reklama
Napolka93
Fanka BB :)
Wizytę u lekarza mam 30 listopada a szefowa grozi zwolnieniem. Nie wiem co mam zrobić. Czy iść do lekarza rodzinnego czy poczekać ;(
Napisane na Pentagram Monster w aplikacji Forum BabyBoom
nawet jak Cie zwolni to i tak będziesz dostawać kasę bo będąc w ciąży jesteś chroniona.Wizytę u lekarza mam 30 listopada a szefowa grozi zwolnieniem. Nie wiem co mam zrobić. Czy iść do lekarza rodzinnego czy poczekać ;(
Nie czekaj jezeli masz mozliwosc zeby ktos wystawil Ci l4 to nie zwlekaj idz i bedziesz miala spokoj ktory teraz jest wskazanyWizytę u lekarza mam 30 listopada a szefowa grozi zwolnieniem. Nie wiem co mam zrobić. Czy iść do lekarza rodzinnego czy poczekać ;(
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Monti
Ale ochrona obowiązuje z tego co wiem dopiero od 3 miesiąca ciąży. Więc jeśli pracodawca faktycznie chce zaszkodzić to chyba lepiej od razu uciec na L4. Wtedy w wypadku zakończenia umowy okresowej w trakcie zwolnienia lekarskiego umowa przedłuża się automatycznie do dnia porodu, kobieta ma zagwarantowany zasiłek rodzicielski wypłacanych przez cały okres urlopu macierzynskiego. Tylko pewnie nie będzie wtedy możliwości powrotu do pracy [emoji53]nawet jak Cie zwolni to i tak będziesz dostawać kasę bo będąc w ciąży jesteś chroniona.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Sarat nie wydaje mi sie mnie bola caly czas a biore od 2 dnia po owulacji.Ale mnie tez piersi caly czas nie bola .Teraz juz duzo mniej.Ale sa mega nabrzmiale i wygladaja jak po operacji plastycznej tak stercza.
Napolka a jaka masz umowe?
Czy wy Ty też tak swirujecie dziewczyny? Cały czas się wszystkiego boje. Macam piersi, latami siku zeby zobaczyc czy nie plamie. wariactwoSarat nie wydaje mi sie mnie bola caly czas a biore od 2 dnia po owulacji.Ale mnie tez piersi caly czas nie bola .Teraz juz duzo mniej.Ale sa mega nabrzmiale i wygladaja jak po operacji plastycznej tak stercza.
Monti
Muszę wam powiedzieć, że czytając wasze przypadłości cieszę się póki mogę, bo ani nie mam problemów ze snem, ani szczególnych kłopotów żywieniowych. Czasem rano lub wieczorem pojawiają się lekkie mdłości ale nie są jakoś szczególnie uciążliwe. Piersi mnie pobolewają to fakt, ale też raczej delikatnie.
reklama
Sarat ja też się trochę boję. Brzuch przestał bolec w tamten piątek i nie mam żadnych objawów, może piersi są troszkę większe. Ale jestem dobrej myśli, beta zmierzona, przyrost ok. Teraz odpoczywam i czekam na lekarza na 23.11Czy wy Ty też tak swirujecie dziewczyny? Cały czas się wszystkiego boje. Macam piersi, latami siku zeby zobaczyc czy nie plamie. wariactwo
Myśl pozytywnie, będzie OK!!!!!