reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pewnie też zależy od człowieka. Ja akurat i tak prędzej zaufam komuś kto 13 lat się uczył tematu niż osobie której nie znam z internetu choćby nie wiadomo ile pisała że przeszła. Ale to moje stanowisko, każdy robi wedle własnej chęci.

reklama
Pewnie też zależy od człowieka. Ja akurat i tak prędzej zaufam komuś kto 13 lat się uczył tematu niż osobie której nie znam z internetu choćby nie wiadomo ile pisała że przeszła. Ale to moje stanowisko, każdy robi wedle własnej chęci.
dokładnie każdy robi to co uważa...

Ja myśle ze z wypowiedzi Aim jest najważniejsze, ze skoro nie ma sie zaufania do swojego lekarza ( z przeróżnych względów) to nie należy sie go "trzymać". Trzeba znaleźć kogoś kto je stworzy. Czasami trzeba i 5 przetestować.

Mam pytanko. Co ile chodzicie na wizyte?
Mi każe przychodzić co dwa tygodnie, choć l4 wystawil na 4tygodnie. Trochę mnie to zastanawia... moze mi o czymś nie mowi?
Ja na początku ciąży musiałam chodzić co 2 tygodnie ale wtedy nie miałam jeszcze L4 teraz już chodzę co miesiąc na wizytę i L4 też daje na miesiąc i będzie na każdej wizycie przedłużać :)

Dziewczyny dziś kupiłam witaminy Femibion 2 natal czy któraś je brała lub bierze jakieś opinie ?
Czy są warte swojej ceny...? Bo nie ukrywam,że 48 zł to nie mało jak za witaminki ale czego się nie robi dla dzidziusia ;)

Ostatnia edycja:
Ja juz napewno żadnemu lekarzowi nie zaufam, wiec zmiana nie ma sensu. Przejechałam sie za dużo razy na zaufaniu po prostu. Miałam zaufana lekarkę to tak mi zrobiła jeden zabieg ze do Warszawy musiałam jechać to naprawiać i to był ten jedyny raz gdzie mimo negatywnych opinii na internecie sie zdecydowałam. To nie jest tak ze ja sie diagnozuje na forach, pytam bo moze ktoś przeszedł to co ja i moze dowiem sie czegoś nowego i tyle. Od diagnoz i leczenia jest lekarz ale zawsze warto samemu sprawdzać i szukać .

Lilith w 10 tc było 180, teraz 179, wydaje mi sie ze wysokie. Idę w 15 tc do niego i zapytam co i jak, tez bym wolała wcześniej to badanie

Agnes chyba wszystkie witaminki takie drogie :( działają podobnie wiec to nie ma wielkiej różnicy która firma

Agnes mi ginka mowila ze nie ma znaczenia jakie byle by byly z DHA bo to podobno bardzo wazne.

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry