reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny, ja dziś wolny dzień wiec sobie smignelam na zakupy a teraz robię obiadek :)

Megan gratulacje :) u mnie tez 2 dni różnicy na ostatnim usg.

Maziajka to Ty miałaś krwawienie z nosa? Ja non stop miałam tak w 1 szej ciazy, to sie często zdarza. Można brać albo rutinoscerbin albo ja brałam pózniej venoruton, natomiast słabo pomagały.

Żonagraja mnie juz teraz raczej nie boli brzuch, ale wcześniej mnie nieraz pobolewal albo pachwiny taki kłujący ból albo skurcze na bokach brzucha.

Ehh wczoraj byłam w tym hm po spodnie ale były tylko te z wysokim pasem, wiec nie kupiłam tam nic :/ za to kupiłam super tuniczke, nawet zrobiłam w niej zdjęcie brzuszka ale za duże i nie mogę wrzucić na forum :(

reklama
Dzień dobry , a w zasadzie witam się popołudniowo :)
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i jakże dobrych informacji :)
Siedzę w pracy, ale dziś jest taki spokój , że w ogóle tego nie czuję ... gdybym jeszcze mogła wygodnie usiąść i poczytać książkę byłabym w niebie :)
Tak sobie obiecuję kupno jakiejś książki , ale nie wiem w sumie co kupić ?- może coś polecicie? Czytam w zasadzie wszystko- no może nie fantastykę w stylu Harrego Pottera/ no jakoś to nie dla mnie :)

W drodze do pracy zajrzałam do ciuszka i kupiłam sobie śliczny( NOWY !) sweterek z metką New Look-a za całe 5 zl :) Lubię wynajdować takie perełki :)
Było też kilka ślicznych bodziaczków dla maluszków, ale jakoś boję się już cokolwiek kupować ...
Poczekam do stycznia :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry , a w zasadzie witam się popołudniowo :)
Gratuluję wszystkich udanych wizyt i jakże dobrych informacji :)
Siedzę w pracy, ale dziś jest taki spokój , że w ogóle tego nie czuję ... gdybym jeszcze mogła wygodnie usiąść i poczytać książkę byłabym w niebie :)
Tak sobie obiecuję kupno jakiejś książki , ale nie wiem w sumie co kupić ?- może coś polecicie? Czytam w zasadzie wszystko- no może nie fantastykę w stylu Harrego Pottera/ no jakoś to nie dla mnie :)

W drodze do pracy zajrzałam do ciuszka i kopiłam sobie śliczny( NOWY !) sweterek z metką New Look-a za całe 5 zl :) Lubię wynajdować takie perełki :)
Było też kilka ślicznych bodziaczków dla maluszków, ale jakoś boję się już cokolwiek kupować ...
Poczekam do stycznia :)

Ja tak kocham książki, potrafię kupować nałogowo, czeka na mnie teraz sterta w szafce ale mam taka "galaretę" w głowie ze nie dam rady teraz w ogóle czytać ;( z tych co czekają najbardziej ciekawi mnie światło miedzy oceanami oraz bliźnięta z lodu, podobno super. A tak to z autorów lubię książki cobena, tanii valko- arabska seria to moja ulubiona z arabskich książek, lubię tez camile lackberg i moim koleżankom tez sie podoba. Hmm czytałam tez cała grę o tron ale to dla fanów serialu, lubię tez książki o wampirach, np nekroskopa przeczytałam 9 tomów, sama nie wiem co mogę jeszcze polecić, to chyba takie top. Aha i z arabskich to polecam jeszcze chłopiec z latawcem i inne tego autora :)

Ja tak kocham książki, potrafię kupować nałogowo, czeka na mnie teraz sterta w szafce ale mam taka "galaretę" w głowie ze nie dam rady teraz w ogóle czytać ;( z tych co czekają najbardziej ciekawi mnie światło miedzy oceanami oraz bliźnięta z lodu, podobno super. A tak to z autorów lubię książki cobena, tanii valko- arabska seria to moja ulubiona z arabskich książek, lubię tez camile lackberg i moim koleżankom tez sie podoba. Hmm czytałam tez cała grę o tron ale to dla fanów serialu, lubię tez książki o wampirach, np nekroskopa przeczytałam 9 tomów, sama nie wiem co mogę jeszcze polecić, to chyba takie top. Aha i z arabskich to polecam jeszcze chłopiec z latawcem i inne tego autora :)

Tez uwielbiam ksiazki ale teraz nie jestem w stanie nic czytac [emoji19]
Cobena tez lubie czytac,jeszcze Cooka i Geritsen,poza tym to moge polecic Tatiana i Aleksander (cala serie),dziewczyna z pociagu i zanim sie pojawiles.

xnw43e3k256g9p2p.png

Specjalistki od detektorów, m mi kupił i dziś przyniósł sonoline, wykryłam najpierw tętno 130, pózniej wyświetliło sie 30-40, nasmarowalam głowice jeszcze raz i znów 130. Dodam ze nie było dźwięku serca tylko na wyswietlaczu tyle było. Czy to prawidłowy pomiar i czy to tętno dziecka? Chyba moje to za duża taka wartość

Hej :)
Gratuluję udanych wizyt :)

Właśnie też wróciłam z zakupów-ale się zmeczylam jakbym góry jakieś przeszła haha
Kupiłam sobie w FF fajna tunike chciałam jeszcze spodnie ale nie maja nic ciekawego ze spodni, wyprzedaże tam są więc można coś fajnego kupić ale więcej jest męskich..

Co do książek to tez Lubie czytać ale dopiero od paru dni znowu czytam bo tak to od razu zasypialam ; ) tez polecam camile lackberg całą trylogie super się czyta z nowych polecają teraz sztukę kochania Wislockiej a ja czytam z biblioteki jill shalvis-szczesciara to jest 3 część wszystkie są fajne :)

reklama
Hejka, właśnie wracam z Wami [emoji6] z pracy .... jaki dziś ciężki dzień, myślałam, że zasnę przy biurku.

Ja od początku ciąży to już dwa razy byłam ostro przeziebiona i niestety imbir sobie tak obrzydzilam, że teraz od samej myśli o nim robi mi się niedobrze.

Już pisałyscie o tym,ale ja również polecam Oil bas na katar, cytryna; malina i miód oczywiście, syrop *spam*,w ciąży można brać również mucosolvan.

Najgorzej jest z kaszlem i kichaniem. ... czasami łapał mnie taki ból ,że bałam się o dzidzie [emoji54]

Książki lackberg również polecam, warto też przeczytać trylogię Miloszewskiego.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry