reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ale masz o sobie mniemanie, że hoho. Jedno słowo jagódkowa mamo DNO totalne, po tym jak oceniasz ludzi których nie znasz. I ty myślisz że masz pojęcie o macierzyństwie. Obgadujecie dalej dzieci między sobą, naprawdę żal mi waszych dzieci, że mają takie matki....... DNO!
Obgadujemy dzieci? Kobieto opanuj się!

Oceniam, bo dałaś nam tutaj taki wachlarz swoich możliwości, że zaczynam się bać [emoji33]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia w życiu bym nie pimyslala, że się czepiasz haha. Tylko myślałam, że ja jakaś gafe puscilam..

Tęczowa niestety.. Ale new Look super a jeszcze jak masz rabat to trzeba korzystać. Może już coś na lato? Ja tak kiecki kuouje bo potem wiadomo cena do góry pójdzie i aż szkoda kasy..

Ania mam już dość.
Daje ostrzeżenie.
Skoro kończysz temat to kończ, idź siać gdzie indziej. Dziewczyny przynajmniej przytoczyly jakieś przykłady Twojego nieracjonalnego zachowania a ty w koło gadasz jedno i obrażasz innych, do tego kłamiesz na innym wątku.
Koniec tematu to koniec tematu. Nie wracaj więcej na ten wątek. Skoro ty nam tak, to My tobie również.
Bez Takich tanich temstow miałyśmy tu spokój a ty swoje wymysły, które siejesz gdzie indzidj probojesz jeszcze tu rozniesc.
Przestan straszyc robicie wielkie halo, bo coś napisałam i podajecie przykłady nie wiadomo skąd. Ja nawet nie chce byc na tym forum juz to mówiłam. Nie z takimi ludzmi podłymi. Żegnam i współczuję waszym dzieciom, bo pewnie nawet nie mogą miec własnego zdania.

Dziewczyny, a mialyscie kiedys spodnie ze stradivariusa? Ja też mam 160 i obecnie mam chyba z 5 par bo tylko tam kupuje - sa idealne na długość :)) chodzi mi o zwykle nie ciążowe

A w new looku mają linie dla ciężarnych?:)

Przestan straszyc robicie wielkie halo, bo coś napisałam i podajecie przykłady nie wiadomo skąd. Ja nawet nie chce byc na tym forum juz to mówiłam. Nie z takimi ludzmi podłymi. Żegnam i współczuję waszym dzieciom, bo pewnie nawet nie mogą miec własnego zdania.
Ania@ zrozum w końcu, że każda z nas mówi do Ciebie żebyś sobie stąd poszła. Nie kompromituj się dłużej i nie zaśmiecaj naszego wątku.
Żegnamy, nie chcemy Cię tu więcej.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

ja miałam raz ze stradivariusa i zaraz mi się sprały, musiałam jakoś źle trafić :/
New look ma całą linię ubrań i ceny przystępne. Polecam

Przepraszam Was dziewczyny - mogłam tą batalię przenieść na priv ale dałam się ponieść emocjom. Koniec tematu z tą kobietą to na pewno.

Nic nie zepsuje mi humoru bo jestem po wizycie i mój bąbelek waży już 100g :) kawał człowieka.

Wg usg jest 14t5d więc 4 dni więcej ale to normalne. Pomiary są różne przy takich ruchach dziecka. Fikał bardzo i wszystko jest ok. Serduszko pikało 165. Zdjęcie na wątku wizytowym.

Miłego wieczoru dziewczyny.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Hejka!
Tydzień tu nie bylam i jest co czytac :)
Ja mam wizyte w przyszy piatek i mam cicha nadzieje, ze moja fasolka pokaze nam co ma miedzy nogami :p
Fajnie tak poczytac, duzo mozna sie dowiedziec od Was :))
Apropo alergii i astmy- mam to i to. Troche mnie to martwi, mam nadzieje, ze mój dzidziuś nie będzie miał przeze mnie wiekszych kłopotów

Do góry