10.07Dobrze, ze z dzidzia ok ;-)
Co do łożyska to nic Ci lekarz nie zalecil poki co? Czy kazal sie oszczedzac ;-)
Na kiedy masz termin?
Mam od poczatku caly czas L4 i sie oszczedzam. Mowil tylko ze sie jeszcze podniesie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10.07Dobrze, ze z dzidzia ok ;-)
Co do łożyska to nic Ci lekarz nie zalecil poki co? Czy kazal sie oszczedzac ;-)
Na kiedy masz termin?
Szkoda ze wcześniej nie słyszałam o tym buraku, to bym się podpytać gin. Tam już zostaje przy tardyferon, za miesiąc wizyta i zobaczymy jak będą wyniki. Ja też mam taką "urodę", że się anemizuje. W poprzedniej ciąży też zażywalam tardyferon.Pola na razie na miesiac dala mi burak forte jakis ziolowy wyciag z buraka podobno rewelacyjny jak za miesiac nie bedzie poprawy to tardyferon.
Kasia witaminy tu nic nie maja do rzeczy ja od dziecka mam problemy z anemia a ze bede miec cc to tymbardziej poziom hgb jest bardzo wazny..zawsze mialam hgb na najnizszych widelkach.
10.07
Mam od poczatku caly czas L4 i sie oszczedzam. Mowil tylko ze sie jeszcze podniesie.
hej dziewczyny,
Nie nadrobię Was , nie ma na to szans
długo mnie nie było...ale we wtorek po przylocie byłam u lekarza a już w środę leżałam na oddziale, bo miałam zapalenie oskrzeli, mam anemię, niedobory potasu , byłam odwodniona, choć piję co dzień sporo wody . dziś wyszłam na szczęście.
Mały nad ma jajka nie zagubiły się i w piątek ważył już 240 g
Teczowa kurcze ale sie pprobilo dobrze ze wszystko juz ok z Wami:-)
Ewcia udalo sie zalatwic leki:-)
A ja po wizycie mala jest dalej mala moja gin potwierdzila dzis.Jeszcze tydzien temu byla posladkowo dzis juz jest glowka w dol.Szyjka mega dluuuuga wszystko ok:-) no i nie wiem chyba maja wage zepsuta[emoji14]3kg + szooook! tylko hemoglobina mi pociala miesiac temu 12.4 teraz 10.3....fuck.
Jak mała jest córcia za mało waży czy jak który to tydzień?
Dziewczynki ja po wizycie. Mam lozysko przodujace,ale gin mowil ze jeszcze sie powinno podniesc. Pozatym reszta wynikow ok. Nadal jest synus [emoji5]
Lilith zdrowka dla Dexa [emoji8]
Teczowa super ze juz sie poprawilo [emoji18]
Dokladnie też na to zwalam..i mam nadzieję że szybko minie jak i mnie tak i tobie..O co chodzi z tym chlebem?