reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam nowe mamy :)

Samotnaja nie znamy się ale kojarzę Ciebie bo zakładałaś wątek kwietniowek. Niestety ale mi się też nie udało tam długo zadomowić .. Lipiec będzie szczęśliwy :)

p19uvfxmn6t6amgl.png

reklama
Nie ruszył.. dziś mam 6t6d ale nie wiem czemu zmienił kolor i ludzika. Próbowałam sobie nowy dodać a wyszedł taki.. nie ogarniam [emoji14]

0d1y3e3khzfk90a2.png

Helo i
My juz w domku padnieci ale wybawieni. Rodzinke odwiedzilismy i znowu na swoje smieci.
Witam nowe mamuski
Hajamal trzymam kciuki.musi byc dobrze
Karola 1986 ja tez Karolina i 30 lat tylko to moja trzecia ciaza a jedna coreczka z 2013

f2w3flw124rfv1ye.png

Ostatnia edycja:
Samotnaja to faktycznie mega niespodzianka.
Jak Dorota pisze lipiec będzie szczęśliwy! tego należy się trzymać.
Choć jak to pisze to juz mi serce wali na myśl o wizycie haha.
Maziajka masz dzis 7+2 wiec chyba idzie do przodu, co?
Aga_k_m domyślam się, że wiesz bo pisalas juz, ze byłaś tu wvzesniej. długi staż masz, u mnie ponad 11 lat i dużo się tu zmieniło.. co też zauważyłaś ale myślę, że też przyjaznosc jest zmniejszona.. jakoś inaczej choć ze 'starego' punktu widzenia, tj.wieku inaczej można to odbierać.
Punktualna ta Twoja cora hihi.

Boli mnie baardzo lewy jajnik albo w jego miejscu, nic babka na scanie o tornieli nie mówiła..irytujace bardzo..

Zajadam pomaranczke i ciasto z żurawina i pewnie padne by pospać do 4..

Samotnaja to faktycznie mega niespodzianka.
Jak Dorota pisze lipiec będzie szczęśliwy! tego należy się trzymać.
Choć jak to pisze to juz mi serce wali na myśl o wizycie haha.
Maziajka masz dzis 7+2 wiec chyba idzie do przodu, co?
Aga_k_m domyślam się, że wiesz bo pisalas juz, ze byłaś tu wvzesniej. długi staż masz, u mnie ponad 11 lat i dużo się tu zmieniło.. co też zauważyłaś ale myślę, że też przyjaznosc jest zmniejszona.. jakoś inaczej choć ze 'starego' punktu widzenia, tj.wieku inaczej można to odbierać.
Punktualna ta Twoja cora hihi.

Boli mnie baardzo lewy jajnik albo w jego miejscu, nic babka na scanie o tornieli nie mówiła..irytujace bardzo..

Zajadam pomaranczke i ciasto z żurawina i pewnie padne by pospać do 4..

Mnie przez ostatnie 2 dni tak bolał, kłuł ale jak tak policzyłam to wychodziłaby mi owulacja więc może dlatego ?

Witam nowe Lipcóweczki i życze nam Wszystkim byśmy wszystkie dotrwały w dwupakach i w wielopakach :)

Również witam wszystkie nowe mamusie lipcowe :)))
Dziewczyny nie wiedziałam o co wam chodziło z tą zupą, do dzisiaj.... :)))) Chodziła za mną cały dzień, aż zlitowałam się nad sobą i ugotowałam .
Lilith, dzisiaj kolejna nocka ? ;)

reklama
Do góry