reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

To ja tak jeszcze z wieczora zarzucę pytanko. Pojawił się ból głowy, ewidentnie zatokowy (tak, sport to zdrowie), głowa boli przy pochylaniu i uciskowo, do tego uczucie przytkania, laskoczace od środka uszy i gardło. Pytanie co teraz brać? Zapodalam apap, tantum, isle, mleko z dodatkami, syrop z cebuli się robi. Chwilowo idę spać bo padam. Jutro będę szukać pomocy w necie, chyba że któraś poratuje.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia przeciwbolowo ogolnie to apap a na zatoki bym polecala inhalacje,jakies krople do plukania nosa itp.

Lilith super ze juz macie gotowe teraz odpoczywaj a nie mysl o zelazku!

Jeju zjadlam loda magnum i ocipieje ze zgaga a nic nie mam..leze i kwicze.

010igov35ye70zfx.png

Misia plukaj zatoki, poważnie to bardzooo pomaga. Możesz położyć tez rozgrzana sól w lnianym reczniku na czoło.

Mamusia niestety nigdy to nie działało.. Mam aż problem z przelykaniem śliny, bo klata boli,potwornie. Sprawdzę co mam od swojego lekarza.

Chybryda wiec usg za dwa dni??

Inka używam oliwki ale w gelu do doplera i bardzo lubię.

Dziewczyny.. Może to głupie ale.. Skoro macice mam pid pepkiem jeszcze czy mała może się wyoychac nad? Od 3 dni czuje, tylko po prawej stronie z 2-3 cm nad pepkiem ale tylko z boku brzucha po prawej. Rośnie mi kula. dexter dokładnie tak samo się wypinal tyłkiem do nas. Ale etap mi nie oasuje.
Mój też to czuje, to wręcz widać na chwile.
Nie ma szans by to były wzdęcia ani przepuklina..
Czasem przy tym pobolewa mnie podbrzusze czy jajniki, różnie czasem plecy..

Pytałam tez na brzuszkach, czy któraś ma już linie? Dziś wyszła do pępka ale nad juz tez lekko widać.

Maziajka szczerze wsolczuje..

Ja znowu jestem z tych co troszkę czasu potrzebują. Muszę pierw bliżej wirtualnie poznać, wówczas w realu nie ma żadnych barier porozumiewawczych [emoji5].
Na poprzednim wątku, jak już ruszylysmy ze spotkaniami, to mi się troszkę ludzi przez dom przemiescilo
(koleżanka z Irlandii, Torunia, Wrocławia, Legnicy).

Ale myślę, że wiosną będę się z Wami (krakowiankami) wcześniej kontaktowała i ustalimy jakieś dogodne miejsce na zbiorowe spotkanie [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga, pamiętaj o mnie! Ja wiosną będę Krakowianką pełną gębą! ;) :D

Faktycznie nadarzyc za wami nie sposob. [emoji5]
@Mumusia_Muminka do Dr Binczyka trafilam przez znajoma bo dostac się do niego to jakas masakra. Min 3 tygodnie oczekiwania.
On właśnie powiedzial mi że zastesknie za Polska sluzba zdrowia haha. No ale po wizycie w Jego gabinecie musze przyznac że chcialabym aby poprowadzil moja ciaze. Niestety wracac trzeba I nic się nie poradzi.

Lilth ja pisałam z tydzień temu, ze tez nad pępkiem mam juz twarda znikająca kuleczkę ;) ale przecież macica ok 24 tc dopiero jest wyżej ;)
A linii jescze nie mam

Lilith ja mam pod zdecydowanie ale mysle ze to mozliwe u Ciebie tymbardziej ze niedawno przeciez w ciazy bylas.
Mi sie moja jakas dluga wydaje bo przewaznie czuje wyraznie ja po prawej ale czasmi tez mnie kopnie z lewej ale w sumie juz ok 16 cm ma...to moze..a ja raczej maly brzuch mam

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry