reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aga przybija piatke ja tez nic smazonego nie tkne nie moge nawet programow ogladac w ktorych gotuja bo od razu mam pdruch wymiotny!!

Karoo super:-) jeszcze raz to pisze:-)

010igov3fkey3mez.png

reklama
Karoo super :)

Ja wszystko mogę jeść ale mało a często bo jak dużo na raz to czuje się bardzo pełna obiad na dwa razy jem ;)
Co do placków z jabłkami jadłam we wtorek ;:D i chyba znowu zrobię teraz często wole zjeść naleśniki jakieś placki niż coś konkretnego gotować ale musze bo mąż też musi coś jeść hihi ;)
A pod wieczór idę na ciasto do kuzynki :D

Karoo pierw przeczytakam co j Ciebie! Bardzo bardzo się ciesze kochana!! Dzidzus sliczny!!

Wkleilam na wizytach ale też dodam. Dzidzia nadrobila, dzis idealnie 12+3, termin 26.06. Nic nie było miedzg nogami.. Jestem w szoku!!

Maluch 6cm ma, główka 7,7 cm obwodu, nogi prawie 2 cm.
W środku wszystko Oki.

U mnie z oowkdu ooprzedniej ciazy.. Tez dodatkowy scan w 16 tc ze sprawdzaniem wszystkich organów.
W 15 idę potwoerdzic czy dziewuszka haha.

Bylam jeszcze na zakupach i juz wychodzę,, wpadlam na kawę.. Wykonczona jestem.

DSC_0510.JPG

Załączniki

• DSC_0510.JPG
    DSC_0510.JPG
    792,6 KB · Wyświetleń: 249
Karo super dzidzia !

LILITH czyżby córeczka się szykowała ? Tak czy tak maleństwo ślicznie się rozwija :)

A ja jeszcze 5 dni muszę czekać do swojego usg....Zwariuję!!!!!!!!!!!!!!

LILITH, cudo! Aż się łezka kręci, gdy człowiek patrzy na takie piękne zdjęcia :blink:
I zazdroszczę "niczego między nogami" ;):p:D
Już się nie mogę doczekać swojego...

super się czyta, że u Was wszystko w porządku. A jeszcze te zdjęcia usg, normalnie cud, miód <3
ja swoją wizytę mam 20.12. Dziś odebrałam wyniki, nie wszystko idealnie, ale najważniejsze, że glukoza w normie. Więc mogę jeść słodycze bez wyrzutów sumienia :rofl2::rofl2: największego smaka mam na torcik wedlowski, ale niedawno odkryłam pyszne babeczki z wiśniami, mniam :)
Wczoraj złapałam strasznego doła, naczytałam się jeszcze na forum o trombofilii o poronieniach, porodach martwych dzieci i innych strasznie smutnych historii... Cały wieczór przepłakany :( Po czym dostałam opieprz od męża, że mam nie czytać takich głupot. Potulnie obiecałam, że już nie będę się nakręcać :) z drugiej strony brak jakichkolwiek objawów nie pomaga.
Ale już nie będę smęcić :)
ŻonaGraja najlepsze życzenia dla córci!
Witamy Pola :)

Sylver80 ja tez bede miala robiony test papp-a z tego samego powodu co Ty;).
9 stycznia sie wybieram na to badanie. W poprzedniej ciazy z coreczka mialam tylko robione usg genetyczne (prywatnie). Tylko to bylo 5 lat temu..:)

reklama
Karo, lilith gratulacje!! ja mam prenatalne dopiero po nowym roku, nie wiem jak wytrzymam tyle czasu

Lilith czyli kolejna dziewczynka Ci sie szykuje :) ale jeszcze rożnie moze być, moze coś jeszcze sie pojawić miedzy nożkami ;)

Zonagraja najlepszego dla córeczki :)

Sylver witamy z powrotem :)

Do góry