reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ola W super [emoji3]

Chybra ja Leos ?

Szymek dalej maruda i goraczka,ale zbijamy narazie chlodnymi okladami.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jak gotujecie warzywa, to gotujecie na parze czy w wodzie? Bo ja jutro małej chyba buraka ugoruję, bo z tymi słoiczkami to ubogo z wyborem warzyw.

Liluli współczuje siostrze, moja stara się 6 lat o dziecko, nawet już kilka razy invitro mieli, ale dalej działają. Raz poroniła, niestety oni w ogóle dzieci nie mają.

Dziewczyny a jak myślałam, że będę rodziła sn, to bałam się nie bólu, tylko że równo będę tam łaciną leciała :p

Dziewczyny ile dawałyście kropelek witaminy C ? Ja małej kupiłam, bo ten katar to konkretny ma, ale w sumie nic poza tym się nie dzieję. Jak do pn nie będzie lepiej, to idę z nią do lekarza.

Pumelova jak tam wizyta? Już wszystko drożne? ;)
Jedna pediatra kazala mi dawac 2x dziennie po 5 kropelek cebion, a druga pediatra 3x po 10 kropelek;) daje tak pomiedzy:)

Dzięki dziewczyny, dałam jej wczoraj 3 kropelki, a dzisiaj 5. Jest już lepiej na szczęście. Teraz muszę solą fizjologiczną rozmiękczać, żeby jej coś wyszło, a wcześniej bez tego glutki szły. Maści majerankowej nie używałam, ale zaopatrzę się na przyszłość.

Liluli oby Szymkowi szybko przeszło, żeby się nie męczył.

Pumelova, a boli Cię to?

Ola W. to się rozszalał z tymi zębami :D

Liuli nie wien czy tak super. Dopiero wyszlismy z kolek [emoji23] a tu dochodzi jeszcze mycie [emoji23]
Ale tak powaznie, to oczywiscie jest marudny, ale jest o niebo lepiej niz wczesniej. Znosi to niezłe. Jedyne co mi teraz doskwiera, to ze on chce byc ciagle na rękach, a ja zaczęłam miec problem z nadgarstkiem :/ chyba jakies zwyrodnienie mi sie robi. Nawet nie wiem czy od razu do ortopedy czy najpierw rtg. Masakra

Agniesia przynajmniej ksiazkowo [emoji23] dwie dolne jedynki [emoji23]
Tzn nie mam pewności, bo on nie pozwala sobie zajrzeć, ale wydaje mi sie, ze widziałam taka kreskę jak przy pierwszym. Zobaczymy :) oby tylko zdrowe były ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co to tej witaminy C, to ja zaryzykowałam bez konsultacji. Nasz pediatra też jest internistą i przyjmuje chorych w tych samych godzinach, bałam się jej brać, żeby nie załapała czegoś gorszego.

Ufff to mój nie jedyny należy do szczupaków :-) na skończone 4 msc ważył 6250 i mierzył 64 cm :-)
Co do porodu, od wejścia na porodówkę upominałam się o zzo :-D a że nie miałam rozwarcia, kazali czekać, to uprosiłam jakąś kroplówe ze znieczuleniem :-D wszystko jest dla ludzi, to po co cierpieć? Jak mi poród da w kość bardziej to będę lepszą matką!?

Ola W szaleństwo:D

Liluli biedny Szymon:(

Agniesia86 majerankowa podobno super, smarujesz nosek. Ja smarowalam ale u nas to w końcu nie był katar. Boli jak cholera przy karmieniu. Boli tak że jak mi igle wbiła to mniej bolało [emoji85]
Lepiej nie ryzykować, pójdziesz spytać o przeziębienie a wrócisz z jakąś gorszą chorobą. Mi się fajnie gada bo mam kontakt z lekarzem 24h;-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola gratuluję ząbków. Oby obeszlo sie bez noespodzianek.

Liluli biedny maluszek. Wiem co czujesz. Moja dwa dni szczepienie przeżywała z temperatura. Jak spala to tylko przymnie... Mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej.

Nila999 ja myslalam ze umre na porodowce do 3 cm bolalo jak cholera a po znieczuleniu .... Bajka!!! Jak rodzic to tylko tak.

Pumelova byle pomoglo.

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry