reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Jenny u nas masakra ze spaniem drugi dzień. Dzis spał właśnie o 17 bo ledwo zipial. Nie wiem kiedy usnie. Mąż jak go kładzie to 15 minut i śpi. Ja wczoraj 3 godziny :( załamka

reklama
dzieki dziwczyny. Zrobię badanie moczu jej jeszcze w tygodniu.

Bab - moje koleznaki córeczka to miała ale wtedy miała ok 1,5 roku i moze przez to zaczełam o tym myslec. Ale ja cały czas pilnowałam..zeby używać jak namniej chusteczke i myć wodą. Zobaczymy co będziem

Aim dziękuję za informacje.

Misia - my przetrzymujemy w takich sytuacjach. Bo jak by mi znasełam o 17 tej..to myśle ze do północy spać by nie poszła. czyli u Was tak jak u nas...wiec może to jakieś przesilenie albo sko rozojowy u naszch dzieci :)

K przez parę ostatnich dni miał jazdy ze spaniem, a L dzisiaj więc nie wiem, może coś w powietrzu wisi?:p

Wczoraj robiliśmy grila na imieniny taty i super było, fajnie, że jeszcze się go udało zrobić, ale tak dziwnie było bez dziadka, zawsze się tam gdzieś kręcił, cały czas tak jakby Go wzrokiem szukałam, a i tacie widać, że Go brakowało, z resztą całe życie mieszkali razem. Ojjj będzie to jeszcze ciężkie przez długi czas, ale nic no, jakoś trzeba tą pustkę przeżyć...

Przeee pogoda była w weekend, sprzedałam, myłam kabinę, okna, spacerowaliśmy, jedliśmy dużo heh, fajny weekend:) A od jutra znowu nowy tydz, jedziemy jutro z dziećmi do drugiego dziadka.

Trzymajcie się mamy w chorobach i powrocie do pracy:*

Artur ostatnio tez problem ze spaniem. Jadl butle i zamiast zasypiac to wychodzil z lozka, trzeba bylo go co chwile zanosic, a jak zamknelam drzwi to plakal, wiec ktos zawsze na chwile musial siedziec obok i tak zasypial w ciagu 10 min.
Ale od kilku dni jest ok.
Strasznie dobie w paszczy grzebie paluchami albo wszystko co dlugie to tam wklada wiec pewnie 3 albo 4 wychodzi.

Jutro o 14 ktg, zobaczymy co wyjdzie...

Tak kinoone to moj termin i zaczelam miec skurcze ok 1. O 2 bylam na ip. Z 3cm. Zanim ktg, zanim wszystko wypelnilam o rownej 3 napisalam do mamy ze wlasnie przyjeli mnie na porodowke. Pobrali krew, mialam bole dolu brzucha i krzyzowe-masakra. Dali gaz bo jeszcze nie mieli wynikow krzepniecia krwi i czekalismy na nie aby dostac znieczulenie. O 4.15 okazalo sie ze ja juz mam pelne rozwarcie i nie dostane zzo, parte zaczelam miec o 4.20 a o 4.22 Liwia jest na swiecie. :) wlasnie sie zdrzemnelysmy, ja juz spac nie moge. Ma 54 cm i waga cos kolo 3200-3300 w tych emocjach nie zapamietalam. Jak bede wiedziec dokladnie to podam. A oto mija tortilla, znowu podobna do meza :) tu ma rowne 3h
IMG_20181008_072016.jpg

Bez podpietej oxy, bez zzo, z ochrona krocza nawet. Jestem w szoku. Funkcjonuje lepiej niz z arturem (mialam zawroty glowy) a teraz tyle co czuje ze macica sie skurcza.

Załączniki

• IMG_20181008_072016.jpg
    IMG_20181008_072016.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 399
Ostatnia edycja:
Emol - gratulacje [emoji2]!!! Ale cuuuuudo [emoji7].
Witaj Liwio - samych pomyślności na swej życiowej drodze. Buziaki od Ciotki Agi i spółki [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry