Poranna_burza
Fanka BB :)
U nas tez wraca i pojawia się. Po prysznicu jest lepiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tyyyy, a Ty jakoś urodziny we wrześniu masz [emoji16][emoji6]? . To Ci się szykuje Prezencik [emoji5]26.09. No 2 lata temu miałam prawie taki sam brzuch więc ciężko dopiero będzie [emoji23] chowam się w domu bo mam chłodno [emoji4] daje radę [emoji4]
Zdrówka!! Nie odwodnijcie się przy jelitowce w taki upał.
No może sobie trafię na urodziny chociaż mam nadzieję że urodze wcześniej coś [emoji85]Tyyyy, a Ty jakoś urodziny we wrześniu masz [emoji16][emoji6]? . To Ci się szykuje Prezencik [emoji5]
Dziolchy wysypanych dzieci, a może krochmal wprowadzcie do kąpieli (taki mocniejszy ma działanie wysuszajace) ?
Emol - jak domek? I jak nauka? Dużo pozytywnych zmian miałaś w tym roku [emoji846]
Normalna, smaczna woda z wodociagu. Na wsi. A w mieście taki szajs bo żal podpiąć sie... przynajmniej odpada mi szorowanie wanny co kilka dni bo znowu pomarańczowa [emoji23][emoji4] Ale jestem zadowolona, dużo miejsca, dzieciaki zadowolone, dotlenioneNo ale najważniejsze, że już jesteście na swoim, że macie przestrzeń... I normalną wodę [emoji16]. Robota nie zając.. Nie ucieknie i zawsze będzie coś do zrobienia. Ale robisz u siebie, dla siebie i w czasie, który sobie sama narzucisz.
Tak. I nawet za płotem mamy 8 koni Artur ma taką atrakcję. Krowy 3 domy dalej i tez czasami widać jak idą na łąkęEmol - nooo to teraz można korzystać [emoji2]. Tylko żeby się Wam od nadmiaru krystalicznej wody w głowach nie poprzewracalo [emoji23][emoji16]. Sąsiedzi ok?