Cześć Kobitki [emoji5]
Żonograja - dziękuję [emoji8].
Też borykam się ze zmęczeniem - mam wrażenie, że 1 trymestr mi powrócił.. O 17-18:00 jestem już w dresach bądź piżamie, i albo strzele sobie 2-3 godzinna drzemke, albo mąż ogarnia młodą, a ja przesypiam do 4:30, po czym wstaje, idę się wykąpać i szykować wszystkich do pracy i szkoły (tak miałam z środy/czwartek).
Lilith - no Kochana - cudownie! wiedziałam, że tak będzie, ale.. Wiem też, że strasznie się denerwowalas, więc życzę Ci, aby mała od teraz była mega urwisem ciążowym, co byś więcej nie musiala takich nerwówek przechodzić [emoji6][emoji8]
Ewciu - gratuluję cudownych wieści wynikowych [emoji3]
Zdrówka!
Ewcia, Morela - mi też sie imię Mikołaj podoba [emoji6], ale cicho siedzę, bo póki co w 13+4 tc gin obstawiala dziolche, więc temat imion jeszcze nie ruszył z kopyta [emoji6].
Wendy - zdrówka! Spróbuj poratowac się 1 tabletka solpedeine - mi pomogła [emoji6].
Agness - ja też co chwile jestem głodna. W pracy obstawilam się już owocami, mieszanka suszonych owoców i orzechów, kisielami. Na szczęście u mnie takie apogeum glodowe trwa do południa, później już tylko maly obiadek i do rana nie mam problemów z ssaniem.
Truskawko - dobrze, że nie zbagatelizowali problemu z ciśnieniem. Taka kontrola ciśnienia to dobra sprawa, choć mam nadzieję, że to był jednorazowy incydent [emoji5].
Z długimi włosami u J nigdy nie było problemów. Od mała była przyzwyczajona do czesania. A zawsze po umyciu włosów miała psikana odżywkę, więc nie było draki przy rozczesywaniu.
Gorzej jest zawsze rozczesac jak biega z rozpuszczonymi.. Ale już się nauczyła kontrolnie przeczesac je w trakcie zabawy. Na co dzień nosi dobieranca, zwykłego warkocza, albo spiete/zwiniete w kok.
Udanego wypoczynku i przyjemnych, długich masaży [emoji3].
Ja jeszcze 2,5 tyg i też zmykam a ferie [emoji14]
Bulkaasia - czyli wczoraj zaliczyliscie udane świętowanie [emoji3].
Ja nie będę obstawiać płci u bliźniaków, bo słaba w tym jestem [emoji1]
Co do ruchów to i ja już czuję jakiś czas delikatne smyranie. Nie mogę się doczekać konkretniejszych ruchów [emoji5]
Edit. :
Morela - spokojnie, duomox rzeczywiście jest bezpieczny dla ciężarnych. Dzięki niemu może szybciej dojdziesz do siebie, i kto wie - może nawet urwiecie się do kina przed odbiorem Lenki [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji
Forum BabyBoom