reklama
Chybra
Fanka BB :)
Emol coś pięknego, że tak powiem jesteś stworzona do porodu❤Gratuluję!Piękna córcia, teraz wracaj do sił, jakoś teraz będziecie musieli sobie życie przeorganizować, ale będzie super
Moja kumpela też urodziła w czw Wiecie co? Aż nabrałam ochoty na kolejne.
aha83
kwietniówka '09
Chybra a ja też [emoji23] ale ochota ochotą... Rozsądek pokazuje znak stop [emoji12]Emol coś pięknego, że tak powiem jesteś stworzona do porodu[emoji173]Gratuluję!Piękna córcia, teraz wracaj do sił, jakoś teraz będziecie musieli sobie życie przeorganizować, ale będzie super
Emol
Fanka BB :)
Chybra polozna sie smiala ze jak tak szybko to trzecie bedzie w domu odbierana. Nie planuje 3 ale i ciaze zdrowe i porody expresowe tak jak aha napisala, predyspozycje mam ale rozsadek nad 2 wygrywa
Bylam z mezem. Po 1 przyszla moja mama do artura (1 km mamy do siebie)
Rodzilam w praskim i byla lekarka ta sama co z arturem no ale nie zdarzyla przybiec na 2 faze porodu, mialam super polozna a druga ktora przybiegla na 2 faze to ta co mialam przy arturze. Wiec mega. A moj byly lekarz prowadzacy tu juz nie pracuje wiec bez stresu. Nie dostalam kartki co chce na obiad ale mam nadzieje ze nadal jest wybor
Mam te same problemy co z arturem w sprawie karmienia. Cofnieta warga, ja chowajace die brodawki, na razie dokarmiam mm, ale mam dostawiac do kapturkow bo mloda chociaz ma odruch ssania i moze wyssie mleko, cycki sa nieco ciezsze i pelniejsze ale trudno jej je oproznic.
Bylam z mezem. Po 1 przyszla moja mama do artura (1 km mamy do siebie)
Rodzilam w praskim i byla lekarka ta sama co z arturem no ale nie zdarzyla przybiec na 2 faze porodu, mialam super polozna a druga ktora przybiegla na 2 faze to ta co mialam przy arturze. Wiec mega. A moj byly lekarz prowadzacy tu juz nie pracuje wiec bez stresu. Nie dostalam kartki co chce na obiad ale mam nadzieje ze nadal jest wybor
Mam te same problemy co z arturem w sprawie karmienia. Cofnieta warga, ja chowajace die brodawki, na razie dokarmiam mm, ale mam dostawiac do kapturkow bo mloda chociaz ma odruch ssania i moze wyssie mleko, cycki sa nieco ciezsze i pelniejsze ale trudno jej je oproznic.
Emol gratulacje. Zdążyłaś do szpitala ale szybko. Jaka piękna kruszynka.
Aha rób następne, takie ładne chłopaki masz [emoji14]
A u nas jest tak , ze mam ochotę się zastrzelic. Mąż uśpił Grzesia w 10 minut. Ja p....le normalnie wyć mi się chce jak przychodzi usypianie. Za to wyszła kolejna 4. I byliśmy na pobieraniu krwii.
Aha rób następne, takie ładne chłopaki masz [emoji14]
A u nas jest tak , ze mam ochotę się zastrzelic. Mąż uśpił Grzesia w 10 minut. Ja p....le normalnie wyć mi się chce jak przychodzi usypianie. Za to wyszła kolejna 4. I byliśmy na pobieraniu krwii.
reklama