reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

I tantum verde chyba można do gardła

Pic to ja mogę dwa razy więcej ;) niż przed.
Mam duże pragnienie

U mnie brzuch równo rozłożony ;)

Ze stawianiem macicy nie miałam nigdy do czynienia... jak i zaparciami

Aim super ze dobrze

reklama
Karo odpoczywaj ile dasz rde:)

Lilith zdrowka wszystkim najlepszy jest zawsze czosnek :)choc wiem ze dzieciaki to tak slabo ;)

Mama muminka zaparcia sliwki suszone,kapusta kiszona lub oforki na mnoe dzialaja zupy w duzych ilosciach ostatnio to zauwazylam;) co do picia tez musze sie pilnowac bo jakos nigdy duzo nie pilam i teraz tez nie czuje potrzeby . A co do objawow to poza bolem.cyca ni ma.nic.
A pisalyscie o big cycu mnie to nietety nie dotyczy :(( ledwo 1 rozmiar urosly z malego a na b o wow poszalaly, pewnie mlekodajne tez nie beda jak zawsze no coz taka natura:(

Morela jedz czosnek.imbir swietnie wypala gardlo, cytryne

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

AIM gratuluję. Który Ty masz już tydzień?? Kiedy będziesz podglądać znowu??

Mafu szczesciaro :)

Aga niestety jeszcze nie, najgorszy nasz pokój.. To będzie wyczyn, mąż wszystko sam musi nosić i dźwigać ale daje rade.
Ty ciągle w ruchu moim zdaniem, nje wiem kiedy wypoczywasz :p

Tez co dwa dni gotuje, tak lubimy. Inaczej tez bylohy chyba mało,opłacalne. Co innego vzasem zrobię pizze czy frytek domowy, to tylko 1 dzień ale obiad dokowy dwa dni.
U nas zupa czasem musi być, dzieci uwielbiają.
Dziś potrawka meksykańska :)
Z tym garem to więcej czasu zajmuje mi pokrojenie mięsa niż zrobienie jedzenia imwstawienie..

Napilam się zwykłej kawy i nawet zjadłam ciastkomimcisza, lobuzica.

Jeszcze net mi padł w trakcie odpisywania.

Karoo dobrze, że sprawdzilas co się dzieje i najważniejsze, że wszystko dobrze!

Widziałam, że czerwcowki mają fajny watek leczniczy, można podejrzeć.

Gondola ma być dziś, czekam i czekam..

Lilith - w pracy więcej siedzę, w domu na tygodniu też za długo nie jestem na nogach. Także nie przemeczam się ;-).
Uwielbiam chodzić z moją J na zajęcia dodatkowe, bo wtedy i ja mam sporo aktywności, a tak.. Nudy ;-)

Uważaj na kawę Kochana. Ja wczoraj poszalalam, wypilam 1 słabą przed południem (pierwszy raz po dluuugiej przerwie), i później jeszcze 1 z moją przyjaciółką. Efekt - obudził mnie mega skurcz w lydce (pomimo, że brałam wczoraj magnez - 2 tabletki).

Ja na dzisiaj mam tą gulaszowa z wczoraj, ale został mi schab, z którym muszę coś zrobić, więc chyba kotlety będą +ziemniaki + sałatka.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam za tydzień połówkowe... bardzo sie nieciepliwie, czy łożysko sie podniosło choć troszkę czy wrosło na dobre ..
Jak sie miewa szyjka
No i czy dziewczynka jest dziewczynka

Pyszności, uwiekbiam kotlety nawet na zimno,. Smacznego!

Dziękuję, że mówisz. Pozwalam sobie ostatnio na jedną słaba kawę i to nie codziennie nawet. Ciekawe czy może ona wpływać na większe bóle w macicy? Albo w tych kościach? Ostatnio bolą mnie hmm jakby dlutem w nie walić akbo chorobowo. I mogłabym to połączyć.

W pracy też masz robotę, czy większą czy mniejsza to praca. Zajęcia powiadasz, mój mąż jeździ z moja J na crafty. I też lubi te zajęcia, bo można z nich dodatkowo sporo wynieść. Jeśli chodzi o jazdy konne to nawet tam pracował dodatkowo i nieźle się wyuczyl tego i owego. My oboje nieznosimy zastania, choć nie szalejemy jak Wy, tu juz brak możliwości.

AIM to zlecialo jeju :) do polowkowego tez poleci, jeszcze jak na 18 + będziesz brała wizytę.

Dzwonił lekarz, zapalenie układu moczowego znowu :/ w środę wizyta, ciekawe czy znowu usg będzie. Antybiotyk zaraz do odbioru ech. Ale przynajmniej się wyjasniko skąd takamgoraczka.

Kasiulka ono nie może się wrosnac na dobre. Do końca ciąży jest szansa, że się uniesie.
Aleee jakbyś miała cc to mogłoby się wrosnac w bliznę po cc. Nie martw się kochana, będziemy mocno kciuki trzymać!

Kawe wczoraj wypilam od 2miesiecy nie pilam i nie mpglam zasnac masakra:)
A ja zupe mam codziennie bo mlody zupowy chlopak.jest ale robie gar na trzy dni,a drugie damie codziennie raczej chybaze jakis gulasz czy moechobpieke to na dluzej ale jestem w domu i lubie robic cos dobrego:)
A bywa ze robie po 3 obiady bo kazdy je co innego choc staram sie zeby nie bylo tak za zesto.
Jedyne co to ciasta sobie odpuscilam bo chyba z 10kg na plus bym juz miala a poki co jakied 2,3 sa to nie jest zle.
Ale ochota mnie naszla na szarlotke to chyba zrobie dzisiaj a co,a do niej tylko Inka od zwyklej odwykłam wiec mnie nie ciagnie
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Zobaczymy kiedy będę mieć bo to znajoma będzie robić jak znajdzie dziurę w grafiku dla mnie ;)
Btw dostałam zaświadczenie że mogę iść na fitness i mogę też iść na basen :D tylko teraz muszę znaleźć czas na to dopasować do pracy :p

Do góry