reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dziekuje dziewczyny. Z dziewczynami zawsze Fajnie, pogadamy, posmiejemy sie

Pumleova jesli ci to cos mowi to mieszkam pod Hannoverem

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Karo89 u mnie było jeszcze gorzej, ja w ogóle nie wiedziałam że jestem w ciąży... normalnie dostałam okres.... po ok 11 dniach obudziłam się z wielkim bólem i krwieniem... pojechałam do mojej lekarki, stwierdziła tylko płyn w zatoce duglas, że od jajeczka które duże urosło... na usg nie było nic widać... później bóle się powtórzyły jeszcze dwa razy i dwa razy byłam u lekarza, dalej nic nie było widać tylko płyn w zatoce, dostawałam antybiotyk i cały czas plamiłam, po tygodniu płyn dalej był, zaproponowano mi szpital, byłam kosultowana przez ordynatora w jednym z najlepszych szpitali w Krakowie. Nic nie widział, zaproponowano mi laporoskopię zdwiadowczą, podpisywałam rak jajnika... więc przerażenenie.... ale tuż przed zabiegiem wyszło z wyników że jestem w ciąży... wszyscy byli zdziwieni.... okazało się że jajowód pęk i przyrósł do jelita, dlatego się wcześniej nie wykrwiłam, ani nie zalało mi brzucha....

Pola@ my też nie dawno powiedzieliśmy synowi, też się cieszy :) i chce braciszka :)

Megi ja jestem jeszcze trochę dalej niż Skawina :) też okolice Krakowa

aga_k_m nie chcę cię martwić ale mi zawsze mówiono że tuńczyka nie można jeść w ciąży, boleję nad tym bo też uwielbiam do sałatek :)

curran_twins gratulacje podwójne :) tym bardziej po tym co przeszłaś :) wracasz do Polski na poród ?

A mi się dziś śniło że krawiłam, i jakiś wypadek więc sprawdzam co chwilkę czy nie krwaię :( i jakiś nie pokój odczuwam :(
posprzątane, obiadek zjedony :) teraz oponki serowe mam zamiar zrobić :)

Inka1985 - a precz mi z takimi zdjeciami!!! Wrocil mi wreszcie apetyt, zrobilam na obiad bitki z lopatki w sosie z pyzami i surowka. Co za tym idzie teraz zjadlabym Twoja strucle. Hehe! Czas zaczac mase!!!

Aga_k_m - od 2 dni mysle tylko o tych lodach[emoji28]. Nigdy nie bylam za slodyczami, a teraz skonczyl sie etap ogorkowej i lody z maka plus strucla to jest too!!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova - [emoji112] [emoji112] (Mysłowice - będę pamiętać [emoji6])
Ojjj, pączek tłusty.. Trzeba było go obrać ze skórki [emoji6]

Ja natomiast musiałam odbić sobie loda, bo ostatnio takie dwie tutaj (Wendy i Maziajka [emoji14]) narobily mi smaka. A, ze kupon jest na 2 mcflurry, to i mąż się załapał [emoji6]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Inka nie działa u mnie mleko.
Manti Kasiulka może?? Gaviscon?? Z tym, że mi specjalnie od giną działa tylko na 10 min.. Wiec czasem to nie ma sensu się zapijac tym..

Maziajka właśnie, u Ciebie to mimo wszystjo normalniejsze.
Tydzień zleci szybko a potem będziesz miała kuchnie ekstra!

Karoo dobrze Ci tak, jak ja juz dawno nie byłam tak na wypadzie. Inna sprawa, że nie mam tu żadnych sensownych koleżanek,,
Jakieś konkretne plany z pokoikiem??

AIM sporo.. Szkoda aż dnia ale co zrobić..

Inka smacznego :)

Zdrówka dziewczyny i oszczędzać się!

Abed ale przejścia, dobrze że wszystko dobrze się skończyło!!
Kiedy usg by dowiedzieć się kto tam mieszka??

Lody z mcd te jak włoskie kręcone?? Te uwielbiam!!

@AAggAA88 polecam lody oreo, jadłam przedwczoraj :D

@Karo011 w pracy zajmuję się niemieckim terytorium więc tak z sentymentu pytam ;D i koleżanka mi się wyprowadziła, ale do Essen :)

@aga_k_m bez skórki to by nie było to samo! spoko lody też jadłam, oreo na patyku :D ale to nie dziś, pilnuję się :D

Aga_k_m już po wizycie w Hebe, dostałam cały flakonik 50ml i nawet mogłam wybrać jeden z 2 zapachów :-) :-) :-)

Ja w ciąży mam straszny problem z cerą, głównie broda po lewej stronie... wyprysk na wyprysku... a wcześniej przed okresem może z jeden wyprysk się pojawił... w okresie dojrzewania miałam lepszą cerę...

A ja dziś bede jesc burgera ;) a co!

Mam pytanie - dzis ok 3h chodziłam po ikei w sumie zaraz po jedzeniu i zaczal mnie bolec brzuch. W dole, ale dosx mocno-jakby zakwasy. I głownie wysilkowo np jak usiadłam i wstałam. Wrocilam do domu, posiedzialam i jest ok. Zy to cos poważnego czy po prostu macica mi sie rozrasta? 17t+3.
Nie mam plamien ani nic takiego. Tylko upławy, ale mam paciorkowca, wiec tk chyba stad te upławy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale robicie smaka tymi pysznosciami..
U nas dziś na obiad byl kurczak pieczony z ziemniaczkami pieczonymi plus sałatka z pekinskiej..
Ja też aktualnie mam problem z wypryskami..i do tego strasznie sucha skóra na brzuszku i okolice biustu i pach..mimo smarowania niepomaga..
Zdrówka dla wszystkich chorują cych.. :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry