reklama
Emilka po szczepieniu.Marudka.Kolejny dzień usypiam ją ponad godzinę.Chodzę do niej po 100 razy...A dotychczas tak ładnie usypiała o 20 i budziła się nawet o 3...ehh
Pumelova ja ogólnie mam mega dużo cierpliwości...zauważyłam tylko że puszczają mi czasem nerwy tylko jak R jest w domu.Tak jakbym podświadomie chciała żeby on przejął wtedy opiekę.Jak jestem sama z Emilką to mi się to nie zdarza.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova ja ogólnie mam mega dużo cierpliwości...zauważyłam tylko że puszczają mi czasem nerwy tylko jak R jest w domu.Tak jakbym podświadomie chciała żeby on przejął wtedy opiekę.Jak jestem sama z Emilką to mi się to nie zdarza.
Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Emol
Fanka BB :)
Kasia bo wtedy wiesz że jesteś sama i sobie radzisz. Ja też nie lubię jak mąż jest a tylko się przywitał i idzie coś zrobić, bo ja chcę chwilę mentalnie odpocząć i pójść do łazienki czy zjeść coś na spokojnie. Po kilku zwroceniach uwagi ze on nie musi podgrzewać obiadu, ja z chęcią to zrobię. Zrozumiał chociaż to.
pumelova
Maziajka no ja na zimę mam 1 komin i że 2 szaliki a reszta to takie cienkie. Muszę to ogarnąć w ten weekend
Agniesia86 moja też miała być 9.07 a jest 27.06 [emoji14] ale ja byłam u pediatry 3 tyg temu więc nie wiem jak jest teraz, w pon idę to spytam.
Myślę że moja nie będzie miała problemu z innymi smakami bo dostaje teraz w kropelkach wapno i witc i mlaska przy tym strasznie
Podobno powinno się rozszerzać dietę jak dziecko jest na to gotowe czyli nie wypluwa wszystkiego. Ale nie wiem bo i tak czekam do 6
Kasis831 ja też jak już się mam wkurzac to jak mąż jest. Bo niby jest a i tak ja ogarniam młoda, ja się nią zajmuje. Ale przestałam się już tym przejmowac, przecież to on traci, nie ja. Nie mniej jednak rozumiem Cię:*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Agniesia86 moja też miała być 9.07 a jest 27.06 [emoji14] ale ja byłam u pediatry 3 tyg temu więc nie wiem jak jest teraz, w pon idę to spytam.
Myślę że moja nie będzie miała problemu z innymi smakami bo dostaje teraz w kropelkach wapno i witc i mlaska przy tym strasznie
Podobno powinno się rozszerzać dietę jak dziecko jest na to gotowe czyli nie wypluwa wszystkiego. Ale nie wiem bo i tak czekam do 6
Kasis831 ja też jak już się mam wkurzac to jak mąż jest. Bo niby jest a i tak ja ogarniam młoda, ja się nią zajmuje. Ale przestałam się już tym przejmowac, przecież to on traci, nie ja. Nie mniej jednak rozumiem Cię:*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
agniesiam86
Ja rozszerzam bo pediatra zasugerowala. Morfologia cos nie tak wyszla. Co prawda jakis jeden czynnik minimalnie jest obnizony. Mowila jednak, ze z mieskiem nie czekac do skonczenia pol roku, tylko jak juz przyzwyczaic sie do zupek jarzynowych to, zeby dac juz te z miesem.
Co do mezczyzn lacze sie w bolu, jeden plus, ze moj rano wychodzi I pozno wraca, wiec mniej ma czasu na denerwowanienie mnie. Ale potrafi to zrobic w sekunde, wiec tez daje popalic. Mojemu sie wydaje, ze siedze w domu I noc nie robie.
Co do mezczyzn lacze sie w bolu, jeden plus, ze moj rano wychodzi I pozno wraca, wiec mniej ma czasu na denerwowanienie mnie. Ale potrafi to zrobic w sekunde, wiec tez daje popalic. Mojemu sie wydaje, ze siedze w domu I noc nie robie.
Pumelova - nie, to mieszkanie niw było nasze. Wynajmowalismy je od dobrej znajomej. Próbowaliśmy namówić ja na sprzedaż, bo z chęcią wzięlibysmy je, ale... Nie. Logistycznie jest idealne, a ona już nienajmlodsza, więc chce mieć alternatywę na starość.
Rożek mam najzwyczajniejszy w świecie [emoji5] z wkładką kokosowa.
Agniesiam - a ja Cię pamiętam [emoji3]. Cześć. Pięknie Twoja Lidka nadrobila z waga i wzrostem. Wszystkiego najlepszego na 4 m-ce. Nie stresuj się, spokojnie czekaj na wizytę, choć może być tak, że Młoda Was zaskoczy przed nią i pięknie będzie trzymać główkę.
Kasiu - super, że jesteście już po szczepieniu [emoji5]. Oby szybciutko jej poszczepienne marudzenia przeszły. A faceci to wiesz... Inny wymiar [emoji6]
Misia - zdrówka! Oby Cie nie rozkręcilo. Dzielny Twój Grzesiu [emoji122][emoji4]. My musiałysmy krewke na dwa dni rozłożyć - za 1 razem obie rączki poklute, w jednej id razu zrobił się skrzep, a z drugiej tylko na chemię pobrano i tsh, na cukier wydlubali z 1 igły ile trzeba. Za drugim razem wzięli igłę noworodkowa i jak siklo to i fiolki pełne i bodziak zalany.
A co do ramion - toż to nasza "siłownia deluxe" [emoji3]
Rożek mam najzwyczajniejszy w świecie [emoji5] z wkładką kokosowa.
Agniesiam - a ja Cię pamiętam [emoji3]. Cześć. Pięknie Twoja Lidka nadrobila z waga i wzrostem. Wszystkiego najlepszego na 4 m-ce. Nie stresuj się, spokojnie czekaj na wizytę, choć może być tak, że Młoda Was zaskoczy przed nią i pięknie będzie trzymać główkę.
Kasiu - super, że jesteście już po szczepieniu [emoji5]. Oby szybciutko jej poszczepienne marudzenia przeszły. A faceci to wiesz... Inny wymiar [emoji6]
Misia - zdrówka! Oby Cie nie rozkręcilo. Dzielny Twój Grzesiu [emoji122][emoji4]. My musiałysmy krewke na dwa dni rozłożyć - za 1 razem obie rączki poklute, w jednej id razu zrobił się skrzep, a z drugiej tylko na chemię pobrano i tsh, na cukier wydlubali z 1 igły ile trzeba. Za drugim razem wzięli igłę noworodkowa i jak siklo to i fiolki pełne i bodziak zalany.
A co do ramion - toż to nasza "siłownia deluxe" [emoji3]
Ostatnia edycja:
agniesiam86
Milo, ze mnie pamietasz Aga w ciazy jakos odpuscilam forum, bo nie bylo czasu,,bo do maja pracowala. Teraz jak mloda tak ladnie sypia to mam czas
Ja ostatnio czytalam artykul mamyginekolog ze juz po 17tyg mozna dawac "polizac" jablko czy cos by wlasnie dziecie sie ze smakiem oswoilo, dac troszeczke tez mozna na sprobowanie ale nie jako zastepstwo posilku.
Moja juz polizala winogron i jablka.
Pumelova ja mialam generalny remont na poczatku roku i o matko chyba caly pojemnik do caritasu zapelnilam ile czlowiek tego chomikuje...
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja juz polizala winogron i jablka.
Pumelova ja mialam generalny remont na poczatku roku i o matko chyba caly pojemnik do caritasu zapelnilam ile czlowiek tego chomikuje...
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Agniesia mojemu zostaje. 2 list mam wizytę u neurologa. Na brzuchu moj syn trzyma baaaaardzo długo głowę. Takze nie wiem co Ci wiecej napisac kreci sie na brzuchu wokół własnej osi. Rehabilitujemy sie ndt bobath. No i czekam na opinie neurologa (oby gen był sensowny...) i 30 mojego fizjo.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Pumelova - wszystkiego najlepszego dla Agatki od forumowej cioci [emoji8][emoji8][emoji8]
Agniesiam - ja też do maja formalnie pracowałam, a tak na serio to dopiero w czerwcu pożegnałam się ze swoim biurem [emoji6].
Jeżeli jest zalecenie lekarza aby rozszerzać dietę, to nie ma to tamto. Będzie dobrze [emoji106]. A co dokładnie zanizone Wam wyszło?
Maziajka - no właśnie też czytałam ten artykuł [emoji4]. Jestem za stopniowym zapoznawaniem dziecka z nowymi smakami, także to lizanie owoców jak najbardziej wdrożymy.
Agniesiam - ja też do maja formalnie pracowałam, a tak na serio to dopiero w czerwcu pożegnałam się ze swoim biurem [emoji6].
Jeżeli jest zalecenie lekarza aby rozszerzać dietę, to nie ma to tamto. Będzie dobrze [emoji106]. A co dokładnie zanizone Wam wyszło?
Maziajka - no właśnie też czytałam ten artykuł [emoji4]. Jestem za stopniowym zapoznawaniem dziecka z nowymi smakami, także to lizanie owoców jak najbardziej wdrożymy.