reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Tez polecam. Tanio i ładnie można się ubrać.

Tymuniek warto zerkac, na bkuzeczki tez, na bank pójdą do góry na ciepłą porę, tak samo te lekkie gatki.

Morela weź, nie przepraszaj. Takie specjalnie innym ciśnienie podnoszą bo im się nudzi. To zrozumiałe, że kłamstwa i taka dziecinada Cie wkurzyly.
Gratki powizytowe. Lecę zobaczyć czy się płeć potwierdziła :)

Ilka kciuki za wizytę!!!

Niby kończy temat a dalej pisze..
I nie strasze, po prostu będę dawać ostrzeżenie za ostrzeżeniem.
Dostosuj się do swoim słów i nie wracaj skoro tu samo dno jest :)

reklama
Morela nie przejmuj sie nic nie zaczelas a czytalam tez na staraczkach jak po Tobie pojechaly...no coz powiedziec polukrowala im to beda ja bronic.Ty sie nie przejmuj nawet arrow92 stanela w naszej obronie.Na prawde nigdy nie widzialam by jedna do drugiej tutaj chamsko sie odzywala ...
Coz do dyskusji na forum trzeba dorosnac.

Aga Ty tez sie nie stresuj kochana szkoda nerwow !:-)

Teczowa gratki!!! Imie wybrane??

Morela gratuluje i co jajka zostaly??

Ja zapisuje sie do klubu kurdupli cale 156 :D [emoji108] [emoji108] [emoji16] [emoji14] [emoji13]

010igov35ye70zfx.png

Maziajka Kurduple są waleczne :D
co do imienia to od dawna podoba nam się Wiktor, ale ja mam też drugą miłość Franciszek :)
Morela a już się bałam, że moje dziecię za dużo waży, ale jak napisałaś , że Twoje ma 100 g to mi ulżyło :D mój waży 124 ,dziś 15+2 ;)

Maziajka Kurduple są waleczne :D
co do imienia to od dawna podoba nam się Wiktor, ale ja mam też drugą miłość Franciszek :)
Morela a już się bałam, że moje dziecię za dużo waży, ale jak napisałaś , że Twoje ma 100 g to mi ulżyło :D mój waży 124 ,dziś 15+2 ;)
Waży w takim razie wprost proporcjonalnie do mojego haha :)

Maziajka, Lilith - czekam na Wasze opinie o nubie [emoji14]

Aga :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Morela gratulacje :* potwierdziła sie płeć?:D
Co do spodni to raczej wszystkie sa dobre na długość, tylko te ciążowe jakieś za długie

Lilith tez lubię dzwony ale cieżko kupić ładne na krasnali rozmiar :D w Pl niestety jest mało sklepów z działem ciążowym :/ ale tez mnie osobiście oprócz jednych dżinsów i moze spodenek na lato to nic nie potrzeba, bluzki normalne, sukienki tez jakieś szersze kupie i bedą tez w sam raz po ciazy jak jeszcze brzuch będzie duży. Mam tez płaszczyk ciążowy taki wiosenny z 1 szej ciazy, będzie akurat na marzec/kwiecień :)

Ewcia będzie dobrze zobaczysz!!! Ja cały czas sobie powtarzam ze musi juz teraz być ok, ale za tydz lekarz wiec juz lekki stresik sie zaczyna

reklama
Samotnaja okropnie Mi przykro niewiem Co napisac.odezwij sie do nas jak bedziesz mogla.jestesmy myslami z toba

Teczowa ja bylam 15+4 w Tamtym tyg i z pomiarow baby mialo dokladnie Jakos 146g

Ja tez z kurdupelkow 161cm

Teczowa, morela gratulacje

Dziewczyny nie przejmujcie sie takimi osobami

f2w3flw15r2h1ssa.png

Ostatnia edycja:
Do góry