reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Chyba to jest to znaczy na jakiej podstawie masz wystawioną diagnozę lub jej podejrzenie? Sama?
Lekarz powiedział, ze za wysokie tetno płodu, a pozniej lekarka biorąca dane do nifty mowila, ze to moze byc tachykardia. Mam dopiero robic echo serca płodu w 18 tc, nie wiem czy to nie za pozno troche. Teraz sie zaczełam martwic
Jeżeli lekarz to stwierdził ale nic nie dał to znaczy że uznał że na tym etapie nie jest to potrzebne. Widocznie może chce podjąć decyzję w 18tgc. Gdybyś powinna się zgłosić wcześniej to by ci o tym powiedział. Jeżeli nic ci nie dał plus nie kazał tego wcześniej kontrolować znaczy że nie ma co być od niego może mądrzejszym skoro on taką decyzję podjął i nie ma co się martwić dodatkowo na zapas więcej wiary w to co mówi ci lekarz
D
Deleted member 134305
Gość
Jeżeli lekarz to stwierdził ale nic nie dał to znaczy że uznał że na tym etapie nie jest to potrzebne. Widocznie może chce podjąć decyzję w 18tgc. Gdybyś powinna się zgłosić wcześniej to by ci o tym powiedział. Jeżeli nic ci nie dał plus nie kazał tego wcześniej kontrolować znaczy że nie ma co być od niego może mądrzejszym skoro on taką decyzję podjął i nie ma co się martwić dodatkowo na zapas więcej wiary w to co mówi ci lekarz
Dzięki, pewnie masz racje, ale ciezko mi wyluzowac i jednak zawsze wole sama sie dopytywac o jakies leki/badania pozniej nagle okazuje sie, ze faktycznie dobrze ze sie upomniałam bo były potrzebne.
To może Znajdź lekarza któremu będziesz mogła zaufać bo to bardzo słabe jak musisz konsultować jego decyzje w internecie wśród anonimowych osób z g. Najczęściej pojęciem o ginekologii i położnictwie. Musisz mieć zaufanie do tego kto cię bada i prowadzi.
tęczowa89
Fanka BB :)
Powiem Ci Aim, że jak to napisałaś te anonimowe osoby doprowadziły mnie do tego etapu, w którym jestem. Także nie bądź taka restrykcyjna w osądach , bo tylu lekarzy konowałów jakich spotkałam przez ostatnie 3 lata to głowa mała. Wiele razy mnie spławiali, choć mieli się znać na swojej robocie. Może gdyby nie to moje zaufanie to już dawno miałabym dziecko przy sobie...To może Znajdź lekarza któremu będziesz mogła zaufać bo to bardzo słabe jak musisz konsultować jego decyzje w internecie wśród anonimowych osób z g. Najczęściej pojęciem o ginekologii i położnictwie. Musisz mieć zaufanie do tego kto cię bada i prowadzi.
P.S. oczywiście nie neguję, że jednak trzeba jakieś tam zaufanie do lekarza mieć, ale z dystansem jednak bym podchodziła
reklama
Kasiulka starsza córa była malutka, w wieku młodego w 82 dopiero chodziła jak to dziewczynka może ta jednak też mała zostanie
Tymuniek, nie zostawiaj nas. Wpadaj napisać co i jak, nie trzeba być na bieżąco. Pisz comz dzidzusiem, jak się czujesz, może znajdziesz troszkę czasu :*
Kika, witaj, trzymam kciuki.
Vicarinka, sama zobaczyłam w 12+3. Potwierdzilam w 15+2 i 16+3.
Witaj Ilka
Karolina no ba, aż miło. Mój też stanął a jeszcze nie miałam tego problemu.
Pojechalabym bez gadania. Ach.. Baw się dobrze!!
Karoo no właśnie ciągle czekam na list i juz się denerwuje.. Oni wiedzą w szpitalu.
Pisałam wcześniej, że też to samo mówiono mi o szyjce. Jak nie chciała współpracować to później też nie będzie a ponoć lyzeczkowanie ma wpływ.. Nie wiem jak będzie teraz po porodzie..
Z jodem tez nie rozumiem, ponoć jest zalecany.
Moje pytanie tez brzmiało trochę inaczej. Od 16 tyg dziecko ponoć samo sobie reguluje ten poziom i mój niewielki odchyl ma WP,yw na mnie a nie na nie.
Z synem pod koniec miałam prawie 5 i było Oki.. O tym dowiedziałam się ostatnio grr.
Z prawkiem ani l4 nie pomogę, nie ten kraj
Wendy co za basko.. Jeszcze to siedzenie w aucie coś okropnego.. Oby się nie oowtorzylo, wkurzylabym się..
AIM, dobrze że się uspokoiło
Truskawka nie możesz na 16tc tego przełożyć?? Ile razy było za wysokie i jak za wysokie?? Ponad 180??
Kasiulka ale cudowna nowina!! Zazdraszczam Ci baardzo!!
Tymuniek, nie zostawiaj nas. Wpadaj napisać co i jak, nie trzeba być na bieżąco. Pisz comz dzidzusiem, jak się czujesz, może znajdziesz troszkę czasu :*
Kika, witaj, trzymam kciuki.
Vicarinka, sama zobaczyłam w 12+3. Potwierdzilam w 15+2 i 16+3.
Witaj Ilka
Karolina no ba, aż miło. Mój też stanął a jeszcze nie miałam tego problemu.
Pojechalabym bez gadania. Ach.. Baw się dobrze!!
Karoo no właśnie ciągle czekam na list i juz się denerwuje.. Oni wiedzą w szpitalu.
Pisałam wcześniej, że też to samo mówiono mi o szyjce. Jak nie chciała współpracować to później też nie będzie a ponoć lyzeczkowanie ma wpływ.. Nie wiem jak będzie teraz po porodzie..
Z jodem tez nie rozumiem, ponoć jest zalecany.
Moje pytanie tez brzmiało trochę inaczej. Od 16 tyg dziecko ponoć samo sobie reguluje ten poziom i mój niewielki odchyl ma WP,yw na mnie a nie na nie.
Z synem pod koniec miałam prawie 5 i było Oki.. O tym dowiedziałam się ostatnio grr.
Z prawkiem ani l4 nie pomogę, nie ten kraj
Wendy co za basko.. Jeszcze to siedzenie w aucie coś okropnego.. Oby się nie oowtorzylo, wkurzylabym się..
AIM, dobrze że się uspokoiło
Truskawka nie możesz na 16tc tego przełożyć?? Ile razy było za wysokie i jak za wysokie?? Ponad 180??
Kasiulka ale cudowna nowina!! Zazdraszczam Ci baardzo!!