reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
kika333 ja też czasem chcę pobudzić maluszka czymś słodkim, dla świetego spokoju hehe ale jak przez ostatnie dwa tyg zaczynał się ruszać tylko ja szłam spać to teraz tzn od 2,3 dni już o każdej porze dni mu się to przytrafia. No np teraz matce nie da se pogadać:D

Ja się tak chwalilam ruchami i teraz też mało co kopie [emoji17] nawet zjadłam słodsze płatki do mleka i nic.

Od kiedy ruchy powinny być regularne? Gdzieś mi się obilo o oczy ze od 28tc? Jak to bywa w praktyce? Nie mam dopplera więc chcę się uspokoić [emoji6]

Kurcze używam teraz aplikacji bb i nie wiem jak dodawać posty do cytowanych. Nie pamiętam co chciałam odpisać. A co do eksponowania brzuszka to ja się pierwszy raz nie czuje gruba - jakimś cudem moje nogi mega wyszczuplaly bo ciągle mi to ktoś mówi ale myślę że to moje mięśnie znikły przez 9 tyg leżenia.

Kopło!!! [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka - dzięki za odpowiedź. Mamusia Muminka, Misia czy Aaggaa też nie narzekały. Nie wiem... Może za mocno dałam sobie w kość na spacerach i to przez to [emoji19]. Sporo pod górki wchodzilam (i tak od soboty odczuwam dyskomfort).
W środę idę do gina na bada - niech mnie dokładnie sprawdzi.

Aga u mnie brzuszek byl bez zmian w wodzie

Kasia wazylam przy 158 w najciezyszych czasach 82 kg to bardzo duza nadwaga
aha, no to faktycznie nadwaga była/jest. Ale w dalszym ciągu razi mnie słowo GRUBY, nie lubię go:) A powiedz mi, ta waga to bardziej uwarunkowania genetyczne czy może jakieś leki to powodowały?

Aga_k_m mi się w wodzie nic nie napinalo tylko jakby mnie ciągnęło w dół :)
Kasia_831 i tu zaprotestuje bo mój mąż przy wadze 125-130 nie jest gruby wcale. Obecnie ma 146 bo jak złamał nogę i półtora miesiąca się nie ruszał to mu momentalnie 15kg wskoczyło. Obecnie od piątku wrócił na siłkę i dietę i ma już 3 kg mniej. Za miesiąc będzie zyleta :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia taka byla waga, teraz mam w normie. Ale w glowie jestem gruba, blehhhh. Ja jadlam za duzo i zle to byla przyczyna.

Aga to pewnie tak moglo byc. Pewnie przemczylas sie. Na wieczor zawsze po takich dniach brzuszek twardy minsie robil

Miaziajka jak zwykle smaki robi... :p
Do uduszenia :p

A u nas ciezki weekend bo mlody znowu chory, goraczka, nos zawalony, i zapalenie ucha :-( chyba bez antybiotyku sie nie obejdzie... Eh te przedszkola!!!
Ale ponoc tak to jest w pierwszym roku, powiedzcie, ze pozniej tylko lepiej :p ze sie dzieci w konu uodparniaja...

Na domiar zlego brzuch mnie bolal i twardnial, na tyle na ile moglam przelezalam, nospa i odpukac jest ok!!!

Koniec smetow...u nas za oknem slonko, pwchnie nawet wiosna ;-) :-) :)

reklama
Kasiulka - dzięki za odpowiedź. Mamusia Muminka, Misia czy Aaggaa też nie narzekały. Nie wiem... Może za mocno dałam sobie w kość na spacerach i to przez to [emoji19]. Sporo pod górki wchodzilam (i tak od soboty odczuwam dyskomfort).
W środę idę do gina na bada - niech mnie dokładnie sprawdzi.
Kochana! Na basenie bylo wszystko oki, ale to byl raz poki co jakis miesiac temu... a teraz po np. 1,5h spacerze mam napinki i musze sie polozyc. Tez sie zapytam mojego gina czy przesadzam czy co. Mimo to ide polazic, ale troche krocej dla porownania[emoji12]

Czuje coraz wiecej ruchow. Motyle w brzuchu. Magia!

Moj T ostatnio daje ciala. Trzymajcie kciuki zeby sie ogarnal.

Buziaki![emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry