reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam przy kawie (wreszcie mnie od niej nie odrzuca)

Truskawka- u mnie tez masakra na drodze..myslałam ze nie dojade z dziecmi do przedszkola

Co do przeczuc to jak się dowiedziałam o ciazy to czułam ze to dziewuszka, potem zmieniłam przeczucia na chłopaka a teraz znowu mam ze dziewuszka ;D wiec pewnie chłopak bedzie ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gratuluje dziewczyny udanych wizyt :)
Lilith - cudna dziewczynka :D a jakie dlugie nozki i rączki :D
Aim - oby to nic takiego :) daj znac potem :*
A ja odebralam wyniki tego pappa i ktos ogarnia temat ? Zaraz wrzuce zdj[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

1483608037672.jpg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1483608037672.jpg
    1483608037672.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 314
AIM moze to po wczorajszym usg?? pewnie długo trwało, zawsze gin mogła cos podraznic...
Megan ryzyko chorób masz prawie rzadne :) pappy samej sie nie ocenia, dopiero łącznie z usg i to program wylicza tak jak u Ciebie jest to napisane

AIM aż miło to usłyszeć :) jeszcze teraz ruchy, później większy brzuszek i serducho uszczesliwione!

Dex nie miał 2 lat jak był na usg pierwszy raz, Judi zas go widziała mając 7. Coś cudnego.
Mlody był ze mną nawet na amnio..
Od dziś za to mówi, że będzie miał siostrę i aż mi miło..

Zrobiłam zupę oczyszczająca i aż mi kepiej po tych zelazach.

zupa oczyszczająca? ja też chętnie poczytam cóż to za cudo :)

Boże jak mnie miednica i kośc ogonowa boli!!!! wczoraj wyrżnęlam takiego orła , że szok! ślisko, niby uważałam, ale jak sie za bardzo uważa to jest jeszcze gorzej ! Poderwałam się na równe nogi niemal od razu ! Wczoraj bol rozchodziłam ,ale dziś rano myślałam, że się z łózka nie zwlokę!
A teraz siedzieć -źle, leżeć-źle , stać też nie pasuje:baffled::oo::szok::-D

Megan bardzo niskie ryzyko trisomii, gratuluję.
Aim &&&
Ja czekam na wizytę u lekarza prowadzącego. Tsh mi spadło z 4,38 na 1,83 po miesiącu brania euthyrox 50.
Rano skrobalam auto tak zaciekle że złamałam paznokieć :/ wczoraj było na plusie 3 i to co spadło się rozpuszczalo a dzisiaj rano minus 8.
Po wrażeniu minus 1,5 położna wpisała mi tylko kilo mniej bo powiedziała że lekarz się będzie czepiał :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :sorry2: ŻonaGraja- dzięki Bogu, że nic się nie stało, uważaj na siebie. Teraz pewnie trochę poboli jak miejsce stluczone.

U mnie ostatnio taka piękna pogoda, że aż szkoda w domu siedzieć a w pracy już wogole. Zazdroszczę Wam śniegu, chciałabym aby u nas chociaż jeden dzień był, ale i pewnie w tym roku mogę pomarzyć.

Aim- kurcze, daj znać co powiedział lekarz. Też się pewnie biedna stresujesz :(

reklama
Do góry