reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam lipcowe mamy :) wracam na forum po długiej przerwie, ale powód jest ten sam ..... czekam na kogoś kolejnego, za pewne równie wyjątkowego :) jak mój syn Filip, który ma 7,5 roku. Niestety ze względu na moją przesadną pracowitość , nie będę uczestniczyła aktywnie na forum, ale jak tylko znajdę wolną chwilę to z chęcią poczytam, wesprę i podzielę się swoimi przeżyciami.

ps. dziś właśnie wolna chwila jest , siedzę z Filipem na zwolnieniu, ale tylko jeden dzień :(

reklama
Dziewczyny z jakich firm macie te detektory płodu?
Czy na pewno jest to bezpieczne dla dziecka i czy działa to faktycznie tak jak powinno i od kórego tygodnia?
Zastanawiam się nad kupnem.

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, czy mozna jesc sushi w ciazy? kurcze mam takie smaki, ze siedze i tylko wyszukuje co by tu zjesc, ale czy surowa ryba w ciazy nie zaskodzi? umiem robic sama tez w domu, ale za duzo roboty, a ja sie słabo czuje, szybciej wyjdzie zamowic.

Joanna - ale mnie przestraszyłas. Dobrze, że od razu pojechałas skonsultować te krwawienia z lekarzem. Teraz tylko musisz się dostosować do zaleceń - pamiętaj - święta zawsze można spokojniej przeżywać (jak raz bez szału nie będzie, świat się nie zawali) :-). Wszystkiego dobrego :-)

Liluli - a ten specyfik "mamarin"? Współczuję tych wymiotow :-(

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia na dziś dziewczyny, mamy tu pare ważnych wizyt

Joanna nic sie teraz nie martw, sprawdzone ze jest ok, potraktuj to z pokora trzeba to trzeba, zupełnie nie ma co sie smucic

Truskawka nie powinno sie :( a tez uwilebiam ryba to mięso tez można złapać tokso. Chyba ze będzie bez ryby bo przecież moze :) luvmb z grillowana

Ostatnia edycja:
Truskawka89 sushi z surową rybą to odpada , ewentualnie z grillowaną rybą i najlepiej w tempurze
... też od jakiegoś czasu mam mega ochotę, ale humm sama nie wiem, może trzeba odpuścić :confused:

Truskawka89 z surową rybą nie ale myślę że wędzone ryby juz tak, my właśnie w piątek robimy sushi zapraszam ;) dzisiaj dopytam lekarza z jaką ryba można zjeść

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki, czy mozna jesc sushi w ciazy? kurcze mam takie smaki, ze siedze i tylko wyszukuje co by tu zjesc, ale czy surowa ryba w ciazy nie zaskodzi? umiem robic sama tez w domu, ale za duzo roboty, a ja sie słabo czuje, szybciej wyjdzie zamowic.
WŁAŚNIE SIEDZĘ W PRACY I WCINAM SUSHI NIESTETY MOŻEMY JEŚĆ TYLKO PIECZONE :)

reklama
Hejka

Joanna super ze szybko.zareagowalas..a teraz masz jakies plamienia?

U mnie od wczoraj znow gorzej a juz myslalam ze mdlosci poszly papa ...no coz taki urok.

010igov3fkey3mez.png

Do góry