reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola wysłałam prywatną wiadomość

Nasza je mm spokojnie 800 jak nie ok 1000 ale ona praktycznie nie je nic innego. Ja nie ograniczam. Jak nie chce to nie zje więcej niż ma potrzebę.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie chyba przewiało wczoraj po basenie, bo dziś wstałam i nie mogłam szyją ruszyć, masakra, boli mnie od rana. Ale sama się prosiłam, bo chodzę bez czapki, szalika, z rozpietą kurtką...

Emol, jak oczko Artura? Bo chyba mieliście mieć zabieg?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Misa mąż już przy pierwszym o tym myślał ;)

bab zdrówka dla was

Ewella mi też nie chce się gotować :( a tu muszę dla nas i dla małego ...

Linoone posmaruj się amolem :) ja byłam sceptyczna do tego wynalazku ale w zeszłym roku spróbowałam bo koleżanka zachwalała ;) i działa, super rozgrzewa :) tylko zapach jak staruszki ;)

no mój przechodzi samego siebie :( ryczy ja mnie nie widzi... najlepiej ostatnie dwa dni mąż był w domu to ja rano małego do przedszkola, na jakieś zakupy, wracam on sobie łazi, coś gada, bawi się, tylko mnie zobaczy ryk

Abed mam to samo, Miki jak się kapnie, że mnie nie ma w zasięgu wzroku, to płacz i jak mnie zlokalizuje to leci do mnie,

Olaw byłam dziś w żłobku przy uczelni lazarskiego i tam wysyłam Mikiego tak na 90%. Jeszcze czekam na umowę i chyba to będzie mój wybór.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Aha jak sie nazywa tez zlobek? I co zadecydowało o Twoim wyborze? :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

OlaW Łazuchy, jest 15 dzieciaków w grupie, jedna grupa łączona, przekonala mnie rozmowa z dyrektorka, warunki lokalowe lepsze niż na niedźwiedziej, 3 panie, dzieci od roku, dużo fajnych rzeczy robią z dzieciakami, obadaj sobie na fb, jeszcze musze tylko z mężem omówić.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bab kylesa dziękuję. Trzeba sobie dać radę :)

Kylesa czyli zęby. Artur ostatnio też problemy z kupa miał. Też chorzy jesteśmy.

Linione dziękuję za pamięć. Tak jak pisałam z Arturem trochę chorzy jesteśmy. Artur ma głównie katar ale czasami kaszle . I niestety katar nie może być przy tym zabiegu. Ale go zbadali, on oczywiście zaczepial. I podobno wszystko ok. Od ponad miesiąca mu nie ropieje od kiedy byliśmy u okulisty dziecięcego i jemu tak mocno tu uciskala i wtedy sporo wyszło ropy i prawdopodobnie wtedy się już to odetkalo. Ale jeśli znowu zacznie to mamy się zgłosić.

A ja z mężem podjęliśmy decyzję ze Artur nie pójdzie teraz do żłobka. Oboje pójdą za kolejny rok. Bo Artur nie daj Boże będzie co chwila jakieś choroby przynosił a taki noworodek to szkoda aby miał kontakt z chorobami. Gdyby chociaż miał kilka miesięcy jak Artur poszrdlby we wrześniu do żłobka ale to październik więc on by już chodził a drugi bobas by się dopiero urodził.

Artur też ostatnio placzliwy ale jak na chwilę wychodzę to żądło kiedy płacze, nie wiem czy to nie zęby, bo siedzi i po prostu ni z tego ni z owego zaczyna płakać. Ale nie chce go nauczyć na rękach, tym bardziej teraz. Jak klocek waży ponad 9 kg, potem będzie gorzej. Najczęściej go sadzam na kolanka, przodem do siebie i Przytulam, glaszcze, ale niestety jak będę miała duży brzuch to i również to będę musiała przestać praktykować.

Do góry