reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Emol „niby zapisuje na kartce, ale zapominam ja wziac” [emoji23] wygralas! [emoji23]
Czym mu przezywasz dziąsła? Sama woda?

Jenny ja miałam. Pracuje w przedszkolu i była akcja odrobaczania.
A co chcesz wiedziec?
Nie czytaj! Ja tak czytałam w ciazy, po ciazy i zmarnowałam kupę czasu na zamartwianie. I chyba podałam przez to niesłusznie nutramigen ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Emol „niby zapisuje na kartce, ale zapominam ja wziac” [emoji23] wygralas! [emoji23]
Czym mu przezywasz dziąsła? Sama woda?

Jenny ja miałam. Pracuje w przedszkolu i była akcja odrobaczania.
A co chcesz wiedziec?
Nie czytaj! Ja tak czytałam w ciazy, po ciazy i zmarnowałam kupę czasu na zamartwianie. I chyba podałam przez to niesłusznie nutramigen ;p

OLA W. a umialas to jakos rozpoznac u dzieci ? Jakie mialas obbjawy.
U corki zaczelo sie od nocnych czestszych pobudek...ale myslam ze to stres przefszkolny bo pojawilo sie to z 2 ?miesace temu...tylko ze ona bardzo lubi przedzdzkole. Teraz doszlo zgrzytanie zebow...zaobserwiwalam kilka razy...i problem z wyproznianiem. Kupilimy juz ten syrop na P...i chyba jutro podamy.
Udalo sie Tobie wyleczyc? Stosujesz profilaktyke odrobsczania ?

U chłopca stwierdzono owsiki. Wiec standardowo czesto sie drapał. Poza tym podczas leżakowania niespokojny sen.
Ja nie miałam robaków (złe napisałam wyżej, bo chodziło mi o to; ze kialam odrobaczanie), dostałam lek profilaktycznie, wiec zastosowałam. Bo sie bałam.
No i pozniej u mnie wnprzedzKolu tezndziewczyny dostały zalecenie profilaktyki, ale wtedy mnie nie było, bo byłam w podrozy poślubnej.
Miałam wszy :/ tzn jedna. Tez od dzieciaków z mojej grupy. Na ten temat moge pow wiecej ;p zaraz potem dowiedziałam sie, ze jestem w ciazy [emoji23][emoji23][emoji23]

Podawaj jej kiszonki, to podobno tez dobrze dziala :)

Wrzucam tutaj bo to zacna oferta a nie wszyscy wchodzą na zakupowy [emoji16]
1511482438-3bbd561063560a59-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Też ostatnio myślałam że młoda może mieć owsiki bo te zielone kupy i śpi niespokojnie.Ale sprawdzam kupy i nic tam podejrzanego nie widzę chociaż owsiki widziałam tylko na zdj...czy one się ruszają w kupie?wiem że to obrzydliwe pytanie no ale.....

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry