reklama
Teczowa Wiktor mi sie strasznie podoba siostra teraz tak nazwala! Franciszek tez super oni tez sie nad Frankiem zastanawiali.
Morela nie masz na fotce nuba ale masz piekne potty shot na ktorym widac jajka jak marzenie
Moj dziec w 14t4 wazyl 120 g,
Morela nie masz na fotce nuba ale masz piekne potty shot na ktorym widac jajka jak marzenie
Moj dziec w 14t4 wazyl 120 g,
Tęczowa - gratuluję tak udanej wizyty, i Synka [emoji3][emoji5]
Morela - i dla Ciebie ogromne gratulacje [emoji3]
100 g! Super!
Dzięki Ci za tą czujność [emoji8]. Nienawidze z palca wyssanych oszczerstw.
Ciągle zachodze w głowę, w którym momencie byłyśmy dla siebie wzajemnie nie miłe. To, że są różne punkty widzenia na dany temat to chyba dobrze? - człowiek ma szansę czegoś nowego się dowiedzieć.
Wertuje nawet to co sama teraz napisałam... I jedynie użycie zwrotu "zaburzenia psychiczne" mogę sobie zarzucić, ale od razu zaznaczyłam, ze to przegięcie.
Na szczęście ostrzeglam Was z rana, że ze mnie "zimna sucz" [emoji1][emoji1][emoji1]
Kasiulku - przykro mi z powodu straty u koleżanki :-(.
Nie będziesz miała lekko w pocieszeniu jej (gdy sama jesteś w ciąży) :-(
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela - i dla Ciebie ogromne gratulacje [emoji3]
100 g! Super!
Dzięki Ci za tą czujność [emoji8]. Nienawidze z palca wyssanych oszczerstw.
Ciągle zachodze w głowę, w którym momencie byłyśmy dla siebie wzajemnie nie miłe. To, że są różne punkty widzenia na dany temat to chyba dobrze? - człowiek ma szansę czegoś nowego się dowiedzieć.
Wertuje nawet to co sama teraz napisałam... I jedynie użycie zwrotu "zaburzenia psychiczne" mogę sobie zarzucić, ale od razu zaznaczyłam, ze to przegięcie.
Na szczęście ostrzeglam Was z rana, że ze mnie "zimna sucz" [emoji1][emoji1][emoji1]
Kasiulku - przykro mi z powodu straty u koleżanki :-(.
Nie będziesz miała lekko w pocieszeniu jej (gdy sama jesteś w ciąży) :-(
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Monti
Fanka BB :)
Dziewczyny wyluzujcie nie ma co rozkminiać tego co jakiś czubek napisał. To nic nie znacząca jednostka. Niektórzy ludzie mają jakieś problemy ze sobą, potrzebują chorobliwej akceptacji i poparcia. Dopóki inni mówią i robią to co im pasuje są aniołami, a jak tylko ktoś wyrazi inne zdanie albo krytykę zmieniają się o 180 stopni. Nam się najwyraźniej trafił taki "wynalazek"[emoji6]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Truskawka, cały czas powtarzam sobie, że będzie dobrze... Ale u mnie jeszcze tak daleko do "tych tygodni"
Dopiero w miarę odetchnę po 30 tygodniu, a w pełni jak urodzę :-)
Choć wtedy już inna będzie paranoja - czy klatka się rusza jak Maluch śpi ;-)
Pocieszyłyście mnie z tymi spodniami z hm'u
Normalne były zawsze na mnie przykrótkie, to ciążowe powinny być ok :-)
Dopiero w miarę odetchnę po 30 tygodniu, a w pełni jak urodzę :-)
Choć wtedy już inna będzie paranoja - czy klatka się rusza jak Maluch śpi ;-)
Pocieszyłyście mnie z tymi spodniami z hm'u
Normalne były zawsze na mnie przykrótkie, to ciążowe powinny być ok :-)
[emoji23][emoji23][emoji23] kurcze naczytalam sie od mojego ostatniego posta i powiem Ci Aga lwica z Ciebie [emoji8]
Mowisz zimna s....to dobrze ze nie wiesz cobo mnie mowia ja to generalica ponoc jestem oj tez mam charakterek [emoji6]
Ale co tam.
Morela gratuluje cos Maziajka.pisze ze sa jajca
Widze ze moj Wiktor sie pojawia coraz czesciej to tez moj nr 1.
Z tego wszystkiego to zapomnialam juz co mialam jeszcze pisac wiec milego dzionka "wredne" dziewczyny i do jutra [emoji106]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Mowisz zimna s....to dobrze ze nie wiesz cobo mnie mowia ja to generalica ponoc jestem oj tez mam charakterek [emoji6]
Ale co tam.
Morela gratuluje cos Maziajka.pisze ze sa jajca
Widze ze moj Wiktor sie pojawia coraz czesciej to tez moj nr 1.
Z tego wszystkiego to zapomnialam juz co mialam jeszcze pisac wiec milego dzionka "wredne" dziewczyny i do jutra [emoji106]
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Monti
Swoją drogą może powinnyśmy zmienić nazwę wątku z lipcówek 2017 na wakacyjne wredne małpy czy coś w tym klimacie [emoji12]
reklama
Morela_87
Maziajka dziękuję kochana za opinie Cieszę się bardzo ale to bardzo z tych jajek
Aguś już się nie stresuj. Ja swój stres już też zjadłam i mam ją w nosie. I taaak jest Mikołaj
Co polecacie na kolację o tej porze może nie do końca adekwatnej na jedzenie ?) głodna jak wilk
Aguś już się nie stresuj. Ja swój stres już też zjadłam i mam ją w nosie. I taaak jest Mikołaj
Co polecacie na kolację o tej porze może nie do końca adekwatnej na jedzenie ?) głodna jak wilk