reklama
pumelova
Fanka BB :)
Marchewka jest dobra na wstrzymanie kupy? Naszych kup nic nie powstrzyma, marchewka czy nie 2 dziennie minimum [emoji23][emoji23][emoji23]
Mumusia gratuluje sukcesu! Ja też walczę żeby chciała butle (Od dzis) bo jestem ciekawa czy odrzuca pierś czy po prostu nie jest głodna.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Mumusia gratuluje sukcesu! Ja też walczę żeby chciała butle (Od dzis) bo jestem ciekawa czy odrzuca pierś czy po prostu nie jest głodna.
Emol
Mamusia muminka! Super! Zawsze jakiś progres. Powoli do przodu!
Pumelova też nie machalam. Może trzeba zacząć?
A co do marchewki na mojego też nie robi wrażenia. Kupy idą kilka razy dziennie, normalnej konsystencji i wielkości małej pięści. Jest ich z 5. Więc u nas nic nie wstrzymuje.
Mój Artur nie wiem czy świadomie czy nie podpelz do małego kosza gdzie mam zabawki i go przewrócił i wziął sobie inną zabawkę.
Pumelova też nie machalam. Może trzeba zacząć?
A co do marchewki na mojego też nie robi wrażenia. Kupy idą kilka razy dziennie, normalnej konsystencji i wielkości małej pięści. Jest ich z 5. Więc u nas nic nie wstrzymuje.
Mój Artur nie wiem czy świadomie czy nie podpelz do małego kosza gdzie mam zabawki i go przewrócił i wziął sobie inną zabawkę.
Monti
Mamusia muminka ja nie słyszałam o lawendzie na sen. Mnie osobiście ten zapach nie pasuje i jedyne ci wywołuje to ból głowy. 7
Ja szczepie tylko obowiązkowe 6w1 i refundowane pneumokoki.
Gotowana marchewka podobno pomaga na rozwolnienia u dzieci.
Moja potrafi nie robić 3 dni kupy, a kolejnego dnia strzelić 3 w ciągu dnia [emoji2]
Emol moja co prawda nie pełza ale na pupie potrafi sie przesunąć do koszy z zabawkami i sobie nowe wyciągać. Wczoraj nauczyła się rozmontowywac matę i zjada puzla
Ile posiłków jedzą wasze dzieci? Bo my narazie mamy obiadek, podwieczorek i id 3 dni kaszkę (bezmleczna i bezglutenowa i ogólnie bez smaku) na kolację.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szczepie tylko obowiązkowe 6w1 i refundowane pneumokoki.
Gotowana marchewka podobno pomaga na rozwolnienia u dzieci.
Moja potrafi nie robić 3 dni kupy, a kolejnego dnia strzelić 3 w ciągu dnia [emoji2]
Emol moja co prawda nie pełza ale na pupie potrafi sie przesunąć do koszy z zabawkami i sobie nowe wyciągać. Wczoraj nauczyła się rozmontowywac matę i zjada puzla
Ile posiłków jedzą wasze dzieci? Bo my narazie mamy obiadek, podwieczorek i id 3 dni kaszkę (bezmleczna i bezglutenowa i ogólnie bez smaku) na kolację.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Monti no to mój rozmontowuje już puzzle do perfekcji. Nie wiem po co mi mata jak leży na podłodze i ścina puzzla.
My mamy w takiej kolejności. Butelka mleka, serek kozi z owocami, obiad , kaszka i butelka mleka. Czasami jak nie ma ochoty na serek kozi (albo bieluch) to daje Też mleko.
My mamy w takiej kolejności. Butelka mleka, serek kozi z owocami, obiad , kaszka i butelka mleka. Czasami jak nie ma ochoty na serek kozi (albo bieluch) to daje Też mleko.
ewella90
Monti u nas kaszka z owocem i obiad, czyli dwa posiłki
Kurde muszę kupić jakieś kosze na zabawki bo jak na razie wszystko leży tak jak zostawi na macie w jednym i drugim pokoju
Pumelova super, że u Was juz lepiej
My zwierząt nie mamy a odkurzam i myje podłogę od razu z rana codziennie może szalona jestem ? ale Iga juz chodzi wszędzie i wkurzam sie jak ma piasek(z przedpokoju) albo moje włosy na dłoniach ...
Kasia super, że rozszerzenie idzie Wam dobrze
Teściowa była do południa pobawila się z Iga a ja byłam po receptę Na anty, cmentarz i zakupy a jak wróciłam to oczywiście Iga juz tylko do mnie chciała i juz nic zrobić nie mogłam a miałam jeszcze posprzatac...
Przyszła paczka z H&M a w niej strój kąpielowy dla Igi szykujemy się na wakacje
Kurde muszę kupić jakieś kosze na zabawki bo jak na razie wszystko leży tak jak zostawi na macie w jednym i drugim pokoju
Pumelova super, że u Was juz lepiej
My zwierząt nie mamy a odkurzam i myje podłogę od razu z rana codziennie może szalona jestem ? ale Iga juz chodzi wszędzie i wkurzam sie jak ma piasek(z przedpokoju) albo moje włosy na dłoniach ...
Kasia super, że rozszerzenie idzie Wam dobrze
Teściowa była do południa pobawila się z Iga a ja byłam po receptę Na anty, cmentarz i zakupy a jak wróciłam to oczywiście Iga juz tylko do mnie chciała i juz nic zrobić nie mogłam a miałam jeszcze posprzatac...
Przyszła paczka z H&M a w niej strój kąpielowy dla Igi szykujemy się na wakacje
pumelova
Emol uf myślałam że inne dzieci nie sraja tyle co Agatka a wy wygrywacie[emoji23]
Cóż lawenda. Walczę z kołami już parę miesięcy i jedyne miejsce gdzie one się materializuja to szafka w której trzymam lawende. Nie mam już pomyslu
Monti haha a ludzilam się że nie będzie wyciągać tych środków puzzli
Moja jak.je to jeden ale mamy wstrzymane bo infekcja
Ewella ja zaczęłam chować zabawki i ma w każdym miejscu zabawy 2. I wymieniam. I za każdym razem.jest zafascynowana ' nową'
Ooo strój kąpielowy [emoji7] wiecie już gdzie i kiedy jedziecie? My oczywiście jeszcze nie [emoji58]
Cóż lawenda. Walczę z kołami już parę miesięcy i jedyne miejsce gdzie one się materializuja to szafka w której trzymam lawende. Nie mam już pomyslu
Monti haha a ludzilam się że nie będzie wyciągać tych środków puzzli
Moja jak.je to jeden ale mamy wstrzymane bo infekcja
Ewella ja zaczęłam chować zabawki i ma w każdym miejscu zabawy 2. I wymieniam. I za każdym razem.jest zafascynowana ' nową'
Ooo strój kąpielowy [emoji7] wiecie już gdzie i kiedy jedziecie? My oczywiście jeszcze nie [emoji58]
Monti u mnie też dwa posiłki. Manna na naszym mm z owocami i obiadek ( warzywa plus jajo albo miesko - od dwóch dni [emoji12]) ale to takie ilości dość symboliczne, jemy bo jemy ale co butla to butla [emoji12] Wiecej bym czasowo nie ogarnęła [emoji28][emoji28][emoji28]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama