reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aim - słuchaj... nie nastawiaj się tak źle. To, ze pracujesz w szpitalu, ma też wpływ na to jak Cie traktują. Gin chce Cie przebadac - i bardzo dobrze [emoji106]. Mam nadzieję, że te bóle związane są z zaawansowaniem ciąży [emoji5]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć Wam [emoji5]

Lilith, Karo, Dorota - powodzenia na dzisiejszych wizytach [emoji110] [emoji110]
P.S. Karo - spokojnie - będzie dobrze, wierzę w to [emoji4]

Niewa - no w końcu Nas odwiedziłas [emoji3] - czekalysmy [emoji5].
Z plamieniami nie pomogę, niestety. Jedynie mogę polecić wizytę u gina w celu tego zbadania.
P.S. Bierzesz jakieś leki, które mogłyby je wywołać?
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Tak nareszcie jestem :-) generalnie to ja zapracowany człowiek jestem. Nie myślcie sobie ze Was nie obserwuje ;-)

Te brązowe plamienia hmm jakby ustaly ale jak się pojawia znowu to pójdę do gina. W takich momentach ten detektor tętna by mi się przydał... Chyba sobie kupię żeby nie wariowac. Polecacie coś?

A teraz inke pije mniam ;-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Niewa i jak plamienia ustaly?

010igov3fkey3mez.png

Tak jakby lepiej ale cykora mam strasznego :-/

Poza tym kilka dni temu kupiłam świetne spadnie ciążowe w hm. Dwie pary jedne jeansy a drugie czarne. Dobrze że kupiłam w sklepie a nie przez internet bo rozmarowka dla ciężarnych trochę inna jest.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

AIM napewno będzie wszystko dobrze, macica sie rozciaga, a gin pewnie woli dmuchac na zimne ;) dawaj znac jak po wizycie

Aga hmm mnie nudnosci tez pojawiły sie dopiero koło 8 tygodnia, a myslalam ze juz nie bede miec.
A Jagoda chce miec rodzenstwo? My jak pytamy naszego to mowi, ze nie chce, ale on jest mały i chyba nie rozumie za bardzo jeszcze. Wczoraj naprawde mnie rosmieszył z tym detektorem, że też chciał zeby mu badać brzuszek. A jak mu mowie, ze w brzuchu jest dzidzi to pozniej chodzi z podniesionym podkoszulkiem i pokazuje na brzuch, ze ma tam tez dzidzi :D mam nadzieje, ze tak nie robi w przedszkolu hehe :)

Też mam taką nadzieję bo właśnie 3 dni temu jeszcze płaska byłam a dziś już trochę brzucha się pojawiło, może to właśnie macica zaczęła się rozciągać w sumie najwyższa pora 9+3 już dziś by było...
Też przejmowałam sie tymi moimi bólami brzucha bo czasem byly na prawde mocniejsze :) ale taka moja uroda[emoji14]miesiączki mialam zawsze bardzo bolesne to i na początku ciąży musiało oczywiscie mnie boleć[emoji14]ale wszystko jest w porządku a te bóle rowniez ustały[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie
Ja wrocilam akurat z mszy bo mojej malej przedszkole mialo dzisiaj taka Mini adwentowa msze.fajnie bylo spiewalismy klaskalismy.teraz jem sniadanko i pod prysznic i Do lekarza

Ja tez po pracy miewam bole brzucha i musze to powiedziec lekarzowi bo z corka w 17 tyg wlasnie przy takich bolach brzucha zaczela Mi sie szyjka macicy skracac i zaraz dostalam zakaz wykonywania zawodu plus nakaz lezenia.boje sie tego samego bo jednak 8 godzin nonstop na nogach.wczoraj myslalam ze lydki Mi eksploduja

f2w3flw15r2h1ssa.png

Hejka ja na szybko. Wczoraj miałam mały armagedon. Mąż w pracy nogę złamał. Od 14 do 22 zaliczyliśmy 3 szpitale. Jakby co w Warszawie polecam pojechać na Solec. Na szaserow po 4godz oczekiwania lekarze poszli do amputacji i kazali wrócić za 4 godziny. Na lindleya tłum bo na barskiej rtg się zepsuł i dopiero na solcu cicho, przyjemnie, mało ludzi. Także mam męża w domu w końcu, ale mało uzytecznego. Muszę pojechać po kule dla niego i zapisać go na kontrolę za tydzień.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja w średnim humorze :hmm:. Ból podbrzusza nadal mam, dziś rano znów wypłynął że mnie brązowy śluz. Nie wiem czy to są skutki po usg czy coś się złego dzieje:-( :(.

U mnie nikt nie wie o ciąży oprócz męża, dzieci i dwóch koleżanek. W sobotę jedziemy do Polski i to będą akurat 4-te urodziny synka. Wtedy powiemy rodzicom i pozostałej rodzinie :rolleyes:

reklama
Bulkasia a nie mozesz gdzies podjechac nawet chyba w UK powinni Ci chociaz usg zrobic czy cos tymbardziej ze to blizniacza ciaza.

Niewa uff tyle dobrze:-)

Lilitg jak tam po wizycie??

Misia wspolczuje moj ostatnio mial.kostke skrecona ponad miesiac na l4 juz mialam go dosyc:p jednak wole jak do tej 14 w pracy jest a ja mam.chwile dla siebie.

Karo a kiedy juz bedziesz.miala.umowe? I bedziesz mogla na zwolnienie isc?

Aga mam nadzieje ze to jednorazowa akcja a nie zaczynaja sie mdlosci.A w pierwszej ciazy jak mialas?

Truskawka.moj starszy bo 7 l bedzie mial w marcu i strasznie szczesliwy ze bedzie.mial rodzenstwo i liczy na siostrzyczke:-) Ciagle brzuch caluje albo pyta co tam robi w brzuch:0

Ja dzis kompletny brak.energii a musze chociaz podlogi zmyc...

010igov3fkey3mez.png

Do góry