reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hejka

Chyba Wendy ja oduczylam nlodego w ciagu 1 dnia.Czytalam wtedy ze dziecko trzeba oduczyc do 1.5 roku bo do tego czasu czuje potrzebe ssania a potem juz przyzwyczajenie.
Ja odcielam Jasiowi kawalek.smoczka i powiedzialam ze tofik nasz pies mu ugryzl troche pociumkal ale z dziura zle mu sie ciagla i wyrzucil go na.podloge.

Aga moze jakies wolne na dzis ? Dalej Cie boli?

Co do snow tez mam porypane.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Maziajka - wzięłam magnez zamiast nospy, i jest lżej.
Przed chwilka zjadłam też banana, więc dodatkowo jeszcze naturalny potas mi
wskoczy ;-).

Odcinanie smoczka też znam z opowiadań - ale Tobie chyba w trybie expresowym się udało, bo moje koleżanki dłużej się z tym męczyły.

Sny mam poki co w normie - nic bardziej postrzelonego niż wcześniej.. Ale śnią mi się np.ludzie, których full czasu nie widziałam [emoji6].

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

O to mi też się śnią osoby których dawno nie widziałam i to ze teraz razem spędzamy wakacje albo znowu szkoła ;)
A erotyczne tez i z orgazmem tez zdarzyło mi się obudzić :D hehe

Aga jakbym przybila smoka do parapetu to mysle ze by mi go wyrwal.razem.z.nim:))
A odciac sie wlasnie boje bo mam tylko 1 sztuke i co wtedy... a co wad zgryzu to moj ma go tylko do spania niestety a tak to noe bierze a z butli jak skonczyl rok to nie pija a wade i tak bedzie mial po mamusi ale nie ma.co sie usprawiedliwiac wiem.wiem bedziemy sie starac zawsze moge pomoczyc go troche w occie jablkowym hihi

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

My ze smokiem poradzilismy sobie przez przypadek i w jedną noc, jak Mikoś miał półtora roku.
Na wieczór zauważyłam, że jest nadgryziony i bałam się dać, żeby przez przypadek go nie połknął, a drugiego nie miałam no i nie dostał już. Noc była nie najgorsza więc kolejnego już nie kupiłam :-)

Z własnego doświadczenia wiem, że drugi trymestr, to żaden wyznacznik, że już będzie dobrze...a z doświadczenia dziewczyn z forum, że i trzeci także niesie ryzyko...

Hej dziewczyny
Jejku moze to jakas faza ksiezyca, bo ja tez fatalnie spałam, wstałam juz koło 5 z pełnym pecherzem, ale oczywiscie nie chciało mi sie isc do lazienki i tak sie meczyłam do 6 rano ;p tez nieraz mam glupie sny, ale w 1szym trymestrze je bardziej pamietałam, teraz rano zapominam co mi sie sniło

Wendy u mnie młody jak miał 2 lata dostał aftowego zapalenia jemy ustnej- nie mogl jesc i smoczka tez nie mogl miec w buzi, wiec siła rzeczy akurat wtedy sie oduczył, ale juz powiedzialam, ze drugie nie dostanie smoczka, bo oduczanie to koszmar, wiele razy do tego podchodzilismy i gdyby nie choroba to pewnie dlugo jeszcze by ciumkał. Niestety lubi pic mleczko z butelki jak wroci z przedszkola, ale tylko wypija i zanosi do zlewu, wiec uwazam, ze te 5 min mu nie zaszkodzi. Inne płyny pije normalnie z kubeczka, tylko mleczko musi byc w butelce.

Dzień dobry w mroźny poranek. U mnie -2, szału nie ma bo śniegu brak. Ale czego ja się spodziewać mam w Londynie :-p
Od wczoraj chore myśli chodzą mi po głowie, martwię się czy bliźniaki dwa żyją, czy nadal tam są...:hmm::hmm::hmm:
To wszystko przez te smutne wieści...

Samotnaja jeszcze raz przytulam...

Misia12 ja mam 168 cm ;)

Czy tylko ja nie znam płci??? :errr:

Co do imion to weny brak a potrzebuje 2x po 2 propozycje ;)

reklama
dziewczyny ja tez po wczorajszych wiesciach jestem smutniejsza, niestety taka jest prawda, ze zawsze w ciazy moze cos sie stac, ja czytam takiego bloga nieulotne.com i tam dziewczyna straciła dziecko dokładnie w terminie porodu- równo 40 tc...błoniasty przyczep pepowinowy, dzieciatko sie po prostu udusiło, stasznie płakałam jak to czytałam, teraz jest juz na koncowce kolejnej ciazy

Do góry