reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Jak jest nisko to tak

Załączniki

• IMG_4760.JPG
    IMG_4760.JPG
    77,3 KB · Wyświetleń: 69
Witam,

Bulkaasia, faktycznie jest różnica...
A jeżeli już laserowo oddzielą jest możliwość później dopełnienia?
Zresztą może i nie będzie trzeba, bo przecież wody się mogą same uformować, za co trzymam kciuki :-*

Maziajka, od trzech dni myślę o gołąbeczkach :-)

Kasia, mnie w każdej ciąży od kawy odrzuca. Jedyne co przełknę, to inka - mniam :-)

Aga, ma charakterek :-)

A my z Młodym po dwugodzinnym spaceru. Jest tak ciepło, do tego słonko świeci :-) Mmm, normalnie wiosna. Jeszcze po obiedzie wyjdziemy na godzinkę, a teraz lecę nastawiać pranko

No to laski.zapraszam ja juz mam zrobione w piekarniku dochodza:-)
Sosik pomidorowy tez zrobiony wyszlo ok 30 szt:-)
Bardzo dobre sa tez golabki z kasza jaglana w sosie grzybowym

Pumelowa.idziemy na Split ..Grey mnie pierwszy rozczarowal i nie ide .

Aga to czekamy na wiesci!

Kawe pije znow tak od 18 tc wczesniej na sama mysl o kawie na wymity mnie bralo.Pije do sniadania ze spienionym mlekiem.

Aga to czekamy na wiesci:-)

010igov35ye70zfx.png

Dziewczyny! Wy nie macie litości wrzucając te zdjęcia z takimi słodkościami! Ja się pochwalę, że zajadam się Wedlowskim ptasim mleczkiem i toffie, które dostałam od męża wczoraj także jakoś przetrwam po obejrzeniu tych zdjęć :p
Druga sprawa dzisiaj zauważyłam po naciśnięciu na brodawkę pierwszą kroplę, więc cieszę się jak nie wiem co, że może jednak będzie ten pokarm (mama niestety miała z tym duży problem).

Odnośnie obrączek, to wraz z mężem czujemy się bez nich dziwnie... Jedynie w pracy i jak idę na basen to ściągam a tak to ciągle założona :p

@LILITH - gratuluję wyznaczonego terminu na CC

@Megi1987 - ja z tymi zajadami również się borykam, ale to wynika ze złego zgryzu i spania z otwartymi ustami w nocy :)

@pumelova - Jak to się mówi : "I tak źle i tak niedobrze" :D

@bulkaasia - czy lekarze mówili Ci coś o różnicach między dziećmi prócz tych ilości wód płodowych i ich masy ?? Wszystkie trzymamy za Ciebie i małe kciuki ! Nie daj się smutkowi bo im wcześniej takie coś zdiagnozowane tym lepiej !

Ja już po:-) na 100% będzie chłopiec:-) doktor śmiała się że dawno nie widziała żeby maluch aż tak nastawił się do usg, żeby wszystko było dobrze widać, druknęła dla męża fotke, żeby miał pierworodnego w pełnej krasie;-) ogólnie wszystko dobrze, podobno książkowo, ale ja w sumie od początku nie miałam problemów i do tej pory nie przybrałam na wadze, dr twierdzi że to dobrze:-) a po wizycie wpadłam jak szalona do Smyka i zakupiłam torbę ciuszków dla młodego końcówka wyprzedaży i np bodziaki po 9 zł:-)

Aga, Megan trzymam kciuki i czekam jak u Was wizytowanie:-)

Ahhh gołąbki... narobiłyście smaka:-)
Ja jestem kawoholikiem i bez latte z pianką nie ma dla mnie dnia :-)

U mnie też wiosna!!! Juhuu...ale się nie nakręcam bo tu ptaszki śpiewają całą zime także to nie taka znów oznaka:D Ale samo to, że wyłaczyłam ogrzewanie i mam pootwierane okna dużo znaczy :)

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po:-) na 100% będzie chłopiec:-) doktor śmiała się że dawno nie widziała żeby maluch aż tak nastawił się do usg, żeby wszystko było dobrze widać, druknęła dla męża fotke, żeby miał pierworodnego w pełnej krasie;-) ogólnie wszystko dobrze, podobno książkowo, ale ja w sumie od początku nie miałam problemów i do tej pory nie przybrałam na wadze, dr twierdzi że to dobrze:-) a po wizycie wpadłam jak szalona do Smyka i zakupiłam torbę ciuszków dla młodego końcówka wyprzedaży i np bodziaki po 9 zł:-)

Aga, Megan trzymam kciuki i czekam jak u Was wizytowanie:-)

Ahhh gołąbki... narobiłyście smaka:-)
Ja jestem kawoholikiem i bez latte z pianką nie ma dla mnie dnia :-)
Gratuluję chłopaka!!:) ja już się też nie mogę doczekać skanu za 8 dni:)

Napisane na GT-P5110 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry