
Musi być dobrze :*

Pumelova, Tymuniek i dla Was zaciskam &&&&&

reklama
Bulksia,Tymuniek, Pumelova kciuki za dzis! I czekamy po wizycie na dobre wiesci!

Aga teraz jakos w c& a online nic nie ma:(.Ja czekam na jakies fajne tshirty dla Jasia bo zawsze mu tam kupuje i jestem zadowolona.Nie raz po 15 zl super sa i te koszulki na prawde nigdy mi sie nie spraly,nie naciagnely itp.

Ale slicznw torty pieczecie ja to lubie takie swojskie z masla a nie tona masy cukrowej brrr.

Poza tym moja siostra byla wczoraj u ksiedza zalatwiac chrzciny Wiktorka i jestem bardzo szczescliwa bo nasz ksiadz zgodzil jej sie na 2 chrzestne mamy, a ja dla Jagody tez tak chce:p

010igov35ye70zfx.png

Dzień dobry, proszę o kciuki bo mam o 10:30 usg i strasznie się boję :( Nie wiem co przez tydzień się zmieniło u dzieci, mam nadzieję że się nie pogorszyło...
Trzymam bardzo mocno kciuki za Twoje blizniaki!!! :* :* jesteśmy z TOBĄ!

Ja dziewczyny ostatnio mało pisze wiem, mam chyba jakąś deprechę - całe dnie jedynie śpię i sprzątam. Brak chęci żeby się ubrać i cokolwiek zrobić. Oby przeszło. To pewnie przesilenie jakieś.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Witajcie :)
W końcu was nadrobilam.. :) wczoraj wieczorem kiedy zabrałam się żeby was nadrobić..zasnelam z tel w ręce..także dziś dokończyłam :)

Wszystkim serdecznie dziękuję.. :) jestem naprawdę przeszczesliwa :)

Pumeliva, Tymuniek i Bulkasia 3mam za was i wasze pociechy kciuki..oby wszystko było dobrze..

Pączki mmm zjadlabym takie z budyniem albo z bitą smietaną..Tu pączki są okropne..posmak strasznie chemiczny..A że mi jakoś nie wychodzą żadne( próbowałam różnych kilka razy) to chyba zrobię chrusty-faworki ;)

Torty też cudne..mmm też takiego bym zjadła ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova i Tymuniek - za Was babeczki również trzymam kciukasy [emoji110][emoji110]

Maziajka - już właśnie widziałam, że online w c&a wielkie "g" jest. No nic.. Poczekam na promo [emoji6]. Tyle dobrze, że od grudnia pozamawialam trochę sukienek i bluzek, więc trochę mam tego.
Jeżeli chodzi o dziecięce ciuszki to też uwielbiam - Jaga ma sporo z c&a spodni, legginsow, bluzek, t-shirtow, swetrów, sukienek i spódnic - i nigdy nic się z niczym złego nie działo.

Fajne wyprzedaże są też na stronie decathlonu.

A ja chyba jednak kupię gotowe pączki i chrusty. Albo.. Pojadę do mamy a później do babci i zaopatrze się w ich wyroby [emoji6]

Morela pewnie pogoda cisnienie spadli wiec to dlatego mnie tez sie nic nie chce..w przyszlym tygpdniu podobno ma przyjsc wiosna!!:-)

Ewcia ja juz mialam grzybka ale mysle ze to wina luteiny dopochwowej jednak ona czesto lubi podrazniac a sama aplikacja tez nie jest higieniczna.Cytologie robilam wyszla ok.Ph mam ok wiec poki co tfu tfu odpukac chyba nie ma zle ale jutro podjade kupie cos chyba najlepiej ten lactovaginal latwo sie go aplikuje no i zoladka nie bedzie podraznial a ja mam z tym problem do teraz..

010igov35ye70zfx.png

Hej dziewczyny :)

Karo no to super, że impreza udana :)

Bulkaasia, Tymuniek, Pumelova trzymam kciuki za wizyty i same dobre wiadomości :):*

Morela_87 za długa zima, zaraz słońce wyjdzie wiosna będzie się więcej chciało :) może zmęczenie oby szybko przeszło :*

Ja się zastanawiam czy jechać dzisiaj do lekarza tez, bo cała niedziele mi ściskalo tak prawy bok taki skurcz jakby ale tylko po prawej, a wczoraj mnie bolało tam, zadzwonię zapytam bo będę się martwić jeszcze tydzień niby nie długo a jednak.

Miłego dnia :)

reklama
Nika - to czekamy na szczęśliwe opowieści z badania polowkowego [emoji3]

Morela - Kobieto - wyjdź z domu. Koniecznie. Siedzenie, leżenie i sprzątanie każda prędzej czy później by dobilo [emoji6]. A może jakieś wyjście rodzinne do kina? [emoji3]

Do góry