Pola@- to zależy od dnia ale odkąd zmieniłam mleko na to następne to znacznie się poprawiło, dziś np. ulała tylko 2 razy i to odrobinę.
Mój mąż siedzi z małą ze dwie godziny dziennie, a ja w tym czasie mogę spokojnie ogarnąć obiad, poćwiczyć, wykąpać się itp.
Kasia_831 moja w nocy też się rozgadała ale około 20 minut bo później wstałam do niej wzięłam ją do siebie na łóżko położyłam na mój brzuch i usnęła i wtedy ją odłożyłam do łóżeczka. Mam nadzieję, że te czerwone policzki są tak jak wyczytałaś od zębów a nie od np. skazy białkowej czy czegoś podobnego…
Aniek42 gratuluję ząbka,
mojej chyba coś się szykuje bo dziś mega marudna troszkę wodnistego katarku, rzadkie kupy no i nawet ulubionego deseru nie chciała, niby otwierała buzię ale co jej łyżeczkę wkładałam to płacz niemiłosierny.
Emol- moja też się baaardzo ślini, masakra jakaś.
Tylko ona tak zaczęła odkąd skonczyła 2 i pół miesiąca a ząbka do tej pory nie ma żadnego.
Ewella90- super siedzi, spryciara. Mojej się zbytnio nie śpieszy, no chociaż w sumie to ona by może chciała ale nie ogarnia tego
może dlatego że ma problem z podporem na dłoniach.
Ola W – spodobało mu się stanie bo więcej widzi.
Dziewczyny dziś byłam pierwszy raz w życiu na zumbie, kroków nie za bardzo czaiłam bo to już któreś spotkanie z rzędu było ale trochę się poruszałam. Czuję się fantastycznie, ciekawe czy jutro zakwasy będą.