reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej:)
U nas nocka ok,już druga.Owijamy ją w kocyk i się nie rzuca po łóżeczku tak bardzo.Jak była malutka to owijanie bardzo ją denerwowało.Teraz śpi bo półtorej gdz po pobudce drzemka obowiązkowa.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia no patrz jak pomogło zwykle owijanie.
My wczoraj cały dzień na mieście. Mąż miał wolne to jeździliśmy pozałatwiać wszystko i ogarnąć do końca ubranko małego. Dzisiaj wieczorem do kościoła w związku z chrzcinami. No i muszę zapłacić księdzu i nie mam pojęcia ile. Ksiądz powiedział co łaska :/ może jeszcze ktoś będzie to zapytam ile dają .

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

O matko Chrzciny były u nas już ponad miesiąc temu, a mieliśmy iść do księdza po akt chrztu:szok: Zapomniałam.

L mi ładuje właśnie pod nosem :-p Spaliśmy ok. L od 23 do 7, a K do nas przyszedł2:30. Hehe mega antykoncepcja, gdy tylko się przytulimy do siebie K od razu się między nas wkleja:laugh2:
Piękna pogoda była. K był z dziadkami pokarmić kaczki nad zalewem i wyobraźcie sobie, że przyjechali jacyś gówniarze i strzelali do kaczek z wiatrówy. Ojciec ich opieprzył i pojechali. No co za skurwy*yny i to jeszcze przy ludziach, już nie mówiąc o tym, że mogli w moich trafić...

L wykąpany, ja głowę umyłam, poćwiczyłam, zrobiłam obiad i wieczorem jedziemy do Auchana na zakupy, ciekawe jak będzie zapchane, w końcu dziś Black Friday.

Pumelova super ten link poplakalam sie ze smiechu.
Pasztet wygral.;D
Dzieki za info o promocji.

Misia ja dawalam 100zl.

Chybra my chrzcilismy poczatkiem wrzesnia i tez jeszcze nie odebralam;D

Nas jelitowka przeczolgala znaczy dzieci i R bo ja cudownie sie uchronilam;D

Wszy mialam w podstawowce pamietam ze jakims szamponem mylismy i po problemie.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas jest to samo Chybra, jak tylko się przytulamy to ta się budzi...chociaż nie wiem jak u Was ale u nas posucha, seks mógłby dla mnie nie istnieć...przestaje brać te tabsy bo nie ma sensu, non stop zapominam. Nie wiem czy wogóle jest sens się zabezpieczać skoro coś się dzieje raz na miesiąc:D

Maziajka u mnie mąż dzisiaj i biegunka i wymioty. No masakra pewnie nas wszystkich na chrzciny załatwi.
Liluli a ja właśnie kupiłam perfumy. :/

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hehe Kasia xD Ja dziś rano się nad tym samym zastanawiałam i zaciągnęłam mojego do łazienki żeby nie było, że po nic biorę te tabsy xD

Ja jako dziecko miałam wszy pare razy o matko, okropne było wyciąganie tych pluskiew, a używałam jakiegoś fioletu.

Współczuję jelitówek, oby nas nie spotkała szybko, bo się chyba z moimi zamorduję.

Do góry