reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Kasiulka ja robiłam, trzeba mocz zanieść w specjalnym pojemniku ( przynajmniej u mnie tak wymagali ) i czekałam na wyniki niecały tydzień, ale u mnie wyszło ok .

Z zapaleniem pęcherza to ja całe życie się bujam , więc współczuję dolegliwości

Aim ja pierwszy raz będę robić, to nie czeka sie z tydzień na wyniki aż coś sie wyhoduje lub nie?
jest tak jak napisała aha83, trzeba wlasnie w aptece poprosic o specjalny pojemniczek ze to na posiew ma byc. To co ja robilam to bylo bad ogolne moczu to dlatego takim ekspresem moglo byc wykonane z wynikiem

Lilith przepraszam bardzo za ocene na brzuszkowym forum.dopiero zobaczylam wiadomosc od Ciebie, odrazu mowie o prosze ze jezelinktoras z Was zobaczy ze jakos glupio ocenilam jej post to piszcie prosto z mostu a ja szybko sie poprawie bo to napewno nie z.premedytacja poprostu przewijam strony i przypadkiem kliklam [emoji20]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

To ja tez jak co pisze ze czesto jak paluchem myziam telefon i jestem na forum to czasem wam cos klikam staram sie to naprawiac jak sie zorientuje ale moze mi cos umknelo. Jakbym miala cos do kogos to bym pisala bezposrednio, nje wojny przez oceny wpisow :D

Witam Was a także nową mamusię :)
Ja po wczorajszej wizycie już nie miałam siły nic napisać .... ale jestem spokojna,bo zobaczyłam swoją dzidzię naoglądałyśmy się z panią doktor aż się śmiała,że każda pacjentka chce jak najdłużej :)
Moja malutka kruszynka mierzy 5,2 cm jutro zaczynam 12 tydzień :)
Serduszko pięknie bije tak się wierciła ruszała rączkami, nóżkami to jest niesamowite uczucie widzieć jak w brzuszku rozwija się nowe życie :) 11 stycznia mam badanie genetyczne to podpytam o płeć może już coś mi powie :) Mój mąż wraz z całą rodziną obstawiają chłopaka a ja czuję,że to będzie dziewczynka ;)

Pytałam wczoraj moją panią doktor o tą cytomegalię i dała mi skierowanie bez problemu :)
No i moje zdziwienie kiedy mnie zważyła a tu 1 kg schudłam :(

Jeśli chodzi o wózek to ja mam ten problem z głowy,bo mam po córeczce mojej siostry X-landera
:) Dobrze,że moja siostra kupiła kolor uniwersalny beżowy z czarnym to pasuje zarazem dla dziewczynki i dla chłopca :)
Nosidełko ma z innej firmy i też mi daje Maxi Cosi :)

Ostatnia edycja:
Jak dziewczyny mija wieczór??ja leżę bykiem, bo już mic mi się nie chce.. No może coś bym zjadła, ale nie chce się tak na noc objadać :) zaraz przygotuję tylko kolacje dla męża, i z powrotem śmigam na łóżeczko... :) jak się cieszę że jutro możemy pospać... Bo nie muszę córki do szkoły prowadzić :)

reklama
Ja tez lezakuje narazie zjadlam jabłko i pomarańcze i myślę że to już kolacja bo dzisiaj jakas zapchana się czuje a aż tyle nie jadłam ;)
Czekam na męża aż skończy neta przeglądać i oglądamy serial Suits-polecam :)
Miłego wieczoru :)

Do góry