reklama
kończę już ze słodyczami jak w pierwszym trymestrze nie mogłam na nie patrzeć tak teraz... dziś skończyłam ostatnią czekoladę, którą mi przywiózł brat wraz z innymi słodyczami. Sama od siebie słodyczy nie kupuję choć korciło mnie dziś kupić rogaliki francuskie bo dawno nie jadłam ale jednak nie poszłam do cukierni, którą mam tuż za rogiem Daję sobie limit - w weekend jedynie jakies ciasteczko z latte Tłusty czwartek postaram się wykreslić ze słownika
Przyznam że nie mam jednego sprawdzonego przepisu, każdorazowo wpisuje w Google pączki z serka homogenizowanego i że trzy przepisy miksuje są bardzo podobneAim podeslij mi na pw przepis. Sprobuje je zrobic kiedys [emoji18]
U mnie coreczka ma od pediatry wit d w kroplach (na recepte), bez recepty chyba sa takie kapsulki.Kasia, nie pisz post pod postem!! Edytuj. Wcześniej po 2 teraz po 4 i jeszcze takie krótkie..
Oo widzę, że już wiesz.. Nie musisz ciągle cytować przecież.
Tez mam od dziecka krzywy kręgosłup i jeszcze plaskostopie miałam. Chodziłam na korekcyjna co za porażka, w uzdrowiskach tez byłam i jeszcze na wdychaniu czegoś jako mdga alergik..
Maziajka, tak nie ale lactovaginal co kilka dni mam, taki w żelu. O to Ci chodzi?
Katanka z ta Wit D dobra rada. Moje dzieci dostają dodatkowo tran. Warto spróbować.
Torty proste i cudne na Moje wypieki są,
Co lubi Twój mąż?? Jakie ciasto chciałabyś zrobić? Biszkopt, ucierane, beze przekladane?? Kruche?
Pumelova dokładnie. Dlatego dla mnie waga czy rozmiar to tylko cyferki. Każdy inaczej wygląda i nie da się dopasować, że tak źle czy niedobrze.
Pociesze Cie, mój zawsze tyje w ciazach ze mną za to po jest łatwiej, bo w dwójkę się motywumemy.
Pola Wit d jest jeszcze bez recepty. Czy się mylę?
Dawaj jeszcze Wit c w okresie przezienien.
Alex świetna wiadomość, gratuluję!!!
Tłusty czwartek a mi się nie chce nic szykoeac..
ewella90
Fanka BB :)
Liuli to widziałam ten przepis w ogole tam jest mnóstwo przepisów tylko trzeba być kobietą która je je i nie tyję od tych pysznych rzeczy miłego pieczenia w czwartek
Aim ja też jak mogę ten przepis na pw albo wrzuć na wątek przepisowy może jeszcze któraś skorzysta Aa ok juz widzę co napisałaś to zaraz poszukam na Google przepisu
Aim ja też jak mogę ten przepis na pw albo wrzuć na wątek przepisowy może jeszcze któraś skorzysta Aa ok juz widzę co napisałaś to zaraz poszukam na Google przepisu
Aim to poszukam,myslalam ze masz sprawdzony jakis [emoji6]
Ewella tlusty czwartek jest raz w roku,mozna zaszalec [emoji16] fakt duzo ma przepisow na paczki ale ten jakos mnie zainteresowal najbardziej,to moje 1 w zyciu paczki beda [emoji18]
Ewella tlusty czwartek jest raz w roku,mozna zaszalec [emoji16] fakt duzo ma przepisow na paczki ale ten jakos mnie zainteresowal najbardziej,to moje 1 w zyciu paczki beda [emoji18]
O, nawet moje wypieki je mają
Link do: Moje Wypieki | Pączki na serku homogenizowanym
Link do: Moje Wypieki | Pączki na serku homogenizowanym
reklama