reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pola jezu 7h! Masakra! Dobrze że to dobrze zniosła:D Majorka się podobała? W której części byliście?
Ale fajnie że zostaniesz z Oliwka w domu jeszcze :)

Ewelina co będzie w zimę.. chyba zwariujemy [emoji14]

Judith też mam stres z powodu żłobka. Młoda idzie od połowy sierpnia, wcześniej ma 10h adaptacji więc jakoś to rozlozymy w czasie co byśmy obie przeżyły.

Ja od rana dziś śpiewam sto lat mojej gwiazdeczce.

Jakie macie foteliki na rower? Możecie cos polecić?
Pumelova sto lat dla Agatki na roczek!:):)

Fotelika nie mamy jeszcze, ale chcemy kupic hamax siesta (bo da sie pochylic jak dziecko zasnie).

Bylismy na wschodzie Majorki, w takiej malej miejscowosci font de sa cala. Bylo przepieknie, widoki sa niezapomniane i piekne zatoczkowe plaze:)
Sama sie dziwie jak moje dzieci zniosly tak dzielnie to opoznienie, bo ja juz sama dostawalam pipcia;)
Ps. Wspolczuje stresu zlobkowego, Agatka na pewno bedzie sie cieszyc z kontaktu z dziecmi, tylko ten poczatek to wiadomo roznie bywa..

reklama
Pumelova sto lat dla Agatki :-)
Pola to czekam na test, bo ja już kilka dni się na niego czaje :-) co prawda babcia kupiła na roczek jeździk czerwonego land rovera :-D ale znając życie mój kompakcik będzie za mały :p i nie sięgnie do ziemi...
Matko, u nas dalej zęby, temperatura 38, nie chce jeść ehh, niech już wyłażą :-\
U nas w rodzinie roczki obchodzi się tak w gronie najbliższych, a że mam rodzinę dużą to będzie 27 osób... robimy w domu, jakoś dam radę :-D na szczęście do pomocy mama i siostra :-) a o prezent narazie tylko jedna ciocia zapytała i mama chciała żebym sama wybrała, a ona zapłaci

Pumelowa, sto lat dla Agatki!!! :)

My mamy Pucia, mój bardzo lubi, tylko faktycznie trzeba się wczuć w czytanie tego ;) oczywiście mój nic nie powtarza, ale słucha bardo uważnie :)

Pola ale ja nigdzie nie posalam o przeżywaniu czy okazywaniu.
Napisalam tylko ze to dla mnie trudny dzien. I wiem, ze świętując w większym gronie mogłabym sie po prostu rozkleic. I to byłoby słabe.

A we 3 kupimy tort j juz. Potem pewnie u moich dziadkow i tyle. Bez robie ja wielkiej imprezy. Na takie przyjdzie czas pozniej np za rok, jak juz bedzie bardziej kumaty. Dla mnie rok to nie impreza dla dziecka tylko dla rodziny ;)

Judith dzięki za zrozumienie [emoji173]️

Pola dzieci potrafią zaskoczyć. Zobaczymy jak to będzie że zlobkiem. Ja byłam na południu majorki kolo palmy, bardzo fajna wyspa.

Nika u mnie wyszło 16- babcie&dziadki, prababcie i chrzestni Agatki. Ale robiliśmy w knajpie bo ja nie.umiem gotować obiadów dla takiej ilosci:p rolady śląskiej jeszcze nie robiłam [emoji23]

Agatka też oczywiście pucia nie powtarza ale interesuje się jak jej czytam. Linoone pierwszy raz jak czytałam na głos to jak debil się czułam ale z czasem było lepiej [emoji23][emoji23]

Ola W no wiadomo że roczek to bardziej dla rodziny :)

Judith dziękuję!
I wszystkim dziękuję za życzenia!

Agatce kochanej ślicznej sto lat, niech pięknie rośnie[emoji172][emoji7][emoji8]

Olaw polecam torcik malinowy mango z grycana [emoji106] u nas dodatkowo w urodziny Miko było zakończenie roku szkolnego, Filip grał na koncercie na gitarze w domu kultury, więc przyjechali teście, było bez wielkiej pompy, ale rodzinnie, spokojnie.

Pola ale ja nigdzie nie posalam o przeżywaniu czy okazywaniu.
Napisalam tylko ze to dla mnie trudny dzien. I wiem, ze świętując w większym gronie mogłabym sie po prostu rozkleic. I to byłoby słabe.

A we 3 kupimy tort j juz. Potem pewnie u moich dziadkow i tyle. Bez robie ja wielkiej imprezy. Na takie przyjdzie czas pozniej np za rok, jak juz bedzie bardziej kumaty. Dla mnie rok to nie impreza dla dziecka tylko dla rodziny ;)

Judith dzięki za zrozumienie [emoji173]️
Ola zle zinterpretowalam Twojego posta. Super tez tak w seoim gronie spedzic ten dzien!:)

Pumelova ja tez sie czułam
Jak skończony debil - szczególnie ze maz był w pokoju obok [emoji23] a Kuba tez dziwnie na mnie patrzył [emoji23]

Aha dobra! Ten torcik brzmi mega pysznie - cała moja ciaza to jedno wielkie mango [emoji23]

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry