reklama
Karo89 u mnie było jeszcze gorzej, ja w ogóle nie wiedziałam że jestem w ciąży... normalnie dostałam okres.... po ok 11 dniach obudziłam się z wielkim bólem i krwieniem... pojechałam do mojej lekarki, stwierdziła tylko płyn w zatoce duglas, że od jajeczka które duże urosło... na usg nie było nic widać... później bóle się powtórzyły jeszcze dwa razy i dwa razy byłam u lekarza, dalej nic nie było widać tylko płyn w zatoce, dostawałam antybiotyk i cały czas plamiłam, po tygodniu płyn dalej był, zaproponowano mi szpital, byłam kosultowana przez ordynatora w jednym z najlepszych szpitali w Krakowie. Nic nie widział, zaproponowano mi laporoskopię zdwiadowczą, podpisywałam rak jajnika... więc przerażenenie.... ale tuż przed zabiegiem wyszło z wyników że jestem w ciąży... wszyscy byli zdziwieni.... okazało się że jajowód pęk i przyrósł do jelita, dlatego się wcześniej nie wykrwiłam, ani nie zalało mi brzucha....
Pola@ my też nie dawno powiedzieliśmy synowi, też się cieszy i chce braciszka
Megi ja jestem jeszcze trochę dalej niż Skawina też okolice Krakowa
aga_k_m nie chcę cię martwić ale mi zawsze mówiono że tuńczyka nie można jeść w ciąży, boleję nad tym bo też uwielbiam do sałatek
curran_twins gratulacje podwójne tym bardziej po tym co przeszłaś wracasz do Polski na poród ?
A mi się dziś śniło że krawiłam, i jakiś wypadek więc sprawdzam co chwilkę czy nie krwaię i jakiś nie pokój odczuwam
posprzątane, obiadek zjedony teraz oponki serowe mam zamiar zrobić
Pola@ my też nie dawno powiedzieliśmy synowi, też się cieszy i chce braciszka
Megi ja jestem jeszcze trochę dalej niż Skawina też okolice Krakowa
aga_k_m nie chcę cię martwić ale mi zawsze mówiono że tuńczyka nie można jeść w ciąży, boleję nad tym bo też uwielbiam do sałatek
curran_twins gratulacje podwójne tym bardziej po tym co przeszłaś wracasz do Polski na poród ?
A mi się dziś śniło że krawiłam, i jakiś wypadek więc sprawdzam co chwilkę czy nie krwaię i jakiś nie pokój odczuwam
posprzątane, obiadek zjedony teraz oponki serowe mam zamiar zrobić
AAggAA88
Fanka BB :)
Inka1985 - a precz mi z takimi zdjeciami!!! Wrocil mi wreszcie apetyt, zrobilam na obiad bitki z lopatki w sosie z pyzami i surowka. Co za tym idzie teraz zjadlabym Twoja strucle. Hehe! Czas zaczac mase!!!
Aga_k_m - od 2 dni mysle tylko o tych lodach[emoji28]. Nigdy nie bylam za slodyczami, a teraz skonczyl sie etap ogorkowej i lody z maka plus strucla to jest too!!!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Aga_k_m - od 2 dni mysle tylko o tych lodach[emoji28]. Nigdy nie bylam za slodyczami, a teraz skonczyl sie etap ogorkowej i lody z maka plus strucla to jest too!!!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova - [emoji112] [emoji112] (Mysłowice - będę pamiętać [emoji6])
Ojjj, pączek tłusty.. Trzeba było go obrać ze skórki [emoji6]
Ja natomiast musiałam odbić sobie loda, bo ostatnio takie dwie tutaj (Wendy i Maziajka [emoji14]) narobily mi smaka. A, ze kupon jest na 2 mcflurry, to i mąż się załapał [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj, pączek tłusty.. Trzeba było go obrać ze skórki [emoji6]
Ja natomiast musiałam odbić sobie loda, bo ostatnio takie dwie tutaj (Wendy i Maziajka [emoji14]) narobily mi smaka. A, ze kupon jest na 2 mcflurry, to i mąż się załapał [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Inka nie działa u mnie mleko.
Manti Kasiulka może?? Gaviscon?? Z tym, że mi specjalnie od giną działa tylko na 10 min.. Wiec czasem to nie ma sensu się zapijac tym..
Maziajka właśnie, u Ciebie to mimo wszystjo normalniejsze.
Tydzień zleci szybko a potem będziesz miała kuchnie ekstra!
Karoo dobrze Ci tak, jak ja juz dawno nie byłam tak na wypadzie. Inna sprawa, że nie mam tu żadnych sensownych koleżanek,,
Jakieś konkretne plany z pokoikiem??
AIM sporo.. Szkoda aż dnia ale co zrobić..
Inka smacznego
Zdrówka dziewczyny i oszczędzać się!
Abed ale przejścia, dobrze że wszystko dobrze się skończyło!!
Kiedy usg by dowiedzieć się kto tam mieszka??
Lody z mcd te jak włoskie kręcone?? Te uwielbiam!!
Manti Kasiulka może?? Gaviscon?? Z tym, że mi specjalnie od giną działa tylko na 10 min.. Wiec czasem to nie ma sensu się zapijac tym..
Maziajka właśnie, u Ciebie to mimo wszystjo normalniejsze.
Tydzień zleci szybko a potem będziesz miała kuchnie ekstra!
Karoo dobrze Ci tak, jak ja juz dawno nie byłam tak na wypadzie. Inna sprawa, że nie mam tu żadnych sensownych koleżanek,,
Jakieś konkretne plany z pokoikiem??
AIM sporo.. Szkoda aż dnia ale co zrobić..
Inka smacznego
Zdrówka dziewczyny i oszczędzać się!
Abed ale przejścia, dobrze że wszystko dobrze się skończyło!!
Kiedy usg by dowiedzieć się kto tam mieszka??
Lody z mcd te jak włoskie kręcone?? Te uwielbiam!!
pumelova
Aga_k_m już po wizycie w Hebe, dostałam cały flakonik 50ml i nawet mogłam wybrać jeden z 2 zapachów :-) :-) :-)
Ja w ciąży mam straszny problem z cerą, głównie broda po lewej stronie... wyprysk na wyprysku... a wcześniej przed okresem może z jeden wyprysk się pojawił... w okresie dojrzewania miałam lepszą cerę...
Ja w ciąży mam straszny problem z cerą, głównie broda po lewej stronie... wyprysk na wyprysku... a wcześniej przed okresem może z jeden wyprysk się pojawił... w okresie dojrzewania miałam lepszą cerę...
A ja dziś bede jesc burgera a co!
Mam pytanie - dzis ok 3h chodziłam po ikei w sumie zaraz po jedzeniu i zaczal mnie bolec brzuch. W dole, ale dosx mocno-jakby zakwasy. I głownie wysilkowo np jak usiadłam i wstałam. Wrocilam do domu, posiedzialam i jest ok. Zy to cos poważnego czy po prostu macica mi sie rozrasta? 17t+3.
Nie mam plamien ani nic takiego. Tylko upławy, ale mam paciorkowca, wiec tk chyba stad te upławy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam pytanie - dzis ok 3h chodziłam po ikei w sumie zaraz po jedzeniu i zaczal mnie bolec brzuch. W dole, ale dosx mocno-jakby zakwasy. I głownie wysilkowo np jak usiadłam i wstałam. Wrocilam do domu, posiedzialam i jest ok. Zy to cos poważnego czy po prostu macica mi sie rozrasta? 17t+3.
Nie mam plamien ani nic takiego. Tylko upławy, ale mam paciorkowca, wiec tk chyba stad te upławy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Alex_87
Ale robicie smaka tymi pysznosciami..
U nas dziś na obiad byl kurczak pieczony z ziemniaczkami pieczonymi plus sałatka z pekinskiej..
Ja też aktualnie mam problem z wypryskami..i do tego strasznie sucha skóra na brzuszku i okolice biustu i pach..mimo smarowania niepomaga..
Zdrówka dla wszystkich chorują cych..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
U nas dziś na obiad byl kurczak pieczony z ziemniaczkami pieczonymi plus sałatka z pekinskiej..
Ja też aktualnie mam problem z wypryskami..i do tego strasznie sucha skóra na brzuszku i okolice biustu i pach..mimo smarowania niepomaga..
Zdrówka dla wszystkich chorują cych..
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom