reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Wizytę u lekarza mam 30 listopada a szefowa grozi zwolnieniem. Nie wiem co mam zrobić. Czy iść do lekarza rodzinnego czy poczekać ;(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę u lekarza mam 30 listopada a szefowa grozi zwolnieniem. Nie wiem co mam zrobić. Czy iść do lekarza rodzinnego czy poczekać ;(

Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
Nie czekaj jezeli masz mozliwosc zeby ktos wystawil Ci l4 to nie zwlekaj idz i bedziesz miala spokoj ktory teraz jest wskazany

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

nawet jak Cie zwolni to i tak będziesz dostawać kasę bo będąc w ciąży jesteś chroniona.
Ale ochrona obowiązuje z tego co wiem dopiero od 3 miesiąca ciąży. Więc jeśli pracodawca faktycznie chce zaszkodzić to chyba lepiej od razu uciec na L4. Wtedy w wypadku zakończenia umowy okresowej w trakcie zwolnienia lekarskiego umowa przedłuża się automatycznie do dnia porodu, kobieta ma zagwarantowany zasiłek rodzicielski wypłacanych przez cały okres urlopu macierzynskiego. Tylko pewnie nie będzie wtedy możliwości powrotu do pracy [emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Sarat nie wydaje mi sie mnie bola caly czas a biore od 2 dnia po owulacji.Ale mnie tez piersi caly czas nie bola .Teraz juz duzo mniej.Ale sa mega nabrzmiale i wygladaja jak po operacji plastycznej tak stercza:D.

Napolka a jaka masz umowe?

010igov3fkey3mez.png

Sarat nie wydaje mi sie mnie bola caly czas a biore od 2 dnia po owulacji.Ale mnie tez piersi caly czas nie bola .Teraz juz duzo mniej.Ale sa mega nabrzmiale i wygladaja jak po operacji plastycznej tak stercza:D.

Napolka a jaka masz umowe?

010igov3fkey3mez.png
Czy wy Ty też tak swirujecie dziewczyny? Cały czas się wszystkiego boje. Macam piersi, latami siku zeby zobaczyc czy nie plamie. wariactwo :sorry::sorry:

Muszę wam powiedzieć, że czytając wasze przypadłości cieszę się póki mogę, bo ani nie mam problemów ze snem, ani szczególnych kłopotów żywieniowych. Czasem rano lub wieczorem pojawiają się lekkie mdłości ale nie są jakoś szczególnie uciążliwe. Piersi mnie pobolewają to fakt, ale też raczej delikatnie.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy wy Ty też tak swirujecie dziewczyny? Cały czas się wszystkiego boje. Macam piersi, latami siku zeby zobaczyc czy nie plamie. wariactwo :sorry::sorry:
Sarat ja też się trochę boję. Brzuch przestał bolec w tamten piątek i nie mam żadnych objawów, może piersi są troszkę większe. Ale jestem dobrej myśli, beta zmierzona, przyrost ok. Teraz odpoczywam i czekam na lekarza na 23.11
Myśl pozytywnie, będzie OK!!!!! :)

Do góry