reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzięki dziewczyny za rady, tez tak przypuszczalam, ze surowego w ogole nie mozna. Szkoda bo kocham tez tatara :D no ale dzidzius najwazniejszy :)

reklama
Truskawka tez lubie tatara mhm choc teraz mam takie obrzydzenie do miesa ze bym i tak jie zjadla...ciekawe kiedy mi to przejdzie bo juz mi troche obrzydlo to jedzenie ziemniakow, pierogow i nalesnikow...

010igov3fkey3mez.png

Maziajka mysle, ze za niedlugo Ci to przejdzie, mnie z kolei robi sie niedobrze w przerwach miedzy jedzeniem, a tak to moge raczej wszystko jesc.

bulkaasia gratulacje!! super, ze z dzieciaczkami wszystko dobrze, oby tak dalej :)

dziewczyny a co do tych detektorów to rozumiem, ze trzeba za kazdym razem uzywac z zelem do usg tak? patrze na te zele to na allegro sa po 2-3 zł za pół litra, strasznie niska cena, nie wiem czy faktycznie tyle to kosztuje czy jakis badziew sprzedaja....

Bulkaasia - cudowna wiadomość, a patrząc na Twoje usg nie mogę powstrzymać rogala na twarzy [emoji7][emoji7]

Truskawka, Maziajka - co do sushi, to i ja ubolewam, ze nie wszystko jest dozwolone. Ale, że tatar?? O nie... To nie dla mnie.
Obecnie nie mogę nawet patrzeć na surowego kurczaka (nieważne czy cały, czy w kawałkach, czy też same filety) - wymioty mam zapewnione. Podobnie reaguje w sklepach mięsnych (przy wedlinach jeszcze jako tako, ale surowizna źle działa na mnie)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem już po wizycie i Wasze kciuki przyniosły dobre wieści. ;-) ;)
Bliźnięta mają się dobrze, serduszka biją, najważniejsze że są w osobnych workach. Wg usg jest to 9t+1d, pierwszy mierzy 2,4mm a drugi 2,3mm. Szyjka 5cm.
Jestem taka szczęśliwa :-) :):-) :)r
A oto moje Krewetki :happy:

Aaale super krewetki :D gratulacje udanej wizyty !! :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bulkasia ale piekny widok zazdroszcze zawsze marzylam o bliznikach:p jeszcze jednojajowe super!

Aga normalnie uwielbiam mniam!!!! Ale teraz na sam widok blehhh...

Ja znow wpierdzielam ananasa nie wiem co z nim mam mniammmm!!

010igov3fkey3mez.png

Do góry