reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Jak jest nisko to tak

Załączniki

• IMG_4760.JPG
    IMG_4760.JPG
    77,3 KB · Wyświetleń: 66
Witam,

Bulkaasia, faktycznie jest różnica...
A jeżeli już laserowo oddzielą jest możliwość później dopełnienia?
Zresztą może i nie będzie trzeba, bo przecież wody się mogą same uformować, za co trzymam kciuki :-*

Maziajka, od trzech dni myślę o gołąbeczkach :-)

Kasia, mnie w każdej ciąży od kawy odrzuca. Jedyne co przełknę, to inka - mniam :-)

Aga, ma charakterek :-)

A my z Młodym po dwugodzinnym spaceru. Jest tak ciepło, do tego słonko świeci :-) Mmm, normalnie wiosna. Jeszcze po obiedzie wyjdziemy na godzinkę, a teraz lecę nastawiać pranko

No to laski.zapraszam ja juz mam zrobione w piekarniku dochodza:-)
Sosik pomidorowy tez zrobiony wyszlo ok 30 szt:-)
Bardzo dobre sa tez golabki z kasza jaglana w sosie grzybowym

Pumelowa.idziemy na Split ..Grey mnie pierwszy rozczarowal i nie ide .

Aga to czekamy na wiesci!

Kawe pije znow tak od 18 tc wczesniej na sama mysl o kawie na wymity mnie bralo.Pije do sniadania ze spienionym mlekiem.

Aga to czekamy na wiesci:-)

010igov35ye70zfx.png

Dziewczyny! Wy nie macie litości wrzucając te zdjęcia z takimi słodkościami! Ja się pochwalę, że zajadam się Wedlowskim ptasim mleczkiem i toffie, które dostałam od męża wczoraj także jakoś przetrwam po obejrzeniu tych zdjęć :p
Druga sprawa dzisiaj zauważyłam po naciśnięciu na brodawkę pierwszą kroplę, więc cieszę się jak nie wiem co, że może jednak będzie ten pokarm (mama niestety miała z tym duży problem).

Odnośnie obrączek, to wraz z mężem czujemy się bez nich dziwnie... Jedynie w pracy i jak idę na basen to ściągam a tak to ciągle założona :p

@LILITH - gratuluję wyznaczonego terminu na CC

@Megi1987 - ja z tymi zajadami również się borykam, ale to wynika ze złego zgryzu i spania z otwartymi ustami w nocy :)

@pumelova - Jak to się mówi : "I tak źle i tak niedobrze" :D

@bulkaasia - czy lekarze mówili Ci coś o różnicach między dziećmi prócz tych ilości wód płodowych i ich masy ?? Wszystkie trzymamy za Ciebie i małe kciuki ! Nie daj się smutkowi bo im wcześniej takie coś zdiagnozowane tym lepiej !

Ja już po:-) na 100% będzie chłopiec:-) doktor śmiała się że dawno nie widziała żeby maluch aż tak nastawił się do usg, żeby wszystko było dobrze widać, druknęła dla męża fotke, żeby miał pierworodnego w pełnej krasie;-) ogólnie wszystko dobrze, podobno książkowo, ale ja w sumie od początku nie miałam problemów i do tej pory nie przybrałam na wadze, dr twierdzi że to dobrze:-) a po wizycie wpadłam jak szalona do Smyka i zakupiłam torbę ciuszków dla młodego końcówka wyprzedaży i np bodziaki po 9 zł:-)

Aga, Megan trzymam kciuki i czekam jak u Was wizytowanie:-)

Ahhh gołąbki... narobiłyście smaka:-)
Ja jestem kawoholikiem i bez latte z pianką nie ma dla mnie dnia :-)

U mnie też wiosna!!! Juhuu...ale się nie nakręcam bo tu ptaszki śpiewają całą zime także to nie taka znów oznaka:D Ale samo to, że wyłaczyłam ogrzewanie i mam pootwierane okna dużo znaczy :)

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po:-) na 100% będzie chłopiec:-) doktor śmiała się że dawno nie widziała żeby maluch aż tak nastawił się do usg, żeby wszystko było dobrze widać, druknęła dla męża fotke, żeby miał pierworodnego w pełnej krasie;-) ogólnie wszystko dobrze, podobno książkowo, ale ja w sumie od początku nie miałam problemów i do tej pory nie przybrałam na wadze, dr twierdzi że to dobrze:-) a po wizycie wpadłam jak szalona do Smyka i zakupiłam torbę ciuszków dla młodego końcówka wyprzedaży i np bodziaki po 9 zł:-)

Aga, Megan trzymam kciuki i czekam jak u Was wizytowanie:-)

Ahhh gołąbki... narobiłyście smaka:-)
Ja jestem kawoholikiem i bez latte z pianką nie ma dla mnie dnia :-)
Gratuluję chłopaka!!:) ja już się też nie mogę doczekać skanu za 8 dni:)

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry