reklama
Są kozie ale u mnie w lidlu nie zawsze.Przedwczoraj kupiłam same kokosowe bo kozich akurat nie było.Kozie są specyficzne, tak się ten jogurt ciągnie jak glut[emoji16]Ale smakują nam
Sent from my ASUS_Z00VD using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my ASUS_Z00VD using Forum BabyBoom mobile app
Ja też kupuję te kokosowe z lidla i kozie też. A takie normalne to są fajne w biedrze, naturalne bio, mają krótki skład.
Pumelova, jaka dzielna Agatka.
Ja się czuję ok. Już 17 tydzień.. mimo, że czuję się normalnie, to cieszę się, że mam trochę czasu na relaks dla siebie. Niby to tylko 4-5h, bo tyle siedzi w żłobku, ale dla mnie wielka ulga. Głównie psychicznie odpoczywam. A dziś jak go odebrałam to taki zadowolony był, uśmiechnięty. Czyli nie jest mu tam aż tak źle [emoji5]
Pumelova, jaka dzielna Agatka.
Ja się czuję ok. Już 17 tydzień.. mimo, że czuję się normalnie, to cieszę się, że mam trochę czasu na relaks dla siebie. Niby to tylko 4-5h, bo tyle siedzi w żłobku, ale dla mnie wielka ulga. Głównie psychicznie odpoczywam. A dziś jak go odebrałam to taki zadowolony był, uśmiechnięty. Czyli nie jest mu tam aż tak źle [emoji5]
Ola, kiedyś Pumelova chyba pisała o extra jogurtach z lidla.Kozich i opartych na mleku kokosowym.Emi bardzo lubi także daję jej też na kolację, szczególnie ostatnio kiedy są takie upały bo woli coś chlodniejszego niż np mm z kaszką czy jajeczniczke.
Aha, w przyszłym tyg kończymy rehabilitację Emi siedzi i raczkuje aa.no i podnosi się do wstawania ale bilet znalazłam na 5wrz także trochę tu jeszcze zostaniemy
Ale problemem nie jest, ze on nie je czy nie chce tylko zaczal mi sie wczesniej rano budzić i rzuca sie wtedy na butle, wiec mysle, ze nie do konca sie najada na noc. Sama nie wiem. Moze to przez zeby, bo teraz czwórki na tapecie
reklama
Poranna_burza
Fanka BB :)
Ola W - ja na kolacje robię kluski leniwe, kopytka, placki warzywne, placki z kaszy mannej i bananow, różne kombinacje, czasami frytki z batatow, czy buraków, kanapki z twarogiem, szynka, kozim serem. Poczytaj sobie alaantkowe blw, tam jest sporo inspiracji