reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Jednak u nas wychodzi kolejny ząb. I jak na dolnych 1 jeczal przez sen, na górnych 1i2 bezobjawowo w nocy, to teraz mi krzyczy przez sen, bo ma ciągle zamknięte oczy. w ciągu dnia jest ok, tylko katar ma straszny, cieknie mu aż po brodzie, a jak kuchnie to i brzuch mokry.
Lecz jeszcze nie wiem który to ząb idzie.
A pchacza nadal lubi :) dostał wielki samichod - wywrotke. Artur się mieści na nim i mąż go woził. Prezent od prababci na dzień dziecka.

reklama
Pumelova cel był szczytny to dałam radę :) pierwszy raz byłam na zumbie ;) ale byłam z koleżankami to nie mogłam wymiękać ;)

Ewella my też myślimy żeby do swojego pokoju go przenieś :) musimy już bo u niego są bardziej przyciemniające rolety może by dłużej pospał niż do 5 ... mój brat tak miał że nie liczyli na żłobek państwowy i dostali :) więc może i u was będzie podobnie :) ja nawet nie mam w okoliczy państwowego to i nie mam gdzie składać :(

Ola jak mąż dał radę ?

Misia 11???? to u mnie marzenie :( o 11 to my już na dżemce po spacerze :)

Emol też mamy pchacza i sobie super radzi od początku :D tylko jak do ściany dojdzie to kombinuje jak w drugą stronę :)

Aha a na jaką część etatu wracasz ? bo ja też się zastanawiam nad tym ale szkoda mi tej kasy bo dojazdy bo złobek... mam nadzieje że złobek będzie fajny :)

a wczoraj mały w wannie się uderzył w oko, ma delikatnie spuchniętą powiekę :( ale to uderzenie dobrze mu zrobiło ;) bo spał całą noc :D dopiero o 4 pierwszy raz do niego wstawałam :D i wstał o 5 :) a żeby nie było że mogłam się wyspać to starszy o 2 wstał i wymyślał więc równowaga zachowana ;)

Ja znowu na wolnym bo jakaś dziewczynka była z gorączką w żłobku i oczywiście młody zaraził się:/ kirna rozumiem dawać dziecko z katarem bo to norma, ok, bywa że cała zima jest z katarem, ale z gorączką??? Brak wyobraźni :/ żłobek prawie pusty przez jedną osobę.
A dziecko strasznie się męczy, kaszel olbrzymi że spać nie może (o nas już nie mówię), masakra.

Na 21 idę dziś na fitness to tyle mojego.

Maz dał rade :D Kuba był dzielny, spacerowali, byli na play zabaw :) maz podjął
Sie nawet samodzielnej kąpieli ( w naszej łazience i jesli chodzi o Kubę to nie jest łatwe). Wiec na koniec Kuba jzu płakał przy ubieraniu. Ale poza tym było super :)

Aim rodzice nie maja wyobraźni....

Aim brak wyobraźni bo nie chciało się wziąć kilka dni wolnego. :/ a i tak pewnie musieli tylko po co wysyłać dziecko do żłobka. Jeden dzień w ta czy w ta już nie zbawienia zarazonego ale może uchronić inne dzieci.

jak Artur był chory jakos miesiąc temu na zapalenie krtani i nasz znajomy ciągle chciał się spotkać i do niego też nie dochodziło ze to nie moje widzi misie aby się nie spotkać tylko ja nie chce aby Artur zarazil ich dziecko 6 miesięczne. Ale niektórzy rodzice nie mają wyobraźni :/

reklama
Abed to był taki jednorazowy sen. Chyba przez pogodę. Teraz mi chyba rzechodzi na jedną drzemke.
Aim współczuję.
Emol u nas jedynka górna na dniach. Będzie 5 ząbków.
Grześ dostał rybkę, Zafascynowany już 20 minut. I rybka i sloikiem.
1527522396882.jpg

Załączniki

• 1527522396882.jpg
    1527522396882.jpg
    738,3 KB · Wyświetleń: 503
Do góry