reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Wyszłam . Pęcherzyk jest w macicy ale jeszcze w nim nic nie widac . Ma 6mm . Nie za malo ? Kolejna wizyta 9.12. , kazał brać kwas i witaminy i 2 grudnia zrobić jeszcze raz betę . Zwolnienia mi nie dal :-( . Według mnie od miesiączki to dopiero 39 dc . Ale na bank doszlo do zapłodnienia 30 października . Moje cykle od 30-50 wiec z owulka różnie bywa. Wiec dziewczyny czy ten pęcherzyk nie jest za maly ?

reklama
Kasiulka super masz z dzieciakami, tez mi się tak marzyło och.. ale teraz będzie dobrze i choć Dexterek się doczeka rodzeństwa.

Aninek hmm to jakiś 5 tydzień faktycznie. w 7+6 mieliśmy pinad 1,5cm. ale maluchy nadrabiaja często na początku. poczekasz na kolejne usg i wtedy powinno się wyjaśnić.
twoja tez zdolniacha, tyloma językami operuje. Judi moja tylko ang i hiszpański bez polskiego wiec pkmysl..

Zawsze mam męża Przy sobie, że dowcipne czy przez brzuch. syn był też w tej ciazy i ooprzedniej przy dowcipnym ale tu się ładnie zakrywa i gasi światło, nic nie widać,

Aga smacznego! my bez pomysłu na obiad jeszcze..

Karo wielkie gratki!! mamy tak samo genetyke. dziś przelozylam na 15.12 na 9.30. razem raźniej!!

Vicarinka niestety nie wiem jak z pecherzykiem.. ale chyba wszystko dobrze?? kiedy idziesz ponownie??

Wyszłam . Pęcherzyk jest w macicy ale jeszcze w nim nic nie widac . Ma 6mm . Nie za malo ? Kolejna wizyta 9.12. , kazał brać kwas i witaminy i 2 grudnia zrobić jeszcze raz betę . Zwolnienia mi nie dal :-( . Według mnie od miesiączki to dopiero 39 dc . Ale na bank doszlo do zapłodnienia 30 października . Moje cykle od 30-50 wiec z owulka różnie bywa. Wiec dziewczyny czy ten pęcherzyk nie jest za maly ?
Jak byłam u gin w piątek i miałam 5+1 to pęcherzyk miał 8mm i ciałko żółte chyba 3 mm. I niby było wszystko idealnie jak na ten dzień tyg.

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Lilith kazał dopiero za dwa tygodnie, ewentualnie jak będzie mnie bolalo czy będzie krwawienie to do szpitala sie zgłosić. Czy dobrze nie wiem , powiedzial ze na tym etapie są dwa wyjścia albo urośnie i będzie zarodek albo pusty i wtedy tylko stół. No i zakazał bum bum :-p bo to niby niebezpieczne na poczatku . Sex nie bezpieczny ale praca w chemi na wysokości oraz przy dźwiganiu 100kg dziennie juz bezpieczne :-(

Dzieki dziewczyny ulzylo Mi dzisiaj.teraz oby Do 12 tyg
Lilith to super ja mam 15.12 o 12 .chcialam najlepiej rano bo na 14 Do pracy ale nix niemieli wolnego wiec sproboje sie zamienic w pracy zeby miec spokojniejszy dzien a nie latac

f2w3flw15r2h1ssa.png

Vicarika popatrz Morela podała Ci swój wymiar to u Ciebie chyba wcześnie kochana i nie ma się co martwić a za dwa tygodnie zobaczysz pięknie bijące serduszko!!
Dziwne z tym przytulaniem a robota może być..może idź domglownego lekarza??

Karo normalnie bym nie przełożyła ale uprosilam sekretarkę lekarki. bałam się tego opóźnienia jakmostatnio a jakby dzidzia zas nie chciała się pkazac to co.. potem są święta i byłby problem. tez wole poranne, tu nawet nie mówiłam jaki czas ale się udało na rano. jeszcze nie wiem czy syn pójdzie z nami czy mu przedszkole przestawie by szedł na 8.30.

Joanna czyli betka jak należy, gratuluję!!
Ooo właśnie widzę, że mamy nie tylko datowo ale i wygladowo prawie identyczny suwaczek dlamcoreczek.

Serducho sprawdzone jak codzień. juz coraz lepiej słychać, Widac ze maluszek rosnie.

Przyszło mi sie z wami pożegnać, Dziękuje wam za wsparcie, dobre słowo i za to ze zawsze byłyście.
Właśnie wróciłam od lekarza, lekarz widział tylko jajo płodowe puste. Bardzo długo robił usg ale nic nie znalazł, w czwartek ide do szpitala. Bądźcie wszystkie dzielne, i niech zdrowe będą wasze maleństwa.
Dziękuje wam
Teraz doczytałam ..ehh bardzo mi przykro :(( trzymaj sie i mam nadzieje ze jeśli tylko bedzie zielone światełko to zaczniecie znowu działać , tule i buziaki :*
Ja też sie z wami zegnam. Bardzo maly pęcherzyk pusty. Ledeo co go gin znalazł. Teraz czekam na poronienie....

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie tak miało być :( tak trzymałam za Was kciuki dziewczyny . bardzo mi przykro :( widzialam na staraczkach jak napisalaś ze bedziecie działać od nowa także bede kibicować !! Trzymaj sie :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Vicarika popatrz Morela podała Ci swój wymiar to u Ciebie chyba wcześnie kochana i nie ma się co martwić a za dwa tygodnie zobaczysz pięknie bijące serduszko!!
Dziwne z tym przytulaniem a robota może być..może idź domglownego lekarza??

Karo normalnie bym nie przełożyła ale uprosilam sekretarkę lekarki. bałam się tego opóźnienia jakmostatnio a jakby dzidzia zas nie chciała się pkazac to co.. potem są święta i byłby problem. tez wole poranne, tu nawet nie mówiłam jaki czas ale się udało na rano. jeszcze nie wiem czy syn pójdzie z nami czy mu przedszkole przestawie by szedł na 8.30.

Joanna czyli betka jak należy, gratuluję!!
Ooo właśnie widzę, że mamy nie tylko datowo ale i wygladowo prawie identyczny suwaczek dlamcoreczek.

Serducho sprawdzone jak codzień. juz coraz lepiej słychać, Widac ze maluszek rosnie.
Czym sprawdzisz serduszko? I gdzie to mozna kupic? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry