reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Abed, dzięki, spróbuję. Ale nie znoszę zapachu amolu.. nienawidzę po prostu ;)

Ewella, u mnie jest to samo. Nawet wystarczy że powiem że idę, np do sklepu czy coś, to ten od razu w ryk. ;) jak wracam to jest grzeczny, dopóki nie zauważy że wróciłam. Wtedy znów jest ryk ;)

Emol, to mam nadzieję że zabieg już nie będzie konieczny. Też bym nie posyłała do żłobka jakbym zaraz miała rodzić. :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Linoone to ja polecę plaster Apap z aktywnym węglem. Przyklejasz gdzie boli, wygrzeje i lepiej [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U mnie narazie nie ma takich przebojów z lękiem separacyjnym.Fakt faktem częściej chce się tulać ale potrafi zająć się sobą nawet i z godzinę.Mamy małe mieszkanko także gdzie bym nie poszła to mnie widzi.Jak R wraca z pracy to jest szczęśliwa ale widzę że non stop mnie szuka wzrokiem ale nie ryczy jak jej znikam.R robi z siebie pajaca także ona nie ma czasu na zorientowanie się że akurat mnie nie ma w pobliżu:)

Dziś położyliśmy ją wcześniej bo i popołudniową drzemkę wcześniej zaliczyła i śpi pięknie od 20.Jeszcze po drzemce poszłyśmy na spacer bo było jeszcze jasno koło 17.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Szymek dzis 7 mcy,kiedy to zlecialo.

Wczoraj zjadlam chyba 20 paczkow,ale co tam trzeba bylo uczcic tlusty czwartek [emoji16]

Aga km oby jak najszybciej wyjasnilo sie co dolega Kalince.

Emol na poczatku zarodek.jest chroniony,napewno bedzie wszystko dobrze.

Ja odkad zaczelam podawac jablka to skrobie lyzeczka. I Szymkowi smakuja.

Ola W.czasami lepiej sprawdzic cos chocby i o raz za duzo niz przegapic cos waznego.

Kasia Szymek tez ma problemy z zasypianiem. Mimo ze jest zmeczony to "walczy".

Aga km u nas tez tak duzo pobudek na cyca.

Chybra ja tez kupilam ostatnio ta kaszke malinowa i Szymek ma od niej uczulenie.
A najbardziej mu smakuje holle z tapioka

Napolka ja raczej problemow z waga nigdy nie mialam. I jestem na etapie poszukiwania sukienki na wesele,ale jeszcze takiej idealnej dla mnienie uszyli :D

Moj brat z bratowa wykupili sobie diete Chodakowskiej i w 3 tyg.im fajnie waga poleciala.

Misia swietne ubranko [emoji16]

Bab zdrowka dla Was.

Judith, dzięki :)
Właśnie się wygrałam w gorącej wannie, może trochę pomoże.

Kasia, mój też zasnął o 20, ale skubany właśnie się obudził ;) na szczęście zjadł i szybko zasnął

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,

wczoraj miałam aktywne popołudnie i wieczór nie dałam rady odezwać się tu do Was.

Napolka - póki co jestem na bmk, unikam kakaa i jajka, z owocami też na spokojnie - niby ja mogę, ale sporo zwatpilam ostatnio co mogę, co nie.
Przepisy wstaw na wątek przepisowy - tu zginie, a tam może komuś się jeszcze przydać :-). Z góry dziękuję :-*
O mamo wakacje, waga, tony ciuchów, które czekają na lepsze, chudsze czasy - znam to [emoji1].
Ja mam wypłatę 24 [emoji1][emoji23]. I tez nie wiem jak mam ją ugryźć by sobie zębów nie połamac [emoji23].
O mammmooo jakie akrobacje u Was w wózku - brawa dla Asi [emoji3].
Też znam mamę, która paliła i popijala wino w trakcie ciąży - chłopiec urodził się zdrowy, jest mega szybki, ale na problemy z nauką. Chodzi do klasy z moją J, i dopiero teraz w 3 klasie zaczyna czytać mniej dukajac literki.

Abed - ochh, te nasze bable. Współczuję, z tym niejedzeniem. Ja z kaszka się nie stresuje, nie chce to nie - cycem nadrabia. No i u Nas obiadek, czy deserek jest już obowiązkiem o który się w porę upomina.
U nas nocki pogorszyly się końcem grudnia - wcześniej też była 1 max.2 pobudki. .
O tak [emoji23], z tym slinienien podłóg - dbają o Nas i nasz czas wolny [emoji23].

Pola - [emoji8]

Misia - re we la cja!!! Ja chcę taki mopowy kombinezon!!!

Iga - też jestem zaskoczona ta reakcja na jabłko

Bab - zdrówka dla Zosi [emoji8]

Kylesa - gratuluję Szymciowi dolnych jedyneczek [emoji3]

Chybra - cieszę się, że posmakowalo.

Linoone - zdrówka! Dbaj o siebie Kochana [emoji14]

Liluli - najlepszosci dla Szymka na 7 m-cy [emoji8][emoji8][emoji8]

Emol - Arturkowi również najlepszosci życzymy [emoji8][emoji8][emoji8] - niech już te ząbki wyjdą [emoji6]

Ostatnia edycja:
Jej dziewczyny ja ocipieje już. Od 3 dni ograniczamy spacery do minimum - czyt wyjscie po bulki. A dziś co? 1300% przekroczenia norm. Chyba wyjedziemy gdzies za miasto bo juz nie moge [emoji27]

Aha dzięki :) zobacze. Ale 3 panie na 15 dzieci?

Emol słuszna decyzja moim zdaniem. Bobas, ale i Ty byłbyś narażona na choroby.

A j mam wrazenie, ze Kuba lek separacyjny juz miał... nie wiem.

W ogole najlepsza zabawa: stawać w łożku, trzymać aię szczebelkow i robic BAM na łóżko [emoji23] robi to na 1000% świadomie, bo sie powoli puszcza i obniża i pada w konkretne miejsce, nie wali sie o szczebelki :)

Wzoraj od ok 15 nie spał. Nie dało sie hi uśpi, a potem przyszedł kolega, Wiex bajlando. No o co? O 21 zasnął. Ze 2 razy sie przebudził z płaczem w ciagu godziny, a dalej? Spał do 8:50 [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry