reklama
pumelova
Fanka BB :)
15 marca [emoji14] jeszcze 11 mam usg kontrolne krwiaka mojego, bo nadal jest chociaż się zmniejszyłPumelova - w 12 tc to chyba kiszki czują, no ale ruchy to ruchy [emoji16]. A kiedy masz 1 prenatalne?
aha83
kwietniówka '09
Abed jeśli chodzi o choroby dzieci do tej pory brałam zwolnienia w sumie tylko ja, teraz na zmianę z mężem będę brała plus ewentualne przyjazdy dziadków z Mazur jeśli będzie I'm pasowało, oby jak najmniej chorób
Mumusia_Muminka
Aga_k_m - Hania ładne imię, ale "H" jest mało słyszalne, nieme... i jak mąż krzyknie Ania czy Hania to i tak pewnie się obydwie będziemy odwracać.
Pumelova- mam wrażenie, że brzuch trochę wcześniej widoczny, ale na tym samym etapie z Wiktorkiem mam porównywalny w tym momencie jeśli chodzi o wielkość. Ruchy potwierdzam znacznie wcześnie wyczuwalne.
Pola - zastanawiamy się nad Marią, Weroniką, Anielą i Amelią. Ja to bym od razu wybrała Wiktoria, ale że syn Wiktor to nie chce robić mętlik w głowie syna bo jego imię mieści się w odpowiedniku żeńskim i od razu z niego zrezygnowaliśmy.
Aim - problem ze spaniem dotyczy w ciągu dnia czy w nocy też problem ?
Abed - przy Wiktorku na 2 tyg. Przed porodem poszłam na zwolnienie. Ja mam to szczęście, że są 2 babcie i na zmianę z nim zostaja. Jak tylko nauczy się korzystać z nocnik będą próby zostawienia w przedszkolu.
A u Was jak idzie u wygląda nauka nocnik? Sa jakieś próby?
Pumelova- mam wrażenie, że brzuch trochę wcześniej widoczny, ale na tym samym etapie z Wiktorkiem mam porównywalny w tym momencie jeśli chodzi o wielkość. Ruchy potwierdzam znacznie wcześnie wyczuwalne.
Pola - zastanawiamy się nad Marią, Weroniką, Anielą i Amelią. Ja to bym od razu wybrała Wiktoria, ale że syn Wiktor to nie chce robić mętlik w głowie syna bo jego imię mieści się w odpowiedniku żeńskim i od razu z niego zrezygnowaliśmy.
Aim - problem ze spaniem dotyczy w ciągu dnia czy w nocy też problem ?
Abed - przy Wiktorku na 2 tyg. Przed porodem poszłam na zwolnienie. Ja mam to szczęście, że są 2 babcie i na zmianę z nim zostaja. Jak tylko nauczy się korzystać z nocnik będą próby zostawienia w przedszkolu.
A u Was jak idzie u wygląda nauka nocnik? Sa jakieś próby?
aha83
kwietniówka '09
Mamusia_muminka u mnie nocnik jest bleeee chociaż panie w zlobku mówią, że chętnie siada, zostawiam temat na lato
reklama
pumelova
Bab oby, może nam w koncu minie katar [emoji85] chociaż to chyba alergiczny, pewnie coś na pylki wyjdzie[emoji23]
Mumusia ładne imiona, na pewno coś wam spasuje
U nas nocnik stoi, są dni że wola sisi i faktycznie sika, a sa dni że ani razu nie chce. Więc nie wiem.
Mumusia ładne imiona, na pewno coś wam spasuje
U nas nocnik stoi, są dni że wola sisi i faktycznie sika, a sa dni że ani razu nie chce. Więc nie wiem.