Morela_87
Fanka BB :)
Super! Cudne uczucie <3Hej dziewczyny
Ja tez sie pochwale, ze malutka wreszcie wczoraj kopała mnie w brzuch było nawet pod reką czuć, wiec troche sie uspokoiłam- odkryłam, ze jej smakuje milky way faktycznie niesamowite uczucie, szybko sie zapomina o ruchach ciazowych, a to chyba najmilsza rzecz w ciazy
Lilith ja mam takie 2 małe choinki z wikliny papierowej, co prawda robiły dla mnie dzieci z rodziny, ja nie mam talentu kompletnie do takich rzeczy, ale fajnie to wyglada
Ewcia piekne te rysunki, ale tak jak napisała Aga szkoda, ze akurat na zniczach dla synkow (
Morela ja wlasnie wczoraj tez nisko bardzo poczułam dziecko, az bylam zdziwiona, ze tak nisko jest. A co do stoliczka haha, ja juz swojego brzucha tez nie wsune pod biurko w pracy siedze bokiem po prostu
AIM zdrowka!!! Niestety sezon grypowy w pełni :/
Co do prenatalnych to ja za 1sze zapłaciłam 250 zł a dostałam tylko 2 zdjecia w 4 d, zadnego filmiku :/ teraz tez chyba tyle bedzie kosztowało, ale moze poprosze o wiecej zdjec jesli sie ładnie ułozy.
Podziwiam wszystkie artystkiHelou Moje Babeczki!
Ewcia, Morelcia! Zuch dziołchy!
Ja tez naleze do takich, ktore lubia cos fajnego zmajstrowac!
Jeszcze niedawno na swoj slub i wesele duzo dodatkow porobilam.
Zaproszenia, winietki, czekoladki dla gosci, pudlo na koperty, menu[emoji38]
Co do spania to podusia coraz bardziej mi sie przydaje, zeby sobie jedno biodro uniesc[emoji39]takze spi sie lepiej!
Hitem jest to, ze ja spie na prawym boku...a na lewym szybko mi dretwieje bok i biodro. Dziwne! No ale wszystko moze sie zmienic![emoji1]
Zaraz biegne robic sobie coffee jak codzien
Tak bym juz chciala wiosne chociaz! Swiezy powiew wiatru, niepewne siebie sloneczko, 15 stopni. Szal niedbale zarzucony/jebniety na szyje, kurtka rozpieta. Haha[emoji41]
Buziaki! [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
My też mamy dwa pokoje.. Tylko, że 2 dziecko w drodze także przez pierwszy rok przemęczymy się z maluchem u nas a potem do młodej do pokoju - trzeba jej będzie zrobić przemeblowanie. Dopiero za 3 lata kupimy większe mieszkanie jakieś 3-4 pokojowe bo za 3 lata spłacimy to aktualne.Ja tez mam dwa pokoje.
Ale robimy z salonu pokój dla nas. Nie bede sie za dwa lata bawic w remont z małym dzieckiem, a nie wyobrażam sobie takiego dziecka w naszej sypialni z przyczyn dosc oczywistych...
Inwestujemy w to duzo, ale na lata. Robimy łóżko chowane w ścianie z kanapa. Na wymiar.
Finansowo nie widze szansy na zmianę mieszkania z w ciagu dwóch lat, wiec wole remont teraz, jak nie ma jeszcze malucha na świecie i zeobic go raz, a dobrze niz teraz delikatnie odnawiać, zeby za dwa lata zrobic rewolucje mając malucha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom