Ta zupa to kapusta, cebula, wywar i pomidory zwykle bez skórki albo w puszce. Pychaaa. Działa cuda u mnie przy zelazie, który wiadomo zatwardza a zmagalam się już z hemoroidami.. Wybaczcie..
Aa jeszcze daje wiadomo czosnek, pieprz, ziele ang. Liść laurowy etc.
Żonagraja dobrze, że nic się nie stało. Z najstarsza tez zaliczyłam mocny uoadek w 5m ciazy w zimie. Trzeba baardzo uważać.
Aga pięknie tam u Ciebie!! Lubie takie klimaty.. Tęsknię tez za moimi górami,,
AIM, pecherz nic strasznego. Boli jak cholera ale wykeczysz raz dwa. Ciesze się, że z dzidziusiem wszystko dobrze a Ty na pewno wytrwasz wszystko
Megan śliczne wyniki. Nie będę rozpisywać czy tamte cyfry w normie, bo ogólny wynik świetny.
Mój dzis tez przyszedł listownie..w końcu..
Witam nowa mamę
Aga prezent zajebisty! Mój to byłby wniebowziety.
Kasiulka nie martw się, nawet jak się nie podniesie. To nic strasznego, dasz sobie radę :* dobrze, że reszta pod kontrolą.
Jak Ty się czujesz?
Wendy nic się nie stało, wiem ze to omylkowe
z tel łatwo coś nacisnąć.
Przyszło mi dzis pilne wezwanie na glukozę oo. Polozna moja przesunęła bo na 10 a wtedy mam innego lekarza i nie mogę przełożyć. Zaś 11 mam dentystę i polozna, wiec anulowala z 11 i idę 9.1 pierw na glukozę a później do mojej położnej. Od razu sprawdzę jak tsh. Pewnie zas żelazo powtórzy.
Ciekaweczy dadzą mi lukozade.
W poniedziałek kończę 16 tydzień wow.. Juz 17 zacznę a dopiero co czekalam na 12. Juz się boje ważenia. Cwicze dzielnie ile dam radę ale znowu zalatana jestem..
Na wekeend chce przysiąść listę rzeczy do kupienia kupić i rozłożyć jakoś z sensem. Mąż ma wyjąć ciuszki pomcoreczce i zobaczę co tam już nagromadzilam.
Wole ciuchy praktycznie niż wydziwiawcze, choc takie słodkie są te sukienki