reklama
Vicarika
Aktywna w BB
Moja tesciowa po roku związku stwierdziła ze jak mój sie ze mną zwiąże to będzie miał ciezki żywot i ogólnie mu odradzala bycia ze mną a ja z jej strony czułam taka nie chęć do mnie . Wiec jestesmy na takim etapie tolerowania sie ale jakby co kazda chwyta za nóżmyslisz ze az tak zle bedzie ? haha, ciekawie sie zapowiada ;D
Vicarika
Aktywna w BB
Aaa , chyba zaćmienie mózgu juz mi się włączaVicarika no ze test nie zaciemny jak na 12 dni po.stosunku heh
DobraDziewczyna
Fanka BB :)
jak masz sie zastanawiac, zamartwiac to lepiej idz wczesniej , najwyzej Ci powie ze za wczesnie ale najpierw zrób badaniaMożliwość jest bo mogę iść prywatnie . Ale według moich obliczeń to 4t4d . Wiec czy za wcześnie nie jest ?
Vicarika
Aktywna w BB
Tak wlasnie myślałam :-( tylko boje się tych bólów w podbrzuszu inni mówią ze to normalne inni ze nie . Jak tu wytrzymać jeszcze 12 dni :-(Vicarika zdecydowanie za wczesnie..nic nie bedzie i tak widzial..a nie jeden nawet nie zrobi usg.
Vicarika
Aktywna w BB
Badan nie mam jak zrobić bo na tym zadupiu gdzie mieszkam laboratorium czynne do 11 . Od 4 miesięcy głupiego moczu nie mogę przebadać . A u mnie w pracy z wolnym jest naprawde slabo i tak cud ze dostane na 28 jak będę miała wizytęjak masz sie zastanawiac, zamartwiac to lepiej idz wczesniej , najwyzej Ci powie ze za wczesnie ale najpierw zrób badania
Vicarika a nie masz gdzies w innym miescie jakiegos duzego labo.Co do boli to normalka.mnie na tym etapie tez bolalo czulam sie jak na @ nie raz mnie zgielo w pol.A raz pamietam ze w nocy obudzil mnie taki @ bol ze myslalam ze zejde.Ale przeszlo.jakos po tygodniu.Bylam potem u gin na 1 wizycie i wszystko ok serduszko pikalo.Teraz boli juz w ogole nie mam.
Dziewczyny w ktorym tc bedzie juz slychac na usg bicie serduszka
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama