reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam lipcowe mamy :) wracam na forum po długiej przerwie, ale powód jest ten sam ..... czekam na kogoś kolejnego, za pewne równie wyjątkowego :) jak mój syn Filip, który ma 7,5 roku. Niestety ze względu na moją przesadną pracowitość , nie będę uczestniczyła aktywnie na forum, ale jak tylko znajdę wolną chwilę to z chęcią poczytam, wesprę i podzielę się swoimi przeżyciami.

ps. dziś właśnie wolna chwila jest , siedzę z Filipem na zwolnieniu, ale tylko jeden dzień :(

reklama
Dziewczyny z jakich firm macie te detektory płodu?
Czy na pewno jest to bezpieczne dla dziecka i czy działa to faktycznie tak jak powinno i od kórego tygodnia?
Zastanawiam się nad kupnem.

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, czy mozna jesc sushi w ciazy? kurcze mam takie smaki, ze siedze i tylko wyszukuje co by tu zjesc, ale czy surowa ryba w ciazy nie zaskodzi? umiem robic sama tez w domu, ale za duzo roboty, a ja sie słabo czuje, szybciej wyjdzie zamowic.

Joanna - ale mnie przestraszyłas. Dobrze, że od razu pojechałas skonsultować te krwawienia z lekarzem. Teraz tylko musisz się dostosować do zaleceń - pamiętaj - święta zawsze można spokojniej przeżywać (jak raz bez szału nie będzie, świat się nie zawali) :-). Wszystkiego dobrego :-)

Liluli - a ten specyfik "mamarin"? Współczuję tych wymiotow :-(

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na dziś dziewczyny, mamy tu pare ważnych wizyt

Joanna nic sie teraz nie martw, sprawdzone ze jest ok, potraktuj to z pokora trzeba to trzeba, zupełnie nie ma co sie smucic

Truskawka nie powinno sie :( a tez uwilebiam ryba to mięso tez można złapać tokso. Chyba ze będzie bez ryby bo przecież moze :) luvmb z grillowana

Ostatnia edycja:
Truskawka89 sushi z surową rybą to odpada , ewentualnie z grillowaną rybą i najlepiej w tempurze
... też od jakiegoś czasu mam mega ochotę, ale humm sama nie wiem, może trzeba odpuścić :confused:

Truskawka89 z surową rybą nie ale myślę że wędzone ryby juz tak, my właśnie w piątek robimy sushi zapraszam ;) dzisiaj dopytam lekarza z jaką ryba można zjeść

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, czy mozna jesc sushi w ciazy? kurcze mam takie smaki, ze siedze i tylko wyszukuje co by tu zjesc, ale czy surowa ryba w ciazy nie zaskodzi? umiem robic sama tez w domu, ale za duzo roboty, a ja sie słabo czuje, szybciej wyjdzie zamowic.
WŁAŚNIE SIEDZĘ W PRACY I WCINAM SUSHI NIESTETY MOŻEMY JEŚĆ TYLKO PIECZONE :)

reklama
Hejka

Joanna super ze szybko.zareagowalas..a teraz masz jakies plamienia?

U mnie od wczoraj znow gorzej a juz myslalam ze mdlosci poszly papa ...no coz taki urok.

010igov3fkey3mez.png

Do góry