reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Żonagraja kurde ja w ciuszkach nigdy nic znaleźć nie umie ;) a u nas tez drogo jest w ciuchach, nie raz lepiej się wybrać na wyprzedaż gdzieś nie wiem dlaczego albo po prostu szukać nie umie ;)

reklama
AIM moje jest ok 90 bo tyle mi zawsze wychodzi na ciśnieniomierzu. Zrobiliśmy test na mężu i jemu na brzuchu tez wychodzi 130 wiec nie wiem co to urządzanie mierzy :/ synek tez chciał zeby mu porobić na brzuszku doplerem i tez to samo wychodzi, jakieś felerne to urządzenie

A ja jestem już w 9t i 5d ciąży. Wszystko ładnie pięknie ale wpadłam dziś w niemałą panikę jak zobaczyłam bardzo subtelne brązowe upławy. Powiem wam że zamiast się cieszyć ciąża to zaczynam mieć nerwice...

Bólu nie mam... Masakra. No wszystko jakby wporządku...

Ja tez polecam dziewczynę z pociągu i zanim sie pojawiłeś oraz kiedy odszedłeś :)
Staram sie przeczytac kiedy odszedles ale teraz mi za nic nie idzie czytanie..

xnw43e3k256g9p2p.png

Gratki po wizytach.

Truskawa, daaawno temu pisalam, ze mojemu tez 130 wychodzi.
Polej trochę brzuch nad lonem i mocno przycisniej głowice. lekarz na usg tez musi przez brzuch docisnac. na pewno usłyszysz. ta głowica jest dobra bo mala. ja, co wykatuj ja. w tym tyg, juz bankowo bez problemkw słychać. docisnij, nie bój się.
Polecam Ci fikmiki na yt. babki w 7-8tc pokazują jak tomsie robi. dzięki temu nie szukasz jak głupia,,przykladasz, slyszgsz, odkladasz. minuta i juz,

U nas 6 ciast, bez piernika który jesf i pierników ktkre zrobilam i makowcow 3. do tego serniki 2. U nas pójdzie bez problemu.

AIM co to znaszy, że Twoja mam 'tez miała takiego swira'?? bo dziwnie to brzmi..

Karoo kciuki mocno za jutro!!

Acha, na którym programie mierzysz?? sprawdzaj na 1. choć na 3 może pokazać szybciej tętno niż jak na 1 usłyszeć.

Hej wieczornie.
Po dzisiejszych 8 godzinach w pracy Do 19 myslalam ze padne.brzuch mnie bolal i Do tego okropny bol glowy niedawno doszedl.musialam wziasc Apap.

Lilith no juz denerwuje sie przed jutrem.5lat temu 8 grudnia stracilismy naszego synka i Jakos tak mnie to przytlacza przed jutrzejsza wizyta ale proboje caly czas o czym innym myslec.Ja trzymam kciuki rowniez za ciebie. Ty pewno kolo 9 juz bedziesz po.

Gratulacje dla wizytujacych

Dziewczyny sorki ze innym nieodpisze ale glowa mA Mi wybuchnac.jeszcze w pracy ciezki piatek i sobota przedmna.oby Jakos przelecialo
Trzymajcie kciuki jutro.

f2w3flw15r2h1ssa.png

Witam się z rana ja dzisiaj urzęduje w domu :-) wczoraj wzięłam wolne na dziś, mam nadzieję że mi się poprawi . Życzę wam dzisiaj udanych wizyt.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Wam [emoji5]

Lilith, Karo, Dorota - powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji110] [emoji110]
P.S. Karo - spokojnie - będzie dobrze, wierzę w to [emoji4]

Niewa - no w końcu Nas odwiedziłas [emoji3] - czekalysmy [emoji5].
Z plamieniami nie pomogę, niestety. Jedynie mogę polecić wizytę u gina w celu tego zbadania.
P.S. Bierzesz jakieś leki, które mogłyby je wywołać?

Olisiaa - przy jelitowce najważniejsze to nieodwodnic się. Co do dietki w tym czasie - to zupka ryżowa lub jakiś kleik, rosół. Zdrówka!

Samotnaja - trzymam kciuki za poprawę [emoji5].
I ja myślałam o wolnym na dzisiaj - także zazdroszczę [emoji5]
Wczoraj mnie rozłożyło - nie byłam w stanie dziecku jedzenia podać. Z rana było jeszcze gorzej, i gdyby nie to, że dzisiaj idę z młodą na urodziny do Synka przyjaciółki (sala zabaw w centrum), to zostałabym w domu.. Ale ja mam takie szczęście, że jak mam wolne czy L4 zawsze spotkam kogoś z pracy, itd. Także przemeczylam się - zebrałam, i liczę na to, że w ciągu kilku godzin trochę mi się poprawi.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry