reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Jak widać na każdego działa coś innego. Mam kiepski układ pok. 3 razy gastro, helicobakter etc do tego alergia i szybko na mnie wszystko działa. Jednak w końcówkach ciazy juz tak łatwo nie jest, szczegolnie na wyższych dawkach żelaza.

Aaggaa wzruszające to jest, jeszcze będziesz przeżywać. Zdjęcie swojego cudu masz??

Kasiulka a Ty jak? Poczułam dzis w końcu po tym jak siadlam z kolanami podciagnietymi, nie specjalnie po prostu.. I przypomniałam sobie, że poprzednio tez tak poczułam a nie jak to mówią.. Na lezaco, co by się rozluźnić. Tak to nie działa.

Kupiłam dzis kiecke, mam jeszcze 4 na oku. Postanowiłam się już przygotować na lato i bez względu na przytycie chodzić w sukienkach. Jeszcze jak się tu na takie laski naoatrze to w ogóle pozazdrościć,

Luandzia, różne rzeczy są związane z pracą i fakt, nie każdy może sobie pozwolić na wolne. Jednak jeśli miałoby zaszkodzić to dzidzusiowi, to wiesz, że nie ma na comczekac :)

reklama
Dziewczyny dziekuje Wam! Jesteście kochane! Juz czuje sie lepiej!

Lilith - no wlasnie nie mam!!!!!!! Myslalam, ze zabije gościa jak mi powiedzial, ze nie wydrukowal! Pokaze Wam za miesiąc niestety dopiero.

Im dzidzia jest większa i przypomina człowieka tym wieksza magia dzieje sie na USG! Szok! Szkoda, ze mój mąż nie byl z nami. Wolał siedzieć w domu :-(

Dziewczyny, można przy mega bólu głowy wziąć dwie tabletki paracetamolu? Do tej pory wystarczałatwo mi jedna, ale dziś miałam masakrę :\ Cały dzień w szlafroku, kawa, tabletka, spanie i nic. Na obiad pyzy z mięsem. Syna wysłałam do sklepu... O 20 wzięłam kolejną tabletkę i dopiero czuję, że puszcza. Nie mam ciśnieniomierza, bo chętnie bym sprawdziła, jak moje ciśnienie przy tych bólach wygląda.

Byłam wczoraj z Córą w kinie na bajce Sing. Bardzo nam się podobało, taka lekka, raczej optymistyczna. A ja się poryczałam... Bo tak pięknie śpiewali ;) A myślałam, że już mi to wycie przeszło :p

Aaggaa super gratuluje wizyty.Pappa bedzie pewno super

Agness rowniez gratuluje

Lilith o ktorej masz wizyte bo niema cie na liscie?Ja man o 11 ale musze wczesniej zadzwonic bo w czwartki moj lekarz tylko takie duze badania i poswieca bardzo duzo czasu dla pacjentek wiec moze byc i pozniej u mnie.a u mnie lekkie kopniaczki kzazwyczaj jak leze ale sa takie lekkie

Ja problemow z ubikacja nigdy niemam. Nawet jak pod koniec ciazy bralam zelazo to w niczym Mi nieprzeszkadzalo. Wszyscy mnie przed tym ostrzegali ale mnie opinely zatwardzenia

Ja biore femibion classic

Chybra Teraz juz tylko Do przeodu

My dzisiaj cale popoludniu na basenie i padam normalnie

f2w3flw15r2h1ssa.png

Witajcie kochane dziewczyny wieczorową porą.... czytam was, ale jako że o tarczycy pojęcia nie mam to się nie wypowaidalam.

Cieszą mnie wasze udane wizyty :)
W ogóle nie mam dziś weny do niczego... Męża bym dopadła ale delikatnie mówiąc kaleka ze mnie.. Na choć mam wrażenie że teraz wieczorem trochę mniej boli... Choć po dzisiejszej elektrostymulacja i masażu myślałam że nie dojdę do domu :) czyli pewnie będę żyć :)

Teraz sobie miejsca znaleźć nie mogę i przewracam się z boku na bok.

O zazdroszcze polegiwania u mnie dzis pomiszane spanie młodego i jeszcze nie zapowiada sie na spanko :(

Sylver mysle ze dwie mozna brac ja wczoraj prawie zeszlam tak mnie glowa bolala o 20 odjechalam w łozku a co sie budzilam to ciagle bolala dopiero rano odpuscila maskara

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Sylver gdyby mnie tak.mega bolalo bym wziela 2 ...

Lilith dzieki za sugestie cos.musze kupic bo czuje mega dyskomfort ..nigdy w tym temacie.problemow nie mialam...ehh

Co do ruchow ja tez czuje coraz wyrazniej poki co takie bulkanie:D
A po ktorej stronie czujecie? Ja zdecydowanie po prawej i od poczatku ciazy tam czulam jakies uklucia itp

010igov35ye70zfx.png

Maziajka ja też od początku czuje różne ukłucia z prawej strony. Kilka minut temu miałam jakieś dziwne, krótkie uderzenie nad pepkiem ale u mnie dopiero 15 tydzień się zaczyna więc wydaje mi się że to za wcześnie na Bobo.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry