reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Vicarika no ze test nie zaciemny jak na 12 dni po.stosunku:p heh

010igov3fkey3mez.png

reklama
myslisz ze az tak zle bedzie ? haha, ciekawie sie zapowiada ;D
Moja tesciowa po roku związku stwierdziła ze jak mój sie ze mną zwiąże to będzie miał ciezki żywot i ogólnie mu odradzala bycia ze mną a ja z jej strony czułam taka nie chęć do mnie . Wiec jestesmy na takim etapie tolerowania sie ale jakby co kazda chwyta za nóż:-D

jak masz sie zastanawiac, zamartwiac to lepiej idz wczesniej , najwyzej Ci powie ze za wczesnie ale najpierw zrób badania
Badan nie mam jak zrobić bo na tym zadupiu gdzie mieszkam laboratorium czynne do 11 . Od 4 miesięcy głupiego moczu nie mogę przebadać . A u mnie w pracy z wolnym jest naprawde slabo i tak cud ze dostane na 28 jak będę miała wizytę

Vicarika a nie masz gdzies w innym miescie jakiegos duzego labo.Co do boli to normalka.mnie na tym etapie tez bolalo czulam sie jak na @ nie raz mnie zgielo w pol.A raz pamietam ze w nocy obudzil mnie taki @ bol ze myslalam ze zejde.Ale przeszlo.jakos po tygodniu.Bylam potem u gin na 1 wizycie i wszystko ok serduszko pikalo.Teraz boli juz w ogole nie mam.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Maziajk najbliżej Wrocław a to 200 km wiec tak srednio :-\ . Mykam spac o 4 trzeba wstc :-(((( . Dobranoc wszystkim i spokojnej nocki :-)

Do góry