reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Linoone moj tez na wode sie rzuca :)

Pola faktycznie idz do gastrologa, napisalam ci namiary

Ewella ale super siedzi :)

Aniek gratuluje zeba :)

Monti ja tez czasem zastanwiam sie czy wszystko u nich dobrze. Jeszcze u Truskawki ona tez miala problem z mala :(

reklama
Ewella super!
U mnie Kuba doskonali stanie...

Aha suuuuper! Pieknie!

Jejku miałam odpisac wszystkim, ale w miedzy czasie Kuba rozkręcił afere i juz nie pamietam... a nie mam siły doczytać ;( wybaczcie... napisze co pamietam

Emol, oby poprawki poszły dobrze!
Ja matmy nie lubie :p miałam z nia romans raz, w gimnazjum, ale perfidnie nam go popsuto zmieniając jedyna sensowna nauczycielkę od matematyki, jaka miałam okazje w swoim zyciu spotkac...

Ja na zmiany na buzi dostałam od lekarza rade, zeby sprobowac krem specjalny z emolium. Dzis kupiłam i zobaczymy czy pomoze :)

Co do ulewania: moj Kuba nie Ulewal. Potem był hipp ha i tez ok, potem bebilon pepti- Ulewal strasznie. Pozniej nutramigen-raz mniej raz wiecej ale Ulewal. Pozniej znowu hipp ha i Ulewal mało i teraz zwykły hipp i nie ulewa wcale. Albo ilosci tak śladowe, ze nawet nie wiem... 1/5 maleńkiej łyżeczki...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się poniedziałkowo!
Znowu x czasu brak wpisów choć na bieżąco czytam.
Niestety mamy problem z jedzeniem innym niż pierś lub łyżeczka. Butelka, kubek a nawet ta siateczka na owoc to zło. Za niedługo wracam do pracy a mały całkiem już się odzwyczail od butelki i niczym nie da się dopomóc. Ostatnio zostawiłam go na kilka godzin w między czasie zjadł kaszkę w domu i później była tak zbita kupa, że aż krew się w stolcu pojawiła po zrobieniu jej, a ile się na męczył.... brak napojenia po kaszce i taki efekt. Łyżeczką dawanie picia to ponad godzina zabawy... większość i tak ląduje na ubraniu. Nie wiem co robić bo terminy mnie gonią, a ten uparty jak nie dostanie cyca to nic innego pić nie chce. Musiałam się wygadać...

Gratuluję raczkowania, pelzania i wszystkich ząbków każdej i z osobna. Kochane nasze bobasy !!

Aniek gratuleje zęba :)

Iga z butelki takiej ze skoczkiem chwilę pije wodę a później się bawi, za z łyżeczki czy z kubka normalnego lubi pić. Ale z kubka boje jej się dawać że się zakrztusi...

Też myślę o dziewczynach może uda się i napisza :)

Ola W jak opanuje stanie to siądzie :)

Mamusia Muminka ja w sobotę próbowałam mleko dac Idze z butelki ale był tylko jeden wielki krzyk :( a w sobotę wychodzimy :( ciągle próbuje ... Najwyżej w nocy będzie jadła z łyżeczki albo babci się uda nakarmić z butelki..

Pola@- to zależy od dnia ale odkąd zmieniłam mleko na to następne to znacznie się poprawiło, dziś np. ulała tylko 2 razy i to odrobinę.

Mój mąż siedzi z małą ze dwie godziny dziennie, a ja w tym czasie mogę spokojnie ogarnąć obiad, poćwiczyć, wykąpać się itp.

Kasia_831 moja w nocy też się rozgadała ale około 20 minut bo później wstałam do niej wzięłam ją do siebie na łóżko położyłam na mój brzuch i usnęła i wtedy ją odłożyłam do łóżeczka. Mam nadzieję, że te czerwone policzki są tak jak wyczytałaś od zębów a nie od np. skazy białkowej czy czegoś podobnego…

Aniek42 gratuluję ząbka,:) mojej chyba coś się szykuje bo dziś mega marudna troszkę wodnistego katarku, rzadkie kupy no i nawet ulubionego deseru nie chciała, niby otwierała buzię ale co jej łyżeczkę wkładałam to płacz niemiłosierny.:-( :(

Emol- moja też się baaardzo ślini, masakra jakaś. :baffled: Tylko ona tak zaczęła odkąd skonczyła 2 i pół miesiąca a ząbka do tej pory nie ma żadnego.

Ewella90- super siedzi, spryciara. Mojej się zbytnio nie śpieszy, no chociaż w sumie to ona by może chciała ale nie ogarnia tego:laugh2: może dlatego że ma problem z podporem na dłoniach.

Ola W – spodobało mu się stanie bo więcej widzi.:biggrin2:

Dziewczyny dziś byłam pierwszy raz w życiu na zumbie, kroków nie za bardzo czaiłam bo to już któreś spotkanie z rzędu było ale trochę się poruszałam. Czuję się fantastycznie, ciekawe czy jutro zakwasy będą.

Misia zdrówka :) żeby już definitywnie skończyły się choroby :)

Aha piękny widok :) to Białka ? który to hotel ? Zdrówka dla Mikiego, szkoda że gorączkuje bo pewnie w pokoju z nim będziecie siedzieć
Abed tak Białka, hotel Zawrat przy samej Kaniowce, jesteśmy w nim już 5 raz [emoji4]

reklama
Do góry