reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim - słuchaj... nie nastawiaj się tak źle. To, ze pracujesz w szpitalu, ma też wpływ na to jak Cie traktują. Gin chce Cie przebadac - i bardzo dobrze [emoji106]. Mam nadzieję, że te bóle związane są z zaawansowaniem ciąży [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Wam [emoji5]

Lilith, Karo, Dorota - powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji110] [emoji110]
P.S. Karo - spokojnie - będzie dobrze, wierzę w to [emoji4]

Niewa - no w końcu Nas odwiedziłas [emoji3] - czekalysmy [emoji5].
Z plamieniami nie pomogę, niestety. Jedynie mogę polecić wizytę u gina w celu tego zbadania.
P.S. Bierzesz jakieś leki, które mogłyby je wywołać?
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak nareszcie jestem :-) generalnie to ja zapracowany człowiek jestem. Nie myślcie sobie ze Was nie obserwuje ;-)

Te brązowe plamienia hmm jakby ustaly ale jak się pojawia znowu to pójdę do gina. W takich momentach ten detektor tętna by mi się przydał... Chyba sobie kupię żeby nie wariowac. Polecacie coś?

A teraz inke pije mniam ;-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Niewa i jak plamienia ustaly?

010igov3fkey3mez.png

Tak jakby lepiej ale cykora mam strasznego :-/

Poza tym kilka dni temu kupiłam świetne spadnie ciążowe w hm. Dwie pary jedne jeansy a drugie czarne. Dobrze że kupiłam w sklepie a nie przez internet bo rozmarowka dla ciężarnych trochę inna jest.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

AIM napewno będzie wszystko dobrze, macica sie rozciaga, a gin pewnie woli dmuchac na zimne ;) dawaj znac jak po wizycie

Aga hmm mnie nudnosci tez pojawiły sie dopiero koło 8 tygodnia, a myslalam ze juz nie bede miec.
A Jagoda chce miec rodzenstwo? My jak pytamy naszego to mowi, ze nie chce, ale on jest mały i chyba nie rozumie za bardzo jeszcze. Wczoraj naprawde mnie rosmieszył z tym detektorem, że też chciał zeby mu badać brzuszek. A jak mu mowie, ze w brzuchu jest dzidzi to pozniej chodzi z podniesionym podkoszulkiem i pokazuje na brzuch, ze ma tam tez dzidzi :D mam nadzieje, ze tak nie robi w przedszkolu hehe :)

Też mam taką nadzieję bo właśnie 3 dni temu jeszcze płaska byłam a dziś już trochę brzucha się pojawiło, może to właśnie macica zaczęła się rozciągać w sumie najwyższa pora 9+3 już dziś by było...
Też przejmowałam sie tymi moimi bólami brzucha bo czasem byly na prawde mocniejsze :) ale taka moja uroda[emoji14]miesiączki mialam zawsze bardzo bolesne to i na początku ciąży musiało oczywiscie mnie boleć[emoji14]ale wszystko jest w porządku a te bóle rowniez ustały[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
Ja wrocilam akurat z mszy bo mojej malej przedszkole mialo dzisiaj taka Mini adwentowa msze.fajnie bylo spiewalismy klaskalismy.teraz jem sniadanko i pod prysznic i Do lekarza

Ja tez po pracy miewam bole brzucha i musze to powiedziec lekarzowi bo z corka w 17 tyg wlasnie przy takich bolach brzucha zaczela Mi sie szyjka macicy skracac i zaraz dostalam zakaz wykonywania zawodu plus nakaz lezenia.boje sie tego samego bo jednak 8 godzin nonstop na nogach.wczoraj myslalam ze lydki Mi eksploduja

f2w3flw15r2h1ssa.png

Hejka ja na szybko. Wczoraj miałam mały armagedon. Mąż w pracy nogę złamał. Od 14 do 22 zaliczyliśmy 3 szpitale. Jakby co w Warszawie polecam pojechać na Solec. Na szaserow po 4godz oczekiwania lekarze poszli do amputacji i kazali wrócić za 4 godziny. Na lindleya tłum bo na barskiej rtg się zepsuł i dopiero na solcu cicho, przyjemnie, mało ludzi. Także mam męża w domu w końcu, ale mało uzytecznego. Muszę pojechać po kule dla niego i zapisać go na kontrolę za tydzień.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja w średnim humorze :hmm:. Ból podbrzusza nadal mam, dziś rano znów wypłynął że mnie brązowy śluz. Nie wiem czy to są skutki po usg czy coś się złego dzieje:-( :(.

U mnie nikt nie wie o ciąży oprócz męża, dzieci i dwóch koleżanek. W sobotę jedziemy do Polski i to będą akurat 4-te urodziny synka. Wtedy powiemy rodzicom i pozostałej rodzinie :rolleyes:

reklama
Bulkasia a nie mozesz gdzies podjechac nawet chyba w UK powinni Ci chociaz usg zrobic czy cos tymbardziej ze to blizniacza ciaza.

Niewa uff tyle dobrze:-)

Lilitg jak tam po wizycie??

Misia wspolczuje moj ostatnio mial.kostke skrecona ponad miesiac na l4 juz mialam go dosyc:p jednak wole jak do tej 14 w pracy jest a ja mam.chwile dla siebie.

Karo a kiedy juz bedziesz.miala.umowe? I bedziesz mogla na zwolnienie isc?

Aga mam nadzieje ze to jednorazowa akcja a nie zaczynaja sie mdlosci.A w pierwszej ciazy jak mialas?

Truskawka.moj starszy bo 7 l bedzie mial w marcu i strasznie szczesliwy ze bedzie.mial rodzenstwo i liczy na siostrzyczke:-) Ciagle brzuch caluje albo pyta co tam robi w brzuch:0

Ja dzis kompletny brak.energii a musze chociaz podlogi zmyc...

010igov3fkey3mez.png

Do góry