reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mamusia muminka ja stosowałam, co więcej kupiłam szampon, balsam i płyn do kąpieli lawendowy.Nie działał na młodą[emoji3]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marchewka jest dobra na wstrzymanie kupy? Naszych kup nic nie powstrzyma, marchewka czy nie 2 dziennie minimum [emoji23][emoji23][emoji23]

Mumusia gratuluje sukcesu! Ja też walczę żeby chciała butle (Od dzis:p) bo jestem ciekawa czy odrzuca pierś czy po prostu nie jest głodna.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia muminka! Super! Zawsze jakiś progres. Powoli do przodu!

Pumelova też nie machalam. Może trzeba zacząć?
A co do marchewki na mojego też nie robi wrażenia. Kupy idą kilka razy dziennie, normalnej konsystencji i wielkości małej pięści. Jest ich z 5. Więc u nas nic nie wstrzymuje.

Mój Artur nie wiem czy świadomie czy nie podpelz do małego kosza gdzie mam zabawki i go przewrócił i wziął sobie inną zabawkę.

Mamusia muminka ja nie słyszałam o lawendzie na sen. Mnie osobiście ten zapach nie pasuje i jedyne ci wywołuje to ból głowy. 7

Ja szczepie tylko obowiązkowe 6w1 i refundowane pneumokoki.

Gotowana marchewka podobno pomaga na rozwolnienia u dzieci.

Moja potrafi nie robić 3 dni kupy, a kolejnego dnia strzelić 3 w ciągu dnia [emoji2]

Emol moja co prawda nie pełza ale na pupie potrafi sie przesunąć do koszy z zabawkami i sobie nowe wyciągać. Wczoraj nauczyła się rozmontowywac matę i zjada puzla

Ile posiłków jedzą wasze dzieci? Bo my narazie mamy obiadek, podwieczorek i id 3 dni kaszkę (bezmleczna i bezglutenowa i ogólnie bez smaku) na kolację.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti no to mój rozmontowuje już puzzle do perfekcji. Nie wiem po co mi mata jak leży na podłodze i ścina puzzla.
My mamy w takiej kolejności. Butelka mleka, serek kozi z owocami, obiad , kaszka i butelka mleka. Czasami jak nie ma ochoty na serek kozi (albo bieluch) to daje Też mleko.

Monti u nas kaszka z owocem i obiad, czyli dwa posiłki :)

Kurde muszę kupić jakieś kosze na zabawki bo jak na razie wszystko leży tak jak zostawi na macie w jednym i drugim pokoju :D

Pumelova super, że u Was juz lepiej :)

My zwierząt nie mamy a odkurzam i myje podłogę od razu z rana codziennie :o może szalona jestem ? :D ale Iga juz chodzi wszędzie i wkurzam sie jak ma piasek(z przedpokoju) albo moje włosy na dłoniach ...

Kasia super, że rozszerzenie idzie Wam dobrze :)

Teściowa była do południa pobawila się z Iga a ja byłam po receptę Na anty, cmentarz i zakupy a jak wróciłam to oczywiście Iga juz tylko do mnie chciała i juz nic zrobić nie mogłam a miałam jeszcze posprzatac...
Przyszła paczka z H&M a w niej strój kąpielowy dla Igi :D szykujemy się na wakacje ;)

Emol jak z tym mandatem ? Mi kolega dziś meldował że mój jest w drodze i chyba 100zl jeśli dobrze zrozumialam

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Emol uf myślałam że inne dzieci nie sraja tyle co Agatka a wy wygrywacie[emoji23]

Cóż lawenda. Walczę z kołami już parę miesięcy i jedyne miejsce gdzie one się materializuja to szafka w której trzymam lawende. Nie mam już pomyslu:D

Monti haha a ludzilam się że nie będzie wyciągać tych środków puzzli:D
Moja jak.je to jeden ale mamy wstrzymane bo infekcja

Ewella ja zaczęłam chować zabawki i ma w każdym miejscu zabawy 2. I wymieniam. I za każdym razem.jest zafascynowana ' nową'
Ooo strój kąpielowy [emoji7] wiecie już gdzie i kiedy jedziecie? My oczywiście jeszcze nie [emoji58]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti u mnie też dwa posiłki. Manna na naszym mm z owocami i obiadek ( warzywa plus jajo albo miesko - od dwóch dni [emoji12]) ale to takie ilości dość symboliczne, jemy bo jemy ale co butla to butla [emoji12] Wiecej bym czasowo nie ogarnęła [emoji28][emoji28][emoji28]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Pumelova nie jeszcze nie wiemy kiedy i gdzie ale strój już będzie ;)

Judith ja tez właśnie ostatnio myslalam kiedy ja to ograne jak ona będzie więcej jeść ha ha ;),

Do góry