U nas dużo lepiej, Agatka osluchowo czysta, dziś kończymy antybiotyk. Od czwartku wracamy do rozszerzania diety [emoji173]
Linoone super że udalo Ci się pojechać z mężem. Też bym chciała [emoji7]
Beatka my chodzimy do fizjoterapeuty ponieważ moja miała krwiaka z pęknięcia pepowina i musimy chodzić żeby nam nie skracal szyi ż jednej strony. Bo jeszcze się calkiem nie wchlonal.
Co wy z tym robieniem papa, to jest jakieś osiągnięcie istotne?! Kurcze ja mojej do tej pory nigdy nie machalam ani nikt, bo po co
Kasia gratuluje zupki!
Napolka jak po fizjo?
Judith ja mam psa ale młoda leży na swoich puzzlach albo w kojcu więc jeszcze nie mam tego problemu. Chyba będę myla codziennie podłogę:/ masakra przeraża mnie ta ilość włosów, mamy jednego Golden a sypie się z niego jak za 3. Mój pies w ogóle nie podchodzi do niej, a jak się ją przyniesie jemu to nie patrzy nawet. Pokocha ją jak mu zacznie rzucać jedzenie ;-) a ona parę razy go pociągla za sierść i tyle.
Współczuję zmęczenia. Ja mam dosyć niewysypiania sie. W tym tygodniu moja się buntuje jak ja mąż usypia. Drze się przeokropnie. Tylko ja ja usypiam i już nie wiem jak się nazywam :/
Pola szczerze mówiąc moja miała kolorowe często zielone pieniste kupy i ulewala okropnie. Odkąd jestem na diecie bezmlecznej to nie ulewa praktycznie. Kupy zolciutkie.
Polecam probiotyk dicoflor trilac lub latopic.
Iga[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Aniek gratuluje zabka[emoji173]
Liluli lepiej dziekuje :* nie przejmuj się gadaniem, pokaz im może że się temp sprawdza na karku?
Monti też mi się chce płakać ze to tak leci..
Ciekawe co u Patuszki!
Ola W ja matme kocham miłością szczerą prawdziwą i nieskończona [emoji7] (Jestem po polibudzie)
Mumusia może się w koncu przekona do butli. życzę wam tego
Ola W Agatka nie steka
Zumba, masakra. Kompletnie tego nie czuje. Czułam się jak stara baba na zajeciach:O
Kurczę ja nie miałam ospy. Czuje że będę wszystkie choroby przechodzić z dziecmi
Kylesa nie pomogę bo my mamy codziennie kilka. Ale mamy inne problemy brzuszkowe które spędzają mi sen z powiek więc łącze się w stresie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom