reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Agness - ja biorę femibion 2, ale nie zauważyłam po jego przyjęciu (a lykam przy obiedzie) problemów o których piszesz.
Fakt, z rana mam problemy i często robi mi się słabo/ciemno przed oczami. Kładę się wtedy do łóżka, i po upływie 5-10 minut jest już ok.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie jestem pewna czy to te witaminy mają na mnie taki wpływ ale odkąd je biorę czuję się strasznie osłabiona nie mam siły dosłownie na nic :( Przestałam je brać na 2 dni aby sprawdzić jak się będę czuła i jest rewelacyjnie więc chyba je odstawiam :(

reklama
Witam sie porannie

Bulkaasia spoznione ale szczere zyczenia dla Cory. Juz taka duza pannica.dobrze ze mA juz plany na przyszlosc

Lilith oby ci mala wiecej Tak nierobila i czesciej sie udzielala

Truskawka super gratuluje wizyty.ja mialam cisnienie 170 na 135 ale u nas norma 150/100 ale i tak za wysoko. Biore te Tabletki na nadcisnienie rano i jest duzo lepiej ale na poczatku bylo ciezko bo Mi bardzo obnizyly. Teraz sie przyzwyczailam i mam Teraz tak 115/65.

Ewciu gratuluje wynikow

Ja jeszcze Do Jutra na L4 a od poniedzialku Do pracy i niewiem jak dam Rady bo popoludniu moge od paru dni spac na siedzaco.wogole wczoraj nic niepisalam bo bylam u okulisty dopoludnia bo zauwazylam ze cos z moimi oczami nietak jak chcialam cos na telewizorze np przeczytax to wszystko Mi sie zlewalo.i zadzwonilam wczoraj i zaraz na 11 mialam przyjsc.troche poczekalam ale mnie przyjeli i rzeczywiscie moje prawe oko oslabione.i Teraz albo to przez moje cisnienie albo mam cukrzyce ciazowa no albo rzeczywiscie wzrok Mi sie pogorszyl. Ale najpierw trzeba wykluczyc cukrzyce wiec mialam przedchwila pobierana krew i w poniedzialek wyniki.ale wogole bym sie niezdziwila Jesli mam ta cukrzyce ciazowa bo juz wczoraj M mowilam to Co niemialam w poprzednich ciazach i Super sie czulam tak Teraz mam wszystko.

f2w3flw15r2h1ssa.png

Kurcze... No dziwne to :-(.
Ja jak 2 razy zapomniałam przyjąć tabletek to już zaczęłam świrowac.. Poszukaj jakiś innych tabsow, bo jednak i witaminy i dha są ważne.

Truskawka - a widzisz? Super wiadomości! [emoji3]. Gratuluję Kochana [emoji5].
A ciśnienie rzeczywiście spore... I położna nie zareagowała na nie?

Sylver - Twoja córcia jest urocza [emoji3]. Jak ty pomiescilas 6 dziewczynek (+ Ty i Twoja córcia) do auta? Bus [emoji6]? Szacun za ogarnięcie tłumu podrostkow, wykarmienie + spanie to jedno, a zapewnienie rozrywki to druga sprawa [emoji5]

Morela - kuruj się Kochana [emoji8]. Może w końcu kuracja zatrybi.

Tea - cieszę się, że antybiotyk już po 1 dniu przyniósł Ci ulgę [emoji5].
Obys nie musiala się więcej borykać z bólem zatokowym [emoji5]

Mamusia Muminka - przykra historia z tą twoją koleżanka. Niestety o takich typach słyszy się co jakiś czas :-(.

Dziękuję Aga :-*
Nie jechałyśmy busem, tylko wzięłam od taty Chryslera Voyagera, takie 7-osobowe amerykańskie autko ;) A o atrakcje Martynka zadbała sama, miała zrobioną rozpiskę na dwa dni. No cóż, zdolności managerskie po mamusi ;) :p

Kurde mowilam ze czytam wszystkie posty toscie mnie dzis dobily ale czytam i pisze :
Bulkaasia nie wiem czemu ale jak o Tobie mysle czy cos pisze to che napisac chłopaki moze cos w tym jest;)

Lilith tak pogoda byla fajna kilka godzin a jak slonce zaszlo a mi przyszlo isc na wywiadowke to myslalam.ze zeby pogubie z zimna wrrr
Truskawka super wiesci :)
Sylver pikna cora,ja sobie pocichu mowie,ze jednemu z moich chlopow wlosy zapuszcze i bede go czesac :) ostatnio najstarszemu powiedzialam ze to bedzie on jak mnie tak bedzue wkurzal hihi tak mi sie chce miec cora z dlugimi wlosami eh a mam dwie siostrzenice to siorana krotko je tnie bo geby dra jak tylko szczotke widza masakra czarownice po mamusce [emoji13]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png
Dzięki Wendy :*
Dobre z tymi siostrzenicami ;) U Młodej od zawsze też był problem z czesaniem, ale od jakiegoś czasu sama stoi ze szczotką przy lustrze i się pindrzy :p Na każdego przychodzi czas ;)
A dla Twojego Starszaka to byłaby niezła kara z tymi długimi włosami :D Tylko jak to wykonać? ;) :p

Aaa, i ja mam dokładnie takie samo przeczucie co do @bulkaasia! Jakoś tak mi się wydaje, że chłopaki tam siedzą ;)

Truskawka super wieści. Faktycznie się musisz denerwować, stad tez tętno u córeczki wyskie. Jednak wszystko dobrze, nie martw się :*

Morela oj to już zaliczylas sporo tego, faktycznie odwiedź lekarza, miejmy nadzieję że pomoże bo musisz się męczyć okrutnie..

Sylver urocze dziecię i piękne włosy ma :)

Dziękuję Lilith :) Urocze owszem, z włosami różnie bywa ;)

@Truskawka89, super wieści po wizycie ;) Ty masz synka w domu, tak? To pięknie Wam się udało z parką :)
Przez tydzień byłam trochę wyjęte z życia forum, sporo postów nadrobiłam, ale nie natknęłam się nigdzie na info o Twoich wynikach... Bo czekałaś na jakieś? Przepraszam, jeśli temat już był...

reklama
Sylver - aaa, no tak to można jeździć z wycieczką [emoji3]. Super!
Raz jeszcze gratuluję Wam, a przede wszystkim Martynce tych zdolności organizacyjnych [emoji3]

AAggAA - muszę przypatrzec siw składowi tych wszystkich specyfików. Całkiem sporo zostało ich już tutaj wymienionych, i rzeczywiście warto przyjrzeć się, czy się nie przepłaca (za np.marke).

Karo - przyjemnie wykorzystaj końcówke L4 [emoji6].
Jejjj, nie lubię przy piątku myśleć już o poniedziałku [emoji19].
Co do słabego oczka - kiedyś brałam "klarin activ" tabletki z luteina, ale nie są one zalecane w okresie ciąży i karmienia. Zobaczymy co Ci okulista powie. Jakby nie było masz problemy z ciśnieniem i oczy też na nie reagują :-(.
Ze spaniem popołudniu możemy sobie łapkę podać - oby to było chwilowe.

Do góry