reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasia gratuluje że siada! Jak szybko zalapala:) opłacało się:)
Sa kozie w Lidlu? Ja tylko te kokosowe daje. Teraz jemy głównie jogurty i owoce jak tak ciepło.

reklama
Ja też kupuję te kokosowe z lidla i kozie też. A takie normalne to są fajne w biedrze, naturalne bio, mają krótki skład. :)

Pumelova, jaka dzielna Agatka. :)

Ja się czuję ok. Już 17 tydzień.. mimo, że czuję się normalnie, to cieszę się, że mam trochę czasu na relaks dla siebie. Niby to tylko 4-5h, bo tyle siedzi w żłobku, ale dla mnie wielka ulga. Głównie psychicznie odpoczywam. A dziś jak go odebrałam to taki zadowolony był, uśmiechnięty. Czyli nie jest mu tam aż tak źle [emoji5]

Ola, kiedyś Pumelova chyba pisała o extra jogurtach z lidla.Kozich i opartych na mleku kokosowym.Emi bardzo lubi także daję jej też na kolację, szczególnie ostatnio kiedy są takie upały bo woli coś chlodniejszego niż np mm z kaszką czy jajeczniczke.
Aha, w przyszłym tyg kończymy rehabilitację:) Emi siedzi i raczkuje:) aa.no i podnosi się do wstawania:) ale bilet znalazłam na 5wrz także trochę tu jeszcze zostaniemy:)

Ale problemem nie jest, ze on nie je czy nie chce :) tylko zaczal mi sie wczesniej rano budzić i rzuca sie wtedy na butle, wiec mysle, ze nie do konca sie najada na noc. Sama nie wiem. Moze to przez zeby, bo teraz czwórki na tapecie ;)

reklama
Ola W - ja na kolacje robię kluski leniwe, kopytka, placki warzywne, placki z kaszy mannej i bananow, różne kombinacje, czasami frytki z batatow, czy buraków, kanapki z twarogiem, szynka, kozim serem. Poczytaj sobie alaantkowe blw, tam jest sporo inspiracji :)

Do góry