reklama
samotnaja
Fanka BB :)
Napewno tak bedzie :-)Witam nowe mamy
Samotnaja nie znamy się ale kojarzę Ciebie bo zakładałaś wątek kwietniowek. Niestety ale mi się też nie udało tam długo zadomowić .. Lipiec będzie szczęśliwy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Helo i
My juz w domku padnieci ale wybawieni. Rodzinke odwiedzilismy i znowu na swoje smieci.
Witam nowe mamuski
Hajamal trzymam kciuki.musi byc dobrze
Karola 1986 ja tez Karolina i 30 lat tylko to moja trzecia ciaza a jedna coreczka z 2013
My juz w domku padnieci ale wybawieni. Rodzinke odwiedzilismy i znowu na swoje smieci.
Witam nowe mamuski
Hajamal trzymam kciuki.musi byc dobrze
Karola 1986 ja tez Karolina i 30 lat tylko to moja trzecia ciaza a jedna coreczka z 2013
Ostatnia edycja:
Samotnaja to faktycznie mega niespodzianka.
Jak Dorota pisze lipiec będzie szczęśliwy! tego należy się trzymać.
Choć jak to pisze to juz mi serce wali na myśl o wizycie haha.
Maziajka masz dzis 7+2 wiec chyba idzie do przodu, co?
Aga_k_m domyślam się, że wiesz bo pisalas juz, ze byłaś tu wvzesniej. długi staż masz, u mnie ponad 11 lat i dużo się tu zmieniło.. co też zauważyłaś ale myślę, że też przyjaznosc jest zmniejszona.. jakoś inaczej choć ze 'starego' punktu widzenia, tj.wieku inaczej można to odbierać.
Punktualna ta Twoja cora hihi.
Boli mnie baardzo lewy jajnik albo w jego miejscu, nic babka na scanie o tornieli nie mówiła..irytujace bardzo..
Zajadam pomaranczke i ciasto z żurawina i pewnie padne by pospać do 4..
Aga_k_m domyślam się, że wiesz bo pisalas juz, ze byłaś tu wvzesniej. długi staż masz, u mnie ponad 11 lat i dużo się tu zmieniło.. co też zauważyłaś ale myślę, że też przyjaznosc jest zmniejszona.. jakoś inaczej choć ze 'starego' punktu widzenia, tj.wieku inaczej można to odbierać.
Boli mnie baardzo lewy jajnik albo w jego miejscu, nic babka na scanie o tornieli nie mówiła..irytujace bardzo..
Samotnaja to faktycznie mega niespodzianka.
Mnie przez ostatnie 2 dni tak bolał, kłuł ale jak tak policzyłam to wychodziłaby mi owulacja więc może dlatego ?
Witam nowe Lipcóweczki i życze nam Wszystkim byśmy wszystkie dotrwały w dwupakach i w wielopakach
anissima
Zaciekawiona BB
Również witam wszystkie nowe mamusie lipcowe ))
Dziewczyny nie wiedziałam o co wam chodziło z tą zupą, do dzisiaj.... ))) Chodziła za mną cały dzień, aż zlitowałam się nad sobą i ugotowałam .
Lilith, dzisiaj kolejna nocka ?
Dziewczyny nie wiedziałam o co wam chodziło z tą zupą, do dzisiaj.... ))) Chodziła za mną cały dzień, aż zlitowałam się nad sobą i ugotowałam .
Lilith, dzisiaj kolejna nocka ?
reklama